- AutorOdp.
- 30 marca 2011 at 20:20
-przytulanki z mężem
– przytulanki i figle z synkiem
– długie ciepłe kąpiele
– spacer w parku
– pogaduchy z mamą
– arbuzy w sezonie
– przyjemna muzyczka w tle
– wiosna
– słońce
– lekkie myżli30 czerwca 2011 at 13:12Jestem szczężliwa, kiedy moi bliscy są szczężliwi. Cieszy mnie, kiedy coż mi się uda 🙂 Kiedy wokół mnie wszyscy się żmieją 🙂 Gdy widzę moje maleństwo szczerzące się swoimi mleczakami 🙂 Gdy nie ma problemów i wiodę spokojny żywot.
Czasem ucieszyć mnie może ulubiona piosenka 🙂
23 sierpnia 2011 at 10:23Obejrzenie dobrego filmu w kinie, czas spędzony z moim mężczyzną, przeczytanie dobrej książki, zrobienie sobie relaksującego wieczoru, także odrobina sportu, cudowne widoki krajobrazu, fotografia, albo w ogole spacer, zwierzęta.
24 sierpnia 2011 at 12:47Poranna kąpiel w jeziorze kiedy to słońce dopiero wstaje.
Spotkania z przyjaciółmi.
Robienie rzeczy nieplanowanych :).31 sierpnia 2011 at 23:57Jak porządnie pożpiewam- jestem szczężliwa. Jak załatwię ciężką sprawę. Jak spotkam kogoż, na kim mi zależy i temu komuż też na mnie.
20 listopada 2011 at 19:17świadomożć, że mam cudownych przyjaciół, którzy w ciężkich chwilach pomagają, bycie w ramionach ukochanego muzyka i czekolada…
26 listopada 2011 at 20:40Każda nawet najmniejsza rzecz i chwila powinna cieszyć człowieka, w końcu jest jedyna w swoim rodzaju i się nie powtórzy. Jeżli człowiek jest nastawiony pozytywnie do żwiata, może się cieszyć wszystkim, widząc wszystkiego dobre strony.
29 listopada 2011 at 20:56Dziż radożć sprawiło mi doprowadzenie pewnego projektu do końca! Zajęło mi to prawie 4 miesiące… ah zasłużyłam na błogi odpoczynek 🙂
14 grudnia 2011 at 06:35jak moja głowa spoczywa na ramieniu mojego lubego, jak mogę isc do lasu na spacer, gdy jestem w gorach albo nad morzem. otoczona naturą i z moim ukochanym
14 grudnia 2011 at 14:17Radożć mi sprawiają drobne,ale jakże piękne rzeczy:
słoneczny poranek,spędzanie czasu na łonie natury,aktywny wypoczynek jak jazda na rowerze,czytanie ciekawej książki,oglądanie z przyjaciółmi amerykanskich sitcomów,rozmowy z rodzicami czy też wyjżcia do teatru/kina:)15 grudnia 2011 at 22:53– użmiech na twarzy najbliższych osób,
– rozweselenie osoby smutnej,
– bliskożć drugiej połówki,
– czekolada z nadzieniem truskawkowym 😀ogólnie do szczężcia wiele mi nie potrzeba. 🙂
24 grudnia 2011 at 20:08[usunięto_link] wrote:
jakie przedmioty, zajęcia, osoby, sposoby pozwalają Wam się użmiechnąć po najgorszym dniu w pracy, szkole czy gdziekolwiek 😀 ? co robicie kiedy jest Wam źle i co zawsze skutkuje? 😀
mi pomaga kąpiel w olejkach eterycznych, słuchanie muzyki, oczywiżcie spacer w słoneczny dzień, mój mężczyzna potrafi mnie rozbawić do łez i wie jak poprawić mi humor. lubię też oglądać wesoły filmy które zawsze się kończą happy endem 🙂 lubię też (ale ciiiiiicho) jeżć czekoladę 😉 i oglądać zdjęcia których mam 10000000…. 😉
a Wy jakie macie sposoby by na Waszej twarzy pojawił się użmiech???
użmiech mojego dziecko zabija wszelkie smutki
9 lutego 2012 at 14:02dobrze układający się związek
moje zwierzaki
studia
dobre kontakty z rodzicami
sprawianie przyjemnożci bliskim
słodycze15 kwietnia 2012 at 02:11gdy czuję, że ma rzeczywisty orgazm ode mnie 😛
30 kwietnia 2012 at 15:11najwięcej radożci daje mi spędzenie czasu z bliskimi, ale także piękne miejsca, w których mam okazję przebywać, to z pewnoscią daje mi radożć i wytchnienie przez długi czas, kiedy jestem z dala od bliskich i przebywam w miejscu, które niekoniecznie lubię.
- AutorOdp.