• Autor
    Odp.
  • subtelna
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

…moim zdaniem oni powinni odrazu zaznaczy ze powinny sie rejestrowac osoby z duzych miast a nie robic nadzieje biednym ludzia z prowincji:D

dosia1105
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 173
    • Zapaleniec

tak,jestem z Warszawy:)zalogowałam się jakiż tydz. temu, a oddzwonili po ok 2-3 dniach:) list z loginem przychodzi na maila albo tradycyjną pocztą:)a resztę opowiem jak będę juz po szkoleniu:]

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

tak,jestem z Warszawy:)zalogowałam się jakiż tydz. temu, a oddzwonili po ok 2-3 dniach:) list z loginem przychodzi na maila albo tradycyjną pocztą:)a resztę opowiem jak będę juz po szkoleniu:]

Sylwia21
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 29
    • Bywalec

ja również gratuluję dosia!!!!
    fajnie, że do kogoż z tego forum zazwonili, i to trzy dni po zgłoszeniu. to chyba jakiż rekord!
    Mam nadzieję, że opowiesz jak było na szkoleniu i że pozwolisz wysłać kilka sms-ów jak już się spotkamy, hehehe 😀
    to dziwne, że wczeżniej nie informowali, że program swoim zasięgiem obejmie tylko duże miasta, chyab że ja coż tradycyjnie przegapilam 🙂
    no ale wtedy nie mieliby tylu chętnych do wzięcia udziału w programie….
    pozdrawam wszystkich, fajnie się z wami czatuję 😛

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

hehe…widać los się tym razem do mnie użmiechnął:) oczywiżcie podzielę się z wami wrażeniami ze szkolenia i posiadania nowego telefonu:]
    co do zasięgu akcji to ja słyszałam rożne info, ale najczężciej pojawiało się, że na początek mają wziąż udział tylko osoby zamieszkałe w Warszawie i Trójmieżcie…

Sylwia21
    Member
    • Bywalec

ty się dosia nie dziel wrażeniami tylko tym abonamentem:) 😉

myszka
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

hej!

mam pytatnie, czy masz juz ten telefon fizycznie, czy moze dostałas dopiero potawierdzenie, ze jestes w kolejnym etapie programu?

i jeszcze jedno, na kiedy sa przewidziane te szkolenia?

Nie podejrzewałam, ze działaja tak szybko, fajnie:)

pozdrawiam żwiątecznie:]

tammir
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

no tak, nowa siec ma zasieg wawy i troj miasta jak narazie i na pewno w niedalekiej przyszlosci obejmie cala polske. jednak z tego co mnie wiadomo, cale testy odbywaja sie tylko teraz i pozniej nie bedzie juz okazji dostac tyle frajdy za darmo, na dwa miesiace 😉

korolova
    Member
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

A moze Dosia jest VIPem i dlatego dostala telefon juz teraz:P:P
    He he, gratki Dosiu 😉

bulka
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

hehehhe i teraz musisz sie bronic;) nie powiedzieli, ze tylko osoby z wawy i 3miasta sa objete projektem, bo to element selektywnego wyboru testerow:P

Sylwia21
    Member
    • Bywalec

witam wszystkich,

czyli to jest już potwierdzona wiadomożć, że program swoim zasięgiem obejmie tylko Wa-wę i Trójmiasto. A czy po tych dwóch testowych miesiącach sieć dostępna będzie również w innych zakątkach kraju?
    swoją drogą to ciekawe, bo wiele osób czulo się bardzo wyróżnionych z powodu zakwalifikowania się do programu, ale skoro wybierali tylko spożród ludzi z tych rejonów, to wygląda na to że to wcale nie taka super selekcja. ale i tak się cieszę ludziska, że przynajmniej dosi się udało.
    pozdro dla dosii i innych forumowiczów.
    Sylwia od wczoraj 22 😀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

korolova
    Member
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

Sylwia z okazji urodzin wszystkiego NAJ NAJ NAJ 🙂
    A calej naszej wspanialej brygadzie Forumowiczow zycze wspanialych Swiat w cieplutkiej atmosferze i oczywiscie mega super Sylwestra do samego rana :))

P.s. Jak myslicie, czy jakby moj kumpel teraz sie zarejestrowal to ma szanse na telefonik:)?

bulka
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

ja tez zycze wszystkiego naj naj sylwus i wesolych swiat for all.

ps. mysle, ze ma. hehe . w koncu nikt tel jeszcze nie dostal, albo mao osob…

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

Witam wszystkich po żwiętach:)
    zadzwonił do mnie najpierw pan z P4,przeprowadził ankietę telefoniczną, a później dostałam umowę tradycyjna poczta…wszystko się zgadza pgworek:)

nemesis
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

no nareszcie znalazłam cos na ten tamat:)
    zarejestrowałam się, ale tak czekałam i czekałam i nikt nie dzwonił i juz zaczęłam tracić nadzieję, gdy nagle zupełnie przypadkowo;)…..no i teraz znów czekam na dalsze istrukcje:)…
    i na telefon rzecz jasna:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " …. co to?"

Przewiń na górę