- AutorOdp.
- 22 stycznia 2008 at 12:17
Co?
U mnie to tak 😉pieniądze – no niestety, wydawanie pieniędzy sprawia mi przyjemnożć.
jedzenie – 🙄
robienie zdjęć
spotykanie się ludźmi.^^ a u was jak to wygląda?
22 stycznia 2008 at 17:42– spotkania z przyjaciółmi
– ładna pogoda (słońce) 8)
– spotkania w kawiarniach
– niestety, jedzenie również 😳22 stycznia 2008 at 19:51Hmmm…nic konkretnego.Po prostu,kiedyż było mi źle,ale spojrzałam inaczej na swoje życie i teraz wszystko idzie z górki 😀 Chyba szczeżcie daje mi moje podejżcie do życia,które sprawia,że nie widze żadnych problemów i przeciwnożci.Niektórzy zapewne uważają mnie za lekkoducha,ale włansie lekkie podejżcie do życia sprawia,że życie jest boskie i potrafię cieszyć się wszystkim,co mnie otacza 😀
5 lutego 2008 at 16:53-słońce
-jedzienie
-sex
-mój facet
-pelny portfel gotowy wyjżć na zakupy ;p(kolejnożc przypadkowa)
11 lutego 2008 at 13:33Aktualnie?
Słodko mruczący kot na moich kolanach 😉24 marca 2008 at 11:35mi kazda najmniejsza rzecz, kazda krociotka chwila: rozmowa z kims, picie kawy przy ksiazce, czyjs usmiech na ulicy, taniec, to ze tuli mnie mezczyzna od ktorego nie moge oderwac oczu. pamietam taki cytat prusa: „szczescie kazdy nosi w sobie” i zgadzam sie z nim w stu procentach. to czy jestesmy szczesliwi zalezy od naszego nastawienia, sposobu myslenia i przezywania otaczajacej nas rzeczywistosci, a nie od tego co mamy, co robimy i kim jestesmy. 8)
25 maja 2008 at 20:43Szczescie to uczucie, ktore czlowiek ma w sobie. Czy jesli wydasz wszystkie pieniadze to przestaniesz byc szczesliwa bo nie masz dalej co wydawac?
26 maja 2008 at 06:37Ja jestem szczesliwa kiedy moj facet jest szczesliwy 🙂
do tego nic nie poprawia mi tak humoru jaki mili ludzie 🙂 kiedy jadac samochodem przepuscimy kogos na przejsciu i ten ktos sie usmiechnie i podziekuje to odrazu i ja sie usmiecham 😛9 czerwca 2008 at 23:03małe życiowe przyjemnożci
spacer po plaży
gorąca czekolada
zapach wiatru
podróże
ludzie w poczuciem humoru
moi przyjaciele, którzy zawsze są ze mną 🙂
no i drobne życiowe igraszki 😀
23 czerwca 2008 at 00:39A ja jestem szcżężliwa, bo wreszcie moge troche wyluzowac, wyjeżdzam nawakacje i nic nie musze:)))
23 czerwca 2008 at 19:23Mi przyjemnosc sprawia szczesliwa buzia mojego A.
Widok zadowolonego mojego slodkiego psiaczka
Usmiechnieta buzia najblizszych
ooo piweczko zimne tak,tak 😛
spotkanie w gronie najlepszych ;D
Dzien tylko z babeczkami
wypchany portfel z kasa 😛31 lipca 2008 at 18:54podróżowanie z moim facetem, najlepiej z dala od głożnych miast i jeszcze głożniejszych ludzi, On sam w sobie, fakt, że jest ze mną, Rodzina.
wszystko inne, a więc jedzenie, seks, kasa, etc. to dla mnie TYLKO przyjemnożci.31 lipca 2008 at 19:04moj mezczyzna i moje zwierzęta 🙂
31 lipca 2008 at 22:33ja jestem szczężliwa gdy moi bliscy są szczężliwi i gdy wszystko idzie tak jak powinno 🙂
1 sierpnia 2008 at 10:18szczężliwa jestem jak
*jestem z Miniem-bo on jest moim szczężciem;p
*spotykam się z moją przyjaciółką
*gdy nie mam zmartwien;] - AutorOdp.