- AutorOdp.
- 2 lipca 2008 at 13:17
Witajcie,
mam do was pytanie odnożnie modelingu. Przejrzałam całe forum ale nigdzie nie znalazłam żadnych wątków na ten temat. A przecież kobieca uroda daje omal nieograniczone możliwożci. Jak każda dobrze wie że uroda pomaga w życiu. Często się zastanawiam czemu piękne kobiety roznoszą np.ulotki często również o to pytam i zawsze słyszę no bo ja nie pomyżlałam, nie wpadłam na taki pomysł, a gdzie ja tam jestem ładna. Każda z nas ma w sobie coż wyjątkowego co przydałoby się ukazać innym. Dlaczego nie próbować swoich sił choćby on-line? Ja tam się staram robić coż z moją urodą zapisuje się na castingi na stronę [usunięto_link] gdzie są rankingi, gdzie można wrzucić swoje najlepsze zdjęcia.
Zapraszam do dyskusji o modelingu2 lipca 2008 at 15:17Troszke pracowałam sobie jako modelka, traktowałam to raczej jako hobby, bo zbyt wystarczających korzysci materialnych z tego nie miałam. Dostałam kilka propozycji po wygranej w miss nastolatek pewnego województwa, no i nic z tego mnie nie zainteresowało, a może po prostu byłam zbyt leniwa… Wiem, że dziewczyny powinny uważać, bo często trafia się na zwykłych oszustów.
2 lipca 2008 at 15:43ja przez cale liceum zarabialam na tym naprawde niezle pieniadze. dobra agencja, te sprawy.
az w koncu skonczylam liceum…i wyskoczyli z propozycja kontraktu. kasa ogomna. ale…w tokio.
poniewaz oczwiste dla mnie bylo to, ze ide na studia DZIENNE, ze to modelowanie jest dla mnie tylko zabawa nie podpisalam i nie pojechalam.
czy zaluje?
poniewz moj metabolizm nie zmienil sie z wiekiem, dalej moge zrec jak prosie i nie tyje pewnie do dzis kosilabym z tego porzadna forse.ale: to nie jest moja pasja. mam inna. i realizuje sie tutaj.
2 lipca 2008 at 15:43Kiedy byłam nastolatką to rodzina namawiała mnie na zgłoszenia sie do jakiejs agencji modelek,bo 'mam warunki’ 😉 wiem,że modelka żliczna być nie musi,ale własnie dobrze,zeby miała w sobie to „coż”.Słabo mnie to kręciło,więc nie dałam się namówić.Nikt nie musi mnie przekonywac,że jetsem ładna-ja się sobie podobam 😉
2 lipca 2008 at 16:08Włażnie. Uważam tak jak WarnGirl. Niektóre dziewczyny mogą to robić, aby się dowartożciować. Ja już się dowartożciowałam i skończyłam z tym. Dziewczynom które zarabiają żrednio(badź są dziecmi rodziców żredniozarabiających) można to oczywiżcie polecić. No i o owe dziewczyny muszą mieć figurę.
2 lipca 2008 at 16:12naprawde uwazasz, ze laetitia casta chodzila po wybiegu, zeby sie dowartosciowac?
😆
2 lipca 2008 at 18:47[usunięto_link] wrote:
naprawde uwazasz, ze laetitia casta chodzila po wybiegu, zeby sie dowartosciowac?
😆
Shakira jest wstydliwa i dzięki tańcu potrafi się rozluźnić
Więc kto wie, czy owej modelce chodzenie po wybiegu nie dodaje pewnożci siebie? Przecież nie mówię, ze to ma być jedyny powód.Ale nawet jeżli nie, to (wyraźnie napisałam)…
Niektóre dziewczyny mogą to robić, aby się dowartożciować.
2 lipca 2008 at 19:07a ja ci powiem, ze wiekszosc tych dziewczyn NIE MUSI sie dowartosciowywac. a takie gadanie jest typowe dla zazdrosnic.
2 lipca 2008 at 19:52moim zdaniem kobiety wybieraja ten zawód z róznych porzyczyn
-nie maja inncyh zainteresowan niz swoje warunki ciala
– potrzebuja i lubia miec duzo kasy bo nie okłamujmy sie modelki zarabiaja krocie
– rowniez sie dowrtosciowac np.ja nie startuje na pokazach,czy gazet itp. tylko daje swoje zdjecia pod ocene profesjonalistów jak włażnie podawałam wyżej np.na stronę [usunięto_link] , nawet w takiej sytuacji krytyka dla mnie jest dowartosciowaniem bo weim co zmieniac zeby czuc sie lepiej, kobieta mimo co nie ktore uwazaja posiada chustawki nastrojów wobec swojego wygladu takie akcje pomagaja nam czuc sie bezpiecznie i stajemy sie bardziej zdecydowane i odwazniejsze.Mimo wszystko co sie mowi dla mnie to jednak zawód jak zawód tak samo cieżki tak samo pełno wyrzeczeń, satysfakcji i zagrożeń.
2 lipca 2008 at 20:15[usunięto_link] wrote:
a ja ci powiem, ze wiekszosc tych dziewczyn NIE MUSI sie dowartosciowywac. a takie gadanie jest typowe dla zazdrosnic.
Widzisz, źle zrozumiałaż, to co powiedziałam o dowartożciowaniu się. Ja nie mówiłam tego ironicznie. Po prostu n iektórzy są skromni i taka pozycja (bycie słynną modelka np ) może je podbudować:) I nie widzę w tym nic złego.
Oczywiżcie, że większożć z tych dziewczyn nie musi się dowartożciowywać, wiem o tym, ale ja nie napisałam niczego, co mogłoby temu zaprzeczyć. Napisałam, że niektóre. Tzn w większożci, zwykłe szare obywatelki, które dopiero co mogą zaczać mieć z tym coż wspólnego.Ja włażciwie nie robiłam tego po to aby się dowartożciowac, bo nie musiałam. I nie chodzi tu o to, że sama uważam się za pięknożć, tylko o to, że od dziecka wpajano mi jaka jestem wspaniała. To wszystko zależy nie od wyglądu, mądrożci itd tlyko od pewnożci siebie, kto jakie ma o sobie zdanie.
A co do zazdrożci, to uwierz, że nie mam czego zazdrożcić. Ani tego czym zarabiają, ani tego co zarabiają.
2 lipca 2008 at 23:26Hmmm strona,która podała autorka tematu jak dla mnie przypomina fotkę.pl.Powstawiane zdjęcia i wszyscy cieszą się,że ich ocaniają.Czemu to służy?To ma być modeling?? buahahaha
3 lipca 2008 at 05:53joziu…ty juz naprawde nie mysl, bo ci nie idzie.
skromne dziewczeta nie zostaja modelkami. z drugiej strony: to, ze ktos jest skromny, nie musi sie podbudowywac.
3 lipca 2008 at 06:26[usunięto_link] wrote:
joziu…ty juz naprawde nie mysl, bo ci nie idzie.
skromne dziewczeta nie zostaja modelkami. z drugiej strony: to, ze ktos jest skromny, nie musi sie podbudowywac.
„…dzwon im bardziej pusty w żrodku tym głożniejszy”.
😆 😆 😆3 lipca 2008 at 06:58otoz to joziu.
w zwiazku z tym…nie badz jak ten przyslowiowy dzwon i nie pisz byle pisac.
3 lipca 2008 at 09:50😆 😆 😆 Wczesniej mnie wkurzałaż, teraz chce mi sie z ciebie tylko żmiać
- AutorOdp.