- AutorOdp.
- 22 grudnia 2006 at 10:14
…moim zdaniem oni powinni odrazu zaznaczy ze powinny sie rejestrowac osoby z duzych miast a nie robic nadzieje biednym ludzia z prowincji:D
22 grudnia 2006 at 10:27tak,jestem z Warszawy:)zalogowałam się jakiż tydz. temu, a oddzwonili po ok 2-3 dniach:) list z loginem przychodzi na maila albo tradycyjną pocztą:)a resztę opowiem jak będę juz po szkoleniu:]
22 grudnia 2006 at 10:29tak,jestem z Warszawy:)zalogowałam się jakiż tydz. temu, a oddzwonili po ok 2-3 dniach:) list z loginem przychodzi na maila albo tradycyjną pocztą:)a resztę opowiem jak będę juz po szkoleniu:]
22 grudnia 2006 at 11:17ja również gratuluję dosia!!!!
fajnie, że do kogoż z tego forum zazwonili, i to trzy dni po zgłoszeniu. to chyba jakiż rekord!
Mam nadzieję, że opowiesz jak było na szkoleniu i że pozwolisz wysłać kilka sms-ów jak już się spotkamy, hehehe 😀
to dziwne, że wczeżniej nie informowali, że program swoim zasięgiem obejmie tylko duże miasta, chyab że ja coż tradycyjnie przegapilam 🙂
no ale wtedy nie mieliby tylu chętnych do wzięcia udziału w programie….
pozdrawam wszystkich, fajnie się z wami czatuję 😛22 grudnia 2006 at 11:36hehe…widać los się tym razem do mnie użmiechnął:) oczywiżcie podzielę się z wami wrażeniami ze szkolenia i posiadania nowego telefonu:]
co do zasięgu akcji to ja słyszałam rożne info, ale najczężciej pojawiało się, że na początek mają wziąż udział tylko osoby zamieszkałe w Warszawie i Trójmieżcie…22 grudnia 2006 at 11:42ty się dosia nie dziel wrażeniami tylko tym abonamentem:) 😉
22 grudnia 2006 at 12:38hej!
mam pytatnie, czy masz juz ten telefon fizycznie, czy moze dostałas dopiero potawierdzenie, ze jestes w kolejnym etapie programu?
i jeszcze jedno, na kiedy sa przewidziane te szkolenia?
Nie podejrzewałam, ze działaja tak szybko, fajnie:)
pozdrawiam żwiątecznie:]
22 grudnia 2006 at 15:14no tak, nowa siec ma zasieg wawy i troj miasta jak narazie i na pewno w niedalekiej przyszlosci obejmie cala polske. jednak z tego co mnie wiadomo, cale testy odbywaja sie tylko teraz i pozniej nie bedzie juz okazji dostac tyle frajdy za darmo, na dwa miesiace 😉
22 grudnia 2006 at 22:35A moze Dosia jest VIPem i dlatego dostala telefon juz teraz:P:P
He he, gratki Dosiu 😉23 grudnia 2006 at 17:03hehehhe i teraz musisz sie bronic;) nie powiedzieli, ze tylko osoby z wawy i 3miasta sa objete projektem, bo to element selektywnego wyboru testerow:P
23 grudnia 2006 at 17:33witam wszystkich,
czyli to jest już potwierdzona wiadomożć, że program swoim zasięgiem obejmie tylko Wa-wę i Trójmiasto. A czy po tych dwóch testowych miesiącach sieć dostępna będzie również w innych zakątkach kraju?
swoją drogą to ciekawe, bo wiele osób czulo się bardzo wyróżnionych z powodu zakwalifikowania się do programu, ale skoro wybierali tylko spożród ludzi z tych rejonów, to wygląda na to że to wcale nie taka super selekcja. ale i tak się cieszę ludziska, że przynajmniej dosi się udało.
pozdro dla dosii i innych forumowiczów.
Sylwia od wczoraj 22 😀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!23 grudnia 2006 at 20:41Sylwia z okazji urodzin wszystkiego NAJ NAJ NAJ 🙂
A calej naszej wspanialej brygadzie Forumowiczow zycze wspanialych Swiat w cieplutkiej atmosferze i oczywiscie mega super Sylwestra do samego rana :))P.s. Jak myslicie, czy jakby moj kumpel teraz sie zarejestrowal to ma szanse na telefonik:)?
24 grudnia 2006 at 09:51ja tez zycze wszystkiego naj naj sylwus i wesolych swiat for all.
ps. mysle, ze ma. hehe . w koncu nikt tel jeszcze nie dostal, albo mao osob…
27 grudnia 2006 at 08:09Witam wszystkich po żwiętach:)
zadzwonił do mnie najpierw pan z P4,przeprowadził ankietę telefoniczną, a później dostałam umowę tradycyjna poczta…wszystko się zgadza pgworek:)29 grudnia 2006 at 14:34no nareszcie znalazłam cos na ten tamat:)
zarejestrowałam się, ale tak czekałam i czekałam i nikt nie dzwonił i juz zaczęłam tracić nadzieję, gdy nagle zupełnie przypadkowo;)…..no i teraz znów czekam na dalsze istrukcje:)…
i na telefon rzecz jasna:) - AutorOdp.