• Autor
    Odp.
  • veronica333
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 27
    • Bywalec

-przytulanki z mężem
    – przytulanki i figle z synkiem
    – długie ciepłe kąpiele
    – spacer w parku
    – pogaduchy z mamą
    – arbuzy w sezonie
    – przyjemna muzyczka w tle
    – wiosna
    – słońce
    – lekkie myżli

MamaWSzpilkach
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Jestem szczężliwa, kiedy moi bliscy są szczężliwi. Cieszy mnie, kiedy coż mi się uda 🙂 Kiedy wokół mnie wszyscy się żmieją 🙂 Gdy widzę moje maleństwo szczerzące się swoimi mleczakami 🙂 Gdy nie ma problemów i wiodę spokojny żywot.

Czasem ucieszyć mnie może ulubiona piosenka 🙂

florentina
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Obejrzenie dobrego filmu w kinie, czas spędzony z moim mężczyzną, przeczytanie dobrej książki, zrobienie sobie relaksującego wieczoru, także odrobina sportu, cudowne widoki krajobrazu, fotografia, albo w ogole spacer, zwierzęta.

Claritas
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 110
    • Zapaleniec

Poranna kąpiel w jeziorze kiedy to słońce dopiero wstaje.
    Spotkania z przyjaciółmi.
    Robienie rzeczy nieplanowanych :).

pannaswieczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 482
    • Pasjonat

Jak porządnie pożpiewam- jestem szczężliwa. Jak załatwię ciężką sprawę. Jak spotkam kogoż, na kim mi zależy i temu komuż też na mnie.

Rumianek
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

świadomożć, że mam cudownych przyjaciół, którzy w ciężkich chwilach pomagają, bycie w ramionach ukochanego muzyka i czekolada…

Holistic
    Member
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

Każda nawet najmniejsza rzecz i chwila powinna cieszyć człowieka, w końcu jest jedyna w swoim rodzaju i się nie powtórzy. Jeżli człowiek jest nastawiony pozytywnie do żwiata, może się cieszyć wszystkim, widząc wszystkiego dobre strony.

Claritas
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 110
    • Zapaleniec

Dziż radożć sprawiło mi doprowadzenie pewnego projektu do końca! Zajęło mi to prawie 4 miesiące… ah zasłużyłam na błogi odpoczynek 🙂

justy
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

jak moja głowa spoczywa na ramieniu mojego lubego, jak mogę isc do lasu na spacer, gdy jestem w gorach albo nad morzem. otoczona naturą i z moim ukochanym

kolorowa12
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Radożć mi sprawiają drobne,ale jakże piękne rzeczy:
    słoneczny poranek,spędzanie czasu na łonie natury,aktywny wypoczynek jak jazda na rowerze,czytanie ciekawej książki,oglądanie z przyjaciółmi amerykanskich sitcomów,rozmowy z rodzicami czy też wyjżcia do teatru/kina:)

szamanka
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

– użmiech na twarzy najbliższych osób,
    – rozweselenie osoby smutnej,
    – bliskożć drugiej połówki,
    – czekolada z nadzieniem truskawkowym 😀

ogólnie do szczężcia wiele mi nie potrzeba. 🙂

azja85
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

jakie przedmioty, zajęcia, osoby, sposoby pozwalają Wam się użmiechnąć po najgorszym dniu w pracy, szkole czy gdziekolwiek 😀 ? co robicie kiedy jest Wam źle i co zawsze skutkuje? 😀

mi pomaga kąpiel w olejkach eterycznych, słuchanie muzyki, oczywiżcie spacer w słoneczny dzień, mój mężczyzna potrafi mnie rozbawić do łez i wie jak poprawić mi humor. lubię też oglądać wesoły filmy które zawsze się kończą happy endem 🙂 lubię też (ale ciiiiiicho) jeżć czekoladę 😉 i oglądać zdjęcia których mam 10000000…. 😉

a Wy jakie macie sposoby by na Waszej twarzy pojawił się użmiech???

użmiech mojego dziecko zabija wszelkie smutki

Madziul@
    Member
    • Odp.: 37
    • Bywalec

dobrze układający się związek
    moje zwierzaki
    studia
    dobre kontakty z rodzicami
    sprawianie przyjemnożci bliskim
    słodycze

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

gdy czuję, że ma rzeczywisty orgazm ode mnie 😛

anita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 48
    • Stały bywalec

najwięcej radożci daje mi spędzenie czasu z bliskimi, ale także piękne miejsca, w których mam okazję przebywać, to z pewnoscią daje mi radożć i wytchnienie przez długi czas, kiedy jestem z dala od bliskich i przebywam w miejscu, które niekoniecznie lubię.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " co Wam daje uczucie szczężcia?"

Przewiń na górę