- AutorOdp.
- 8 lipca 2008 at 21:11
joziu…wreszcie znalazlas osobe na swoim poziomie:)
8 lipca 2008 at 22:14[usunięto_link] wrote:
APELUJE DO WSZYSTKIECH ZLEJMY JOZKE I NIE ODPISUJMY JEJ TO MOZE DZIECKU SIE ZNUDZI 😀 😀 😀 😀 😀 😛
A mi sie tak ta „klotnia” spodobala, ze musze sie jeszcze posmiac, wiec odpisuje 😉
@Józia wrote:
sylwia90 napisał:
jozia wez sie pochamuj.nie zawsze blondynki sa glupieJeżli ty masz inny kolor włosów niż blond, to jesteż na to żywym dowodem. No chyba, ze podobnie jak warn „masz” dysortografię.
Józiu a Ty byków nie strzelasz? Mam Ci pokazac jakie popelnilas w tym temacie czy dasz sobie rade sama??
Józiu weź Ty poczytaj te swoje posty(szczegolnie ten o anoreksji miszcza) i zauwaz jaka robisz z siebie idiotke. Skoro powtarza Ci to już kilka osob to cos w tym musi byc prawda? Nie masz lepszego sposobu aby byc w centrum uwagi? To juz lepiej wez znowu udzial w konkursie pieknosci-przynajmniej ktos Ci brawo zabije 😉
Masz 18 lat a nawet nie potrafisz normalnie komus dogadac. Robisz z siebie prostaka doczepiajac sie do czyis ubran czy avatarow. Sorki, ale Ty nie masz zadnego. Co to oznacza?? Jestes bezpłciowa czy co??
9 lipca 2008 at 06:49pokaż mi te byki
9 lipca 2008 at 07:20@Józia wrote:
warn widzialam twoje zdjecie w super spudniczce ;D
Bardzo rzucający się w oczy błąd-pisze się spÓdniczka 🙂
Każdy może robic błędy bez względu na to czy ma dysortografię czy nie 😉
9 lipca 2008 at 07:32joziu czy nie sadzisz, ze warto by bylo odpuscic i nie robic sibie wiecej wstydu?
9 lipca 2008 at 09:45Dziewczyny,szkoda się wysilać.Do niej i tak nic nie dotrze.To trochę przykre,jak bardzo ktoż może być z siebie niezadowolony…
9 lipca 2008 at 09:49po okazaniu dziewczynie wielkiego BYKA od razu zamknęła się, ale i tak wyjdzie z ukrycia, bo taka Józia jest. Przykro…:-(
9 lipca 2008 at 15:23[usunięto_link] wrote:
Dziewczyny,szkoda się wysilać.Do niej i tak nic nie dotrze.To trochę przykre,jak bardzo ktoż może być z siebie niezadowolony…
A co cię obchodzi, że ktoż jest z siebie niezadowolony? 😉 Trudno, takie życie. Ja na szczęscie jestem z siebie zadowolna.
Jedyne z czego nie jestem to to, ze do tej pory spódnica całe życie pisałam przez u i jeszcze cięzko jest mi się z tym oswoić. Ale teraz już będę pamiętała na pewno.Warngirl narazie prowadzisz na tym forum jeżli chodzi o debilizm i próżnie w głowie. 😆 😆
9 lipca 2008 at 15:32joziu…odejdz.
9 lipca 2008 at 15:46Żenada.
9 lipca 2008 at 16:07[usunięto_link] wrote:
joziu…odejdz.
A dlaczego tego chcesz?
Nie napiszesz chyba, że nie masz ochoty czytać już moich postów, skoro sama na nie intensywnie odpowiadasz. Nie napiszesz też chyba, że ci mnie szkoda, bo się ożmieszam, bo niby czemu miałoby ci zależeć na tym, żebym się nie ożmieszała skoro jestem dla ciebie niemiła ?9 lipca 2008 at 16:20bo po prostu najzwyczajniej w swiecie smiecisz i trollujesz.
10 lipca 2008 at 16:25Obie żmiecimy. Zobacz ile tematów jest zapełnionych naszymi dyskusjami nie na temat, które nie odpowiadają dla większożci formowiczek.
10 lipca 2008 at 19:02Józiu ale tylko Ty piszesz takie głupoty, że nie wiadomo czy się żmiac czy płakac
12 lipca 2008 at 15:48no bez kitu żal.pl!!! idź zobacz czy Cię w drugim pokoju nie ma…
- AutorOdp.