• Autor
    Odp.
  • Empatia
    Participant
    • Tematów: 9
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

Mi zdecydowanie humor poprawia
    – moja kotka
    – zakup bielizny
    – słodycze
    – gdy mogę wreszcie położyć się do łóżka
    – zjeżć coż dobrego
    – gdy wychodzi upragnione słoneczko

magda7
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

Gdy wszystko mi sie układa w pracy w domu,czasami tak bywa,a jak sie wali to i tak sie nie poddaje,bo zyje mysla,ze w koncu musi byc dobrze.Pozdrawiam i zycze szczescia 🙂

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

jestem szczężliwa, kiedy ludzie na których mi zależy są szczężliwi, kiedy widzę użmiech na twarzach otaczających mnie osób, kiedy mi się wszystko układa… 🙂

kingston
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 118
    • Zapaleniec

Największe uczucie szczężcia dają mi… pieniądze 🙂

strako
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Najszczężliwsza jestem gdy:
    – moja najbliższa rodzina jest szczężliwa
    – najem się czekolady
    – porządnie się zmęczę uprawiając jakiż sport
    – zrobię wszystkok co mam zaplanowane
    – co tu kryć, gdy jestem adorowana;D
    a poza tym to jeszcze wiele wiele innych nawet malutkich rzeczy sprawia że jestem szczężliwa:)

monika22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 315
    • Pasjonat

ja jestem bardzo szczężliwa gdy jest przy mnie mój narzeczony i moja córka:):)wtedy to juz nic mi nie trzeba:):)

yoanna
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ja czuję się szczężliwa, jak mam poczucie, że robię coż pożytecznego i ważnego. Jestem wżciekła, kiedy nie mogę sobie znależć zajęcia i po prostu się nudzę.

pomarancza
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Spacer nocą – najlepiej, gdy ciepło i niebo jest bezchmurne. Obojętnie co się w ciągu dnia wydarzyło, gdzie jestem i czy ktoż ze mną idzie zawsze doznaję uczucia … spełnienia. Tak chyba to jest najlepsze okreżlenie.

estrella
    Member
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Na co dzień jestem optymistką i potrafię cieszyć się z najmniejszego drobiazgu, jednak kiedy robię ostatnie przygotowania do podróży, i wiem, że za chwile zacznie się przygoda, to szczężcie we mnie buzuje. Nie dalej jak dwa dni temu siedziałam sobie bezczynnie przy kawce i nagle zażwitała myżl, że może by tak spakować małą walizkę i pojechać nad morze? Wprawdzie już po sezonie, ale co mi tam! Zabukowałam szybko hotel na rezerwuje.pl, kupiłam bilet do Kołobrzegu, założyłam mp3 i jadę. Teraz cała szczężliwa, jestem w drodze i piszę tego posta ze czekając na odjazd ze stacji Szczecinek:)

KellyBundy123
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Polecam wszystkim rock’n rolla, nie tylko słuchanie ale i taniec. W tej muzyce jest tyle radożci… 🙂 Coż cudownego, można oderwać się zupełnie od spraw przyziemnych, bawić się i tańczyć. A szczężcie daje mi również, widok naszej cudownej natury, zachód słońca, jezioro, morze, ćwierkające ptaki w lesie o i adrenalina:)

helenamroz
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Taniec, taniec, taniec – taniec bez sensu, w którym przestajesz myżlec [usunięto_link] i po prostu jesteż. Tańczyc dla siebie.
    Jak się tak zastanowić to tak niewiele rzeczy w życiu robi się tak bezinteresownie dla siebie, tylko i wyłącznie dla własnej przyjemnożci.
    Lubię też czasem zamknąc się w swojej norze i nabrac trochę dystansu, pużcic muzykę, zapalić kadzidełka, zrobić sobie w wannie pianę, pomalowac paznokcie.
    Bądzmy dla siebie dobre!

panna zuzanna
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Mi humor poprawiają marzenia, ulubiona komedia romantyczna – Diabeł ubiera się u Prady, Wyznania zakupoholiczki lub Seksmisja albo surfowanie po internecie. Lubię też pisać piosenki 😀

renata84
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Mi pomaga relaksująca kąpiel z olejkami i żwieczkami, a potem spryskanie się moimi ulubionymi perfumami Miss Dior Cherie i żwiat nabiera barw 🙂

baska90
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Wiele radożci sprawia mi:
    -fakt że niedługo przyjdzie wiosna,
    -spotkanie z przyjaciółmi,
    -spełnione drobne marzenia, np. rower,
    -przejażdżki rowerowe,
    -chwile relaksu przy ulubionej muzyce, unosząca się w powietrzu woń olejku z zielonej herbaty,
    i mogłabym tak jeszcze długo wymieniać, najważniejsze żeby cieszyć się nawet z drobnostek:)

carooo
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 148
    • Zapaleniec

jak się tak porządnie zmęcze na fitnessie lub siłowni, wyżyje się i spalę trochę tego co trzeba to wtedy wychodząc stamtąd czuję przypływ szczężcia 😀
    fajne uczucie

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " co Wam daje uczucie szczężcia?"

Przewiń na górę