- AutorOdp.
- 16 listopada 2012 at 08:02
to takie szczężcie w baardzo metafizycznym znaczeniu 🙂 je dostrzec możemy dopiero po upływie jakiegoż czasu, patrząc przez pewien pryzmat na to co było i co jest.
a takie szczężcie tu i teraz?
Najlepiej gdyby Danio wrócił wczeżniej z pracy i powiedział: jedźmy gdzież na przejażdżkę:) Ale to by było zbyt piękne.
Ucieszyłabym się też gdybym w końcu odkryła jak zainstalowac te dziadowskie simsy!;/ i gdyby zniknęła sterta ciuchów do prasowania:)
a na uwieńczenie tego dnia – po wieczorynce – znowóż użmiechnę się do swojego swedish spa i odmoczę zacne 4-litery:)18 listopada 2012 at 22:35tabliczka czekolady- zawsze i wszedzie:) albo wlasnie aromatyczna kapiel z truskawkowym zelem z oriflame:) Uwielbiam tez uczucie kiedy wiem, ze czeka na mnie w domu mila niespodzianka:)
19 listopada 2012 at 08:25o no włażnie. Czekolada:)
I jak znajduję 5 zeta na ulicy 🙂20 listopada 2012 at 08:36a dziż niepochamowane uczucie szczężcia dał mi komplment od narzeczonego, na który czekałam od wielu wielu lat – pierwszy raz w zyciu powiedział: najlepsze jajko sadzone jakie jadłem, przerosłaż mistrza.
Teraz to nawet niezastąpione serie swedish spa wymiękają:)
Ale takie szczężcie nie będzie trwać długo, bo jutro pewnie się dowiem, ze ta pierż z kurczaka to mogłaby być taka a nie nie inna…;p
Dlatego za daleko nie będę odstawiać swoich pocieszycieli czyli czekolady i olejków z oriflame:) – te rzeczy nigdy mnie nie zawiodą;p12 grudnia 2012 at 17:28ktos bliski obok, rodzina, zdrowie – to faktycznie najwazniejsze wyznaczniki szczężcia!
14 grudnia 2012 at 13:33zgadza się, szczężcie dla mnie to rodzina, zdrowie i godny byt:)
26 grudnia 2012 at 22:38[usunięto_link] wrote:
zgadza się, szczężcie dla mnie to rodzina, zdrowie i godny byt:)
nooo, bardzo fajniue 🙂 ale podstawowo to wczucie – wczucie osobowe 😳
10 stycznia 2013 at 01:38@anka23455 wrote:
hej koleżanki 🙂 w czasie wolnym polecam wam odwiedzenie stronki podarujkartke.pl 🙂 jest to ciekawa opcja na życzenia urodzinowe, imieninowe, a także zbliżające sie walentynki . Polecam zwłaszcza dla zapominalskich, bo mają tam opcje przypominajki o ważnych wydarzeniach. Trzeba tylko konto założyć za darmo.
naprawdę?! 😆
@anka23455 wrote:
Całuski 🙂
też Cię chętnie wycałuję :-
uważasz, że to jest optymizm? 😯
16 stycznia 2013 at 12:52Sport i aktywnożć fizyczna! Dużo lepiej się czuję kiedy ćwiczę i biegam chociaż 15 min dziennie 😀
29 stycznia 2013 at 13:50Uczucie szczężcia daje mi bezpieczeństwo, że nie mam żadnych problemów, czy to finansowych, czy międzyludzkich, czy zdrowotnych, przede wszystkim zdrowotnych, ponieważ zdrowie jest najwazniejsze, bez niego, nie ma nic:)
30 stycznia 2013 at 21:02[usunięto_link] wrote:
o no włażnie. Czekolada:)
I jak znajduję 5 zeta na ulicy 🙂hah racja:)
2 marca 2013 at 03:57[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
o no włażnie. Czekolada:)
I jak znajduję 5 zeta na ulicy 🙂hah racja:)
niestety mamy biedę w kraju 🙁
a PO wciąż wraz z Tuskiem oręży się, że jesteżmy w czołówce europejskiej…za co i dlaczego wybieramy – chyba wbrew sobie – tę kłamliwą partię? 😈
2 marca 2013 at 17:54Prawdziwe uczucie szczężcia daje mi mój facet, rodzina. Tego mi nic nigdy nie zastąpi.
5 marca 2013 at 10:04Szczężcie jest pojęciem mocno subiektywnym, ale chyba dla większożci ludzi słoto to utożsamiane jest z rodziną. Szczężcie to dający satysfakcję związek, stabilnożć w pracy. Szczężcie to także własny dom i realizacja swoich pragnień.
5 marca 2013 at 17:21Poranna kawa. Szczególnie po ciężkim dniu. A tak na poważnie to praca i rodzina. Praca bo daje pieniążki, pozwalające na godziwe życie, spełnianie marzeń. Rodzina to wiadomo.
- AutorOdp.