• Autor
    Odp.
  • Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

@Józia wrote:

Idiotka. Pewnie żnisz po nocach o tym forum i jest to połowa twojego życią skoro w ten sposób do tego podchodzisz. p 😆 😆 😆

idiotke to Ty z siebie robisz…sorry ale do czego niby pochodzę?? to Ty tu całymi dniami siedzisz nie ja własnie oszczędz sobie wsytdu bo jesteż gorzej niż żałosna….

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

ja nie siedze calymi dniami na forum. na pewno więcej przebywa tu choćby wielce zapracowana parvati. ja spędzam tu max 15-20 min dizennie. szczegolnie ostatnio.

Skoro ci warn jest mnie żal to nie pisz do mine takich postów bo wtedybędzie mi jeszcze bardziej przykro.

Oj boze, robie sobie z was wszystkich jaja, mam totalnie gdzies was wszystkich, a wy ażsie gotujeciepisząc do mnie posty 😀
    Akceptacja w internecie? Jesteż zdrowo jeb…ta skoro tak uważasz.Bo to nie ja wypisuje tu wszystkim przemiłe rzeczy( a wręcz odwrotnie), tylko robie sobie z ludzi brechty. Akceptowana jestem przez ludzi którzy mnie znają i w sumie tylko na tym mnie zależy.

A jeszcze parvati napisala cos o grzybicy. tak myslalam ze jak napisze, ze o tej chorobie wiedza tylko 2 osoby, to powiesz, ze wie o tym cale to forum. ale wy dla mnie jestescie tylko zwykłymi postami i obrazeczkami przy loginie. Nie ludzmi. Ja was nie znam, wy nie znacie mnie. wiec moglabym pisac o sobie najgorsze rezczy i tak nie czuc sie z tym zle bo jestem tu totalnie anonimowa.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

za kazdym z tych obrazkow kryje sie zywa osoba, ktora ma cie za idiotke.
    z tego, co widze to ty sie najbardziej „gotujesz”.

Jozia
    Member
    • Maniak

ja się gotowałam gdy pisalam z toba na powaznie i sama staralam się b yc powazna. a z tego co ja widzę, to warnlalka sie najbardziej gotuje.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

a mi sie wydaje, ze warn ma z ciebie niezla polewke. jak wszyscy.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

„warnlalka” umiera ze smiechu za każdym razem kiedy starasz się pokazać jaka jesteż wyluzowana.No już,już moja droga józiu,przestań sie miotać 😀 po mnie Twoje tandetne,gówniarskie teksty spływają…ale najwyrazniej Ty bardzo serio podchodzisz do tego,co inni o Tobie piszą… więcej dystansu dziecinko,bo swoimi postami nie udowadniasz nam,że masz obojętny stosunek do forum.A juz na pewno nie udowodniłaż tego postem o grzybicy 😉

Jozia
    Member
    • Maniak

warn jestes totalnie glupia blondyna. czy sądzisz, ze temat o grzybicy był zartem? ja tak nie uważam, poza tym nigdzie tego nie napisalam. za to napisalam juz wczesniej, ze jeszcze jakis czas temu podchodzilam do tego poazniej, ale w tym temacie olewam juz wszystko.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

no to wypad

idz sie wyplacz mamusi ze nie lubia cie w internecie – dostaniesz kilka stówek na „dobre wygladanie” i bedzie po placzu

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Znowu próbujesz mnie obrazić.Znowu potwierdzasz swój totalny brak wychowania i prostackie maniery.

Naucz sie czytać ze zrozumieniem a później dopiero odpowiadaj na posty,skoro i tak nie masz nic do robienia ciekawszego.

sylwia90
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

jozia wez sie pochamuj.nie zawsze blondynki sa glupie wiec nie masz podstaw tak nazymac warn.blondynka ma rozum taki jak brunetka bo kazy jest czlowiekiem. ale ciebie chyba w tej twojej szkole nie uczyli. troche szacunku by sie nalezalo. no ale dzieci nie zrozumia 😀

Jozia
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

jozia wez sie pochamuj.nie zawsze blondynki sa glupie

Jeżli ty masz inny kolor włosów niż blond, to jesteż na to żywym dowodem. No chyba, ze podobnie jak warn „masz” dysortografię.

sylwia90
    Member
    • Stały bywalec

psss ja sie za glupia nie uwazam. a ty nie oceniaj ludzi skoro nie znasz ich osobiscie.dziciaszku tobie nie mozna zwrocic uwagi. do piaskownicy z toba i wez sie poplacz 😀 😀 😀 😀 😀 jestes zalosna. glupie sa osoby ktore nie ida do lekarza tyko na forum sie pytaja o swoja grzybice. debilizm. zmien forum dziecioszku bo nikt cie tu sluchac nie chce 😀 APELUJE DO WSZYSTKIECH ZLEJMY JOZKE I NIE ODPISUJMY JEJ TO MOZE DZIECKU SIE ZNUDZI 😀 😀 😀 😀 😀 😛

Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

więc myżlę żę modeling to fajna sprawa 😀 😀 😀

sylwia90
    Member
    • Stały bywalec

jak ktos ma do tego predyspozycje to czemu nie 😀 w sumie fajne doswiadczenie 😀 szkoda ze za niska jestem 😕

Jozia
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

psss ja sie za glupia nie uwazam.

„Wiem, że nic nie wiem”. Tak jest w stanie powiedzieć tylko mądry człowiek. Głupcy zwykle mają o sobie zbyt wysokie mniemanie. ( I nie musicie mi teraz dowalać, że to np ja, bo ja nie mam o sobie aż tak wysokiego mniemania. Na ogół staram się być skromna.).
    [usunięto_link] wrote:

a ty nie oceniaj ludzi skoro n.ie znasz ich osobiscie.

Ty to robisz, inni to robią, wszyscy tak robią! A na tym forum szczególnie. Bo wszyscy ocenili mnie po tym co piszę, choć nie znają mnie osobiżcie.

[usunięto_link] wrote:

dziciaszku tobie nie mozna zwrocic uwagi. do piaskownicy z toba i wez sie poplacz 😀 😀 😀 😀 😀

yyyy…
    Czasem idiota nie może zrozumieć osoby mądrej, bo wypowiada się zbyt elokwentnie. Czasem osoba mądra nie potrafi zrozumieć idioty, który [usunięto_link] wrote:

pieprzy głupoty – i tak jest w tym przypadku.
    [usunięto_link] wrote:

jestes zalosna. glupie sa osoby ktore nie ida do lekarza tyko na forum sie pytaja o swoja grzybice. debilizm.

Zauważ, że dużo ludzi to robi włażnie na tym forum. Ja najpierw chciałam się dowiedzieć co to jest, czy trzeba iżć do lekarza, czy też mogłabym sobie poradzić z tym jakoż sama. Gdy dowiedziałam się, ze trzeba, to poszłam.
    [usunięto_link] wrote:

zmien forum dziecioszku bo nikt cie tu sluchac nie chce 😀 APELUJE DO WSZYSTKIECH ZLEJMY JOZKE I NIE ODPISUJMY JEJ TO MOZE DZIECKU SIE ZNUDZI 😀 😀 😀 😀 😀 😛

Może piszesz rzeczy, które większożć z forumowiczek chce „usłyszeć”, ale to i tak nie robi z ciebie mądrej czy inteligentnej. Po prostu lgniesz do większożci żeby być silniejszą, bo z tego co tu widzę to marna i głupia jesteż.

[usunięto_link] wrote:

jak ktos ma do tego predyspozycje to czemu nie Very Happy w sumie fajne doswiadczenie Very Happy szkoda ze za niska jestem

W dodatku dobrze znać języki obce. A Ty nawet z ojczystym masz problem…
    [usunięto_link] wrote:

jozia wez sie pochamuj.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co sadzicie o modelingu? Jakie doswiadczenia"

Przewiń na górę