• Autor
    Odp.
  • malkasia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 31
    • Bywalec

ehh fajnie by było dostać ten telefon i dzwonić dzwonić dzwonić… się rozmarzyłam :p

korolova
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

Dostaniemy, dostaniemy 🙂
    Trzeba byc dobrej mysli !! 🙂

myszka
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

hej!

moim zdaniem jezeli do tej pory nie zadzwonil, to juz nie zadzwonia.

w swieta tez nie zadzwonia, to przeciez nierealne.

miom zdaniem maja juz skompletowane 20tys osób i mniej wiecej w tym samym czasie wszyscy dostana telefony, tak samo jak było z pierwszym telefonem potwierdzajacym dane, mniej wiecej wszyscy mieli telefon w tym samym czasie, w przeciagu jakichs trzech dnie

pozdrawiam żwiątecznie:]

tammir
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

telefony raczej nie beda rozsylane. kazdy zakwalifikowany tester otrzyma go dopiero po podpisaniu umowy – po godzinnym kursie szkolenia. biorac pod wuage ze kandydatow szukaja z trojmiasta, wawy i okolic, odbedzie sie kilka takich spotkan, najprawdopodobniej tego samego dnia, tak zeby kazdy mial rowno 2 mies na gratisowa zabawe

bulka
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

NIEKONIECZNIE PRZEIEZ SZKOLENIA MUSZA BYC TEGO SAMEGO DNIA:) NIE ZORGANIZUJA TYLE SZKOLEN PEWNIE W JEDEN DZIEN. NAWET GDYB KAZDE BYLO MAX DLA 1000 OSOB, CO I TAK WYDAJESIE NIEREALNE. MOGA W ROZNYM CZASIE PRZECIEZ:) WTEDY tY BEDZIESZ UZYTKOWAL TEL O DZIEN DLUZEJ NIC TWOJ KOLEGA NP;)

dosia1105
    Member
    • Odp.: 173
    • Zapaleniec

20tys to spora gromadka ludzi więc wydaje mi się, że szybkożć odpowiadania na zgłoszenia może być dłuższa niż 3 dni i tak samo z tymi spotkania szkoleniowymi, na których mają być rozdawane telefony…nie można tracić nadziei w końcu w żwięta cuda się zdarzają 😆 😆

Sylwia21
    Member
    • Odp.: 29
    • Bywalec

czeżć,
    a czy początkowo nie planowali rozdać 10 tys. telefonów? Czyżby ta podwojona liczba komórek, to odpowiedż na ogromne zainteresowanie programem?
    osobiżcie nie sądzę, zeby udało im się wszystkich przeszkolić w ciągu jednego dnia. myżle, że potrwa to co najmniej tydzień. no chyba, że to będą takie masowe szkolenia. kilkaset osób w dużej sali wykladowej jakiejż uczelni. ktoż coż wie? 😮

malkasia
    Member
    • Odp.: 31
    • Bywalec

na pewno nie odbędą się jednego choćby dlatego, że nie każdemu z nas może termin pasować, w końcu uczestnikami mają być osoby młode, uczęszczające do szkoły, na studia, usprawiedliwień chyba nie będą dawać 😉

korolova
    Member
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

Dajmy im troche czasu na ogarniecie sie ze wszystkim 🙂 Ja mysle, ze jakos pod koniec grudnia zacznie sie cos dziac 😉

bulka
    Member
    • Stały bywalec

nie, od poczatku malo byc 20 tys, nie 10. przynajmniej ja od razu usyszalam liczbe 20:)

myszka
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

hejka!

miało byc 20. SZkoda, ze oni od razu nie powiedza co i jak tylko trezba czekac, bo jak np oni zadzwoonia jak ja bede na zajeciach, no to kicha

pozdrawiam

subtelna
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

heheh…fajnie Was tak czasami poczytac 😀 kazdy trzyma sie przy swoim ale czeka na inna informacje:) mysle ze chociaz polowie z Was sie uda…
    pozdrawiam

bulka
    Member
    • Stały bywalec

hahaha… to milo, ze ktos czasem do nas zaglada i sie odezwal:):* a Ty tez sie subtelna zarejestrowalas?:):)

dosia1105
    Member
    • Odp.: 173
    • Zapaleniec

hip,hip,hura!! dostałam telefonik:) dostałam samsunga SGH-Z-370:)
    także to nie jest żadna żciema, oni naprawdę je rozdają
    🙂 numery zaczynają się na 790…

tammir
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Ooo.. no to gratuluje dosia1105 🙂 Jesli bedziesz tak mila to moze opowiedz nam kiedy zlozylas zgloszenie, po ilu dniach do Ciebie oddzwonili, co z tym listem i loginem, oraz jak wyglada to cale szkolenie. No i zakladam ze jestes z wawy, trojmiasta lub okolic-jesli sie myle to mnie popraw 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " …. co to?"

Przewiń na górę