- AutorOdp.
- 4 lipca 2008 at 12:16
[usunięto_link] wrote:
@Józia wrote:
[usunięto_link] wrote:
Hmmm józiu,ja myslę,że to żaden prestiż wygrać wybory miss województwa… to tak jakby wygrać konkurs miss słońca czy tam innej wiosny 😆 co daje taki tytuł? miałaż z tego powodu jakież dalsze osiągnięcia? 🙂
Jezu zazdrożć i tyle!!!!!! To była zabawa, nie miałam w związku z tym jakichż dalszych planów. Miałam wtedy 16 lat, dobrze się bawiłam i bylo to miłe i ciekawe dożwiadczenie:wink:
Daje to jedno: można dostać propozycje od różnych agencji modelek. Ja dostalam i na jedną przystałam na którki okres czasu.Buahaha 😆
Oczywiżcie,że zazdroszczę,bo to takie ekscytujące zdobyć tytuł nastoletniej miss województwa 😆 no nie bądz żmieszna…Józiu,nie wydaje mi się,że jesteż osobą której mogłabym czegokolwiek zazdrożcić 😉
A skąd wiesz, ze nie jestem osobą której mogłabyż czegokolwiek zazdrożcić? Nigdy ze mnąnie rozmawiałaż na żywo, a to jest coż ZUPEłNIE innego niż na forum, nie wiesz jak żyje, nigdy mnie nie widziałaż…. więc nie wiesz czy jestem osobą, której mogabyż czegokolwiek zazdrożcic.
Oczywiżcie, że to nie jest nic ekscytującego, ale tez nic okropnego, dlatego zmiast olać to napisałaż wyżmiewający mnie post, „co mi to dało?” . A co cie to obchodzi? Chcialaż się dowartożciowac usłysząc, że nic mi to nie dało?
Parvati na internecie jest mnóstwo takich agencji. Przecież gdybym kłamała i chciała to zataić mogłabym coż wynaleźc i podać ci tu nazwy. Do czego jest ci to potrzebne? chcesz i coż udowodnić. nie rozżmieszaj mnie. nic nie musisz.
Mam wrażenie, ze strasznie cię boli, że niektorym może się dobrze układać, mogą mieć pieniądze a w związku z tym wiele innych przyjemnożci w życiu nawet jesli nie ruszyli palcem. za to ty jsetes wielce ambitnym ideałem i sama musisz do wszystkiego dochodzić.
4 lipca 2008 at 12:32joziu…jestes strasznie glupia.
4 lipca 2008 at 13:19Ha ha ha
Nie muszę z Tobą rozmawiać,po prostu ja znam swoją wartożć i nie mam powodów,zeby komukolwiek czegokolwiek zazdrożcić 😀 dowartożciowywać się też nie muszę,dlatego nie brałam nigdy udziału w wyborach nastoletnich miss.Ja tego po prostu nie potrzebuję,bo dobrze czuję się w swojej skórze i jestem odpowiednim (szczesliwym)człowiekiem,na odpowiednim miejscu 😉 Może Twoją samoocene podnoszą tego typu pytania,mojej nie muszą-jest dostatecznie wysoka 😛
I już,nie miotaj się tak-to tylko forum internetowe 😆
4 lipca 2008 at 15:49wyobraz sobie ze sa osoby ktore niczego nikomu nie zazdroszcza ;p
a co do anoreksji – kurde no ludzie maja z tym problem a ja jem jak prosiak za 2, potem silka i nawet kilo nie przytyje – swiat jest niesprawiedliwy :d:d
4 lipca 2008 at 16:52[usunięto_link] wrote:
Ha ha ha
Nie muszę z Tobą rozmawiać,po prostu ja znam swoją wartożć i nie mam powodów,zeby komukolwiek czegokolwiek zazdrożcić 😀
Po prostu o tej zazdrożci napisałaż tak, jakby miało to znaczyc ,ze akuart ja jestem taką osobą, której nie masz czego zazdrożcić, a mogą być takie, którym zazdrożcisz.
Napisałam na początku, że moja samoocena jest raczej wysoka, bo od dziecka wpajano mi jaka jestem wspaniała i jak mam się cenić.Ale jeżli chodzi o to, że nie masz zamiaru zazdrożcić nigdy komukolwiek,
to rozumiem. To dobre podejżcie. Choć ja np zazdroszcze, mojemu bratu pedantyzmu, Angelinie Jolie ust itd. I choć moja samoocena jest wysoka, to są ludzie, którym czegoż zazdroszcze. No, ale wiadomo, że nie można być ideałem.joziu…jestes strasznie glupia.
Teraz moja samoocena gwałtownie spadła 🙁 Po wypowiedzi tak dla mnie wielkiego autorytetu jak parvati, moje życie zmienia się o 180stopni.
😉
A Ty jesteż zalosna, bo zabralabys sie lepiej za pożyteczniejsze rzeczy niż przesiadywanie non stop na forum i w dodoatku pisanie z (Twoim zdaniem)głupszymi od ciebie osobami o pierdołach. Żenujący pustak z ciebie.a co do anoreksji – kurde no ludzie maja z tym problem a ja jem jak prosiak za 2, potem silka i nawet kilo nie przytyje – swiat jest niesprawiedliwy :d:d
Jeżli uważasz, że Twoim problemem jest anoreksja, to współczuje wiedzy na ten temat.
To co Ci dolega nazywa się szybką przemianą materii.4 lipca 2008 at 17:33naucz sie czytac tekst ze zrozumieniem pani „super zdana matura” hahaha
skoro pisze ze jem jak prosie to chyba oczywiste jest ze nie dotyczy mnie ten problem, jest wrecz odwrotnie gdyz jestem strasznym lasuchem, smakoszem wszelkich deserow, tlustych rzeczy, kuchni włoskiej, fast foodow, kebabow, schaboszczaków itd. tylko ze efekty sa „podobne” (no bo nie az takie drastyczne) do anoreksji ;p
rozumiem jakbys prowadzila zawiłą dyspute na tematy filozoficzne z grupą dresów z osiedla – wtedy mozesz miec watpliwosci co do ich zrozumienia tematu. niestety tutaj mamy do czynienia z niezwykle prostym tematem a takze ponadprzecietnie inteligentnym dyskutantem wiec z calym szacunkiem – nie potrzebuje twojego „wspolczucia znajomosci tematu” ;p pozostaw je dla swoich znajomych, mnie niczym nie zagniesz (no chyba ze bedzie to dzial „kosmetyki” ;p)
a co do tej zazdrosci, mowisz ze zazdroscisz Jolie ust i takie tam pierdoly, to ze jest ladna nie znaczy ze musisz jej czegos zazdroscic ;p to ze ktos jest madry nie znaczy ze musisz mu tego zazdroscic itd.
5 lipca 2008 at 08:40Miszczu super to napisales myslr,ze Józia nie nic wiecej „madrego” do powiedzenia.
Hej chcesz sie zamienic ze mna?
Co ja bym dala,zeby muc tak sobie wszystko bezkarnie jesc.;/5 lipca 2008 at 08:55widze ze sytuacja sie rozgrzala i to do nie bezpiecznej temperatury 😀
moim zdaniem podsumowując wasze sprzeczki ujme to w kilka zdań. Po 1 gratuluje kobietą które maksymalnie znają swoja wartożć, czują i wiedzą że są szczeżliwe i mimo że kogoż nie znają nie maja im i tak nic do pozazdroszczenia 🙂 ja nie mam o sobie np.aż takiego mniemania jestem ładna,szczupła warze 42kg przy ok.170cm. nie narzekam na jakież problemy z wygladem jednakze moim zdaniem kazda kobieta podswiadomie komus czegos zazdrosci, chocby ladniejszych paznokci, albo kreconych wlosow, albo wiekszych oczu, pelniejszych ust itd, zawsze jest jakis kompleks bo idealni nie jestemy a ktos inny tego kompleksu nie ma i to nas gryzie, to normalne. Wiec mysle ze u kazdej z nas byloby cos do pozazdroszczenia. **************** to strona na początki, to miejsce dla osób które jeszcze nie wiedzą co i jak i dlaczego, chca ale nie wiedza jak, tu jest pomoc dla tych nie dożwiadczonych i być może zbyt nieżmiałych aby nauczyły się jak postępować aby zaistnieć.Po 2 to ze ktos wystepuje na wojewódzkim miss to wcale nie zniza go do kategorii gorszych,ja chcialabym wygrac wojewodzkie miss to juz jest cos, dobry poczatek, jakies osiagniecie i gratuluje tym ktorzy potrafia w ogole dzialac i cos osiagac, ze nie staoja w miejscu i nie patrza tylko z zadroscia na innych. ja brałam udział tylko w sesjach mozna powiedziec na tle prywatnym za pieniadze i wcale nie czuje sie gorsza.
5 lipca 2008 at 09:56„podswiadomie zazdrosci”?
co za bzdura.
5 lipca 2008 at 10:24Józia i tak przegrałaż;d no ale nic musisz się z tym pogodzić;]
ja byłam kiedyż modelką a teraz jestem nią tylko jak mam czas. dzięki temu poznałam dużo ludzi i jak nie mam kasy to zawsze coż się rozkmini;p teraz bardziej kręcą mnie sesje zdjęciowe ostatnio mialam taką mniam;p kasa z tego fajna ale nie postawie swojej kariery na tym;] bo kręci mnie krojenie ludzi bardziej niż foty=P fajna zabawa polecam jak najbardziej tym które mają co pokazać swoja osobą…
5 lipca 2008 at 14:14Zakompleksiony chłopczyk, z powodu niewystarczająco dojrzałego wyglądu jak na własny wiek prawi mi tu takie morały. Musiało cię coż zabolec, bo tak się rozpisałes, że aż żmiech mnie ogarnia. Dziwi mnie, że skoro co niektórzy mają tu o mnie tak złe zdanie, to mimo tego są moją osobą niesmowicie zaabsorbowani.
„Pani super zdana matura”? Przejaw zazdrożci panie zakompleksiony chłopczyku piszący na babskim forum.
Pan ponad przeciętny dyskutant dowartożciowuje się pisząc Józi jakież brednie na kobiecym forum 😆
Glupi jestes i tyle. Zazdrożć a podobanie się to dwie inne rzeczy. Podobają mi się piersi Angeliny, ale jej nie zazdroszcze, podobają mi się usta Angeliny i jednoczeżnie zazdroszcze jej tego :]
Józia i tak przegrałaż;d no ale nic musisz się z tym pogodzić;]
Idiotka. Pewnie żnisz po nocach o tym forum i jest to połowa twojego życią skoro w ten sposób do tego podchodzisz. p 😆 😆 😆
Adusiu nie uważasz, że to troche wstyd pisać o mądrożci i jednoczeżnie walić takie żałosne byki? 😆 😆
Ogolnie to jestem w centrum i mam z tego ubaw. Co wy byscie robili tymi godzinami przed kompem gdyby taka Józia nie dostarczała wam rozrywki? Ale muszę was zmartwić, ze może się to skonćzyc. 😆
5 lipca 2008 at 14:24joziu…skoncz i oszczedz sobie wstydu…
5 lipca 2008 at 15:30hahahahahahahahhahahhaahhahahahahahahahaah
w sumie nie wiem co odpisac – zniszczylas mnie
tak – zazdroszcze ci matury 😀 rozszyfrowalas mnie, tylko jak do tego doszlo ze na najlepsza uczelnie techniczna na najbardziej oblegany wydzial dostalem sie na samej matmie w momencie gdy byla wymagana matma i fizyka?? :d
kurde jestem zakompleksiony, na podobny temat juz odpisalem komustam – poszukaj, przeczytaj, i zloz poklon
nie wiem jak to jest ze w momencie gdy 90% ludzi z polibudy to komputerowe nerdy ja prawie kazdy weekend spedzam na szeroko rozumianych kontaktach towarzyskich damsko-meskich :d (tak wiem to hedonistyczne podejscie do zycia ale taki juz jestem ;p) (sprawdz hedonizm w slowniku!!) pewnie zasluga kompleksow :dkolejny juz raz odpisujesz mega-agresywnie komus kto cie nawet nie zaatakowal, no ale czego mozna sie spodziewac po pani „super zdana matura” – w koncu interpretacji tekstu ucza tylko z 10 lat, jeszcze z 10 pocwiczysz i moze zrozumiesz polowe tego co napisalem :d
odpisz prosze, nie sluchaj parvati – ona stara ci sie pomoc ale sama musisz dojsc do tego ze Ja to nie twoja liga jesli chodzi o dyskusje, ale rozumiem to, nie kazdy musi urodzic sie inteligentnym, niektorzy musza wiecej czasu poswiecic na rozwoj
zycze wytrwalosci5 lipca 2008 at 17:13[usunięto_link] wrote:
joziu…skoncz i oszczedz sobie wstydu…
Jakiego wstydu? O czym ty mówisz. Wstyd na forum próżniaków gdzie nikt mnie nie zna, a w związku z tym mogę wypisywać co mi się tylko podoba, przeróżne głupoty, kompromitujące rzeczy itp? Przed kim ja się ożmieszę? 🙂
Miszczu: odpisze ci odpisze… idz się pobaw lalkami, potem poprzymierzaj staniki swojej mamy, z kolei wróć na forum i dalej się dobrze baw. Jak będizesz składał papiery do roboty nie zapomnij w zainteresowaniach wpisać „pisanie na damskich forach”, a w cechach charakteru „zniewieżciała c****”.[/quote]
5 lipca 2008 at 19:49Ożmieszasz się przed innymi uzytkownikami,którzy są tu po to,aby czegos się dowiedzieć,bądź po prostu napisac co myslą o życiu.Skoro jesteż tu tylko po to,żeby pisac głupoty,bo przecież nikt Cię nie zna,to może daruj sobie,cooo? sama teraz przyznalas,że jesteż idiotką wypisującą brednie więc nie dziw sie,ze nikt Cię tu powaznie nie traktuje.
A facet na damskim forum nie jest żadnym zjawiskiem paranormalnym.Jak pewnie nie zauważyłas jest tu dział dla mężczyzn,więc nasze forum nie jest żcisle przeznaczone dla kobiet :p
- AutorOdp.