- AutorOdp.
- 27 lipca 2006 at 20:24
uwazam ze mam za grube uda co mnie bardzo denerwuje .. co mam zrobic zeby pozbyc sie tkanki tluszczowej z nog ? moze macie jakies dobre cwiczonka ? albo nie wiem diety… czy jazda na rowerze pomaga? bo slyszalam ze od tego sie robia miesnie na nogach-a tego chcem uniknac..nie podoba mi sie jak dziewczyna ma umiesnione nogi,ja chcem miec je chude.. co robic ?????????
28 lipca 2006 at 19:29Skakanka jest dobrym rozwiązaniem, jednak to wymaga troszkę pożwięcenia. Bez diety też się nie obędzie.
14 sierpnia 2006 at 10:11musisz dobrać do siebie odpowiednie ćwiczenia dokładnie na te patrie ciała z których chcesz schudnąć
16 września 2006 at 14:50ja sobie wyszczupliłam uda takimi ćwiczeniami:
pierwsze: leżąc na plecach z ugiętymi nogami podnosi się energicznie tyłek do góry i tak conajmniej 50 razy. trzeba pamietać, żeby kolana nie były skierowane na zewnątrz
drugie: kleczysz oparta łokciami o podłogę i podnosi się zgiętą w kolanie noge do góry. palce u stóp muszą być zadarte 😀 można tez tak jak psy sikają podnosić nogę, ale to bardziej na tyłek ćwiczenia
trzecie: lezysz na boku z wyciągnietymi nogami. jedną unosisz do góry i zginasz i prostujesz janie wiem, czy z powodu tych ćwiczeń, ale i uda i tyłek mi się zrobiły fajniejsze 🙂
24 listopada 2006 at 11:35a bieganie?
24 listopada 2006 at 21:22no od roweru robią się miężnie na nogach, ale jeżli ktoż zasuwa tyle co zawodowy kolarz… ( znaczy się codziennie po pare godzin!)
sprawdziłam: co drugi dzień, najpierw pol dodziny, potem 45 minut, teraz godzinka (nadal co drugi dzionek) i po dwóch miechach zaczęłam nosić mini 😉
tłuszczyk poszedł precz, a miężnie co najwyżej wysmuklały i nabraly ładnego kształtu
polecam
25 listopada 2006 at 10:26Mi bardzo pomogła zwykła dieta i codzienne rozciąganie. Wyrzeźbiłam sobie żliczne nóżki, ale nie miężnie. A przy okazji teraz mogę zaszpanować szpagatem na różnych imprezach, albo na zajęciach z wfu bądź tańca (:
8 stycznia 2007 at 21:45jennyharris, po przeczytaniu Twojego posta odruchowo zdjęłam nogę z nogi… 😀
26 stycznia 2007 at 20:51Ale ciężko jest się odzwyczaić od zakładania nogi na nogę. Ja nie mogę się tego oduczyć, ciągle się zapominam.
26 stycznia 2007 at 21:59ja od kilku dni tak sie pilnuje z tym zakladaniem nogi na noge ze dzisiaj przez pomylke mezowi zwrocilam uwage zeby tak nie trzymal bo bedzie cellulit mial 😳
26 stycznia 2007 at 22:00ja od kilku dni tak sie pilnuje z tym zakladaniem nogi na noge ze dzisiaj przez pomylke mezowi zwrocilam uwage zeby tak nie trzymal bo bedzie cellulit mial 😳
29 stycznia 2007 at 16:13Jakoż trudno mi w to uwierzyć, bo chyba cellulit ma podłoże genetyczne. Zakładanie nogi na nogę może ewentualnie powodować jego wzrost, ale jak ktoż go nie ma w ogóle, to nie sądzę aby dostał go od tego! Ja mam cellulit a nie lubię siedzieć w ten sposób
30 stycznia 2007 at 16:53wydaje mi sie ze znalazłam bardzo dobre (mam nadzieje ze efektywne) cwiczenia na odchudzenia dolnych czesci ciała (brzuch, biodra, tyłek i nogi) sa one w „Super lini” sprobujcie;))
31 stycznia 2007 at 11:56xxxxxxxxxxxxxxxx tutaj też są ćwiczenia na różne partie ciała
jeszcze sa takie 8 min ćwiczenia na różne partie ciała do sciagnięcia z neta[z takim facetem .. dosyc fajne te filmiki]Usunięty link
Podaj prv jesli sokie ktos bedzie zyczyl
Fi.1 marca 2007 at 15:25Ja niestety mam ten sam problem 🙁 grube uda heh 🙁 tymbardziej to widac, gdyz mam chudziutkie lydki :/ i tez nie wiem jak z tym sobie poradzic… stosuje jakies cwiczenia, jezdze na roweze i nic 🙁
- AutorOdp.