• Autor
    Odp.
  • Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Jeżeli chodzi o wygląd, to mojemu facetowi podoba się moja figura, twarz, paznokcie, jednak chyba najbardziej lubi mój charakter, moje poczucie humoru, pomysłowożć. 🙂
    Ale wiadomo, że gdybym mu się nie podobała, to nie poderwałby mnie na zajęciach.;p

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Zapytalam wlasnie mojego meza jakie cechy charakteru lubi we mnie najbarzdiej,a on odparl,ze kocha mnie za caloksztalt.

O aspekty fizyczne nie musialam pytac..od zawsze podoba mu sie moj tylek.

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

tyłek! :))

a z cech…….. hmm jak to mój M. mowi ” ze jesteż taka kochaaaaaaana dla mnie…………”

czokolate
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

zawsze mój facet mi mówi „ale Ty masz zajebistą pupę” oraz „jędrne piersi” 😀 często prosi żebym się do niego użmiechała bo mam żliczny użmiech 😀
    mówi też że lubi moje stopy chociaż ja ich nie cierpię!

coż w tym jest, że facetom podoba się w nas to czego, czego same nie akceptujemy 😀

charakter? mój mi że jestem wredna ale wydaje mi się że mu się to podoba 😉 często mi powtarza że podziwia mnie za to że jestem ambitna i bardzo dojrzała…. czyżby???? 😛 hehe

bialaczekolada
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Zawsze byłam niska…teraz słyszę ,ze jestem żliczna taka malutka,ze mam piekne ciało…ze cała jestem piekna i dusza tez…..hmmm-czyz nie słodki..jak tu popadac w kompleksy:)

Assha
    Member
    • Odp.: 1318
    • Maniak

oj biedna.. troche smutno byloby nie uslyszec nigdy od swojego meżczyzny, ze ma sie np ładne piersi, czy budowe ciała..
    Uwazaj, zeby kiedys nie powiedzial
    „Ja na wyglad nie patrze, tylko na charakter” Moze i mądrze, ale przykro troche..:)

Assha
    Member
    • Odp.: 1318
    • Maniak

„moj facet nie sprowadza mojej wartosci do cyckow czy tylka. ogolnie znacznie wyzej niz poszczegolne fragmenty mojego ciala, ceni moje iq, wiedze oraz erudycje. i wiem, ze to wlasnie dzieki tym cechom (jesli te przymioty akurat cechami da sie okreslic) pokochal mnie az po grob.

jesli chodzi o cielesnosc…koche mnie od czubka glowy, po najmniejszy palec stopy. nie porownuje mnie z innymi kobietami, jestem „ponad to”, zawsze wyzej i na piedestale.

po prostu: calosc mojej osoby reprezentuje to, co moj facet kocha najbardziej na swiecie”

NAPISALA PARVATI

(MOJ WCZESNIEJSZY POST DOTYCZY TYCH SŁOW)

Divay
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

ja widzę w sobie same wady
    a ponoć nic mi nie brakuje
    same zalety:
    piękna figura, uroczy użmiech, cudowne włosy, bajeczne niebieskie oczy

magdulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Assha ty masz jakiż problem ze sobą uczepiłaż się kobiety jak rzep psiego ogona 🙄 to się leczy 😆 8)

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

po prostu komentuje czyjas wypowiedz tak jak kazda, co w tym zlego?

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

po prostu komentuje czyjas wypowiedz tak jak kazda, co w tym zlego?

nie każda..
    najwłażciwsze byłoby trzymanie sie tematu a nie komentowanie cudzych wypowiedzi

kredka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

mój zawsze mowi,że urzekł go mój usmiech i „żmiejące się” oczy, no i podobały mu się moje włosy,zawsze powtarza,ze produkcja spinek do włosów i wszytskiego, co je powinna być zakazana 🙂 a później np wyleczył mnie z kompleksu dotyczącego moich piersi 🙂

janet22
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

wlosy, dlonie, usmiech, mowi ze jestem slodka, a wiec sposob bycia 😉

masazysta
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 56
    • Stały bywalec

A jakich mężczyzn pragną kobiety? Tu mam fajny artykuł, zobaczcie zwłaszcza na filmiki 😉 [usunięto_link]

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

yyyyy artykul nic nie wniosl do mojego zycia;)

ja powiem tylko tyle, ze idealny mezczyzna to taki, na ktorego jak patrzysz rano w lozku to wiesz ze chcialabys w jego ramionach spedzic cala wiecznosc;)

nie uznaje ani idealnych cech charakteru, ani idealnych cech fizycznych.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co w was lubią najbardziej wasi mężczyźni?"

Przewiń na górę