- AutorOdp.
- 19 sierpnia 2010 at 23:36
Tak miężnie zaczną rosnąć od noszenia butów. Faktycznie wszystko da się sprzedać wystarczy ładnie to ubrać 😆
21 października 2010 at 20:55Te buty są żliczne ogólnie mam słabożć do sportowego obuwia 🙂 Slyszałam też, że naprawdę wspomagają uda i pożladki. Mam je od niedawna ale jak zobaczę efekty to na pewno dam znać.
5 listopada 2010 at 01:41jak to co!? biegać! 😈
i zadawać się z hard-manem 😆
26 kwietnia 2011 at 20:52faktycznie, te buty też jakoż działają na moją psychikę, ale znając życie jest to bardziej kwestia psychologii niż faktycznych rezultatów… może chodzi o to, że jak się ma te super buciki to się więcej chodzi? to wtedy nie dziwne, że i efekty są 😆
30 sierpnia 2011 at 12:39o tym trzymaniu nogi na nogę to też słyszałam i staram się pilnować.
Ale to bardziej wpływa na naczynka a nie na nogi.
Na piękne nogi to polecam Wam VelaShape,urządzenie które ujędrnia i napina ,jak i wpływa na zmniejszenie cellulitu.Byłam .przetestowałam i mogę polecic.We Wrocku jest w Dermamedzie,więc kobietki nie czekajcie na magiczną moc kremów,bo to tylko podtrzyma efekt,który trzba najpierw stworzyć, a stworzycie go dzięki VelaShape 😆16 listopada 2011 at 06:18jazda na rowerze pomaga, ale kiedy bedziesz jezdzic na wysokich /lekkich przerzutkach. jesli nacisk na nogi bedzie za duzy , wtedy mozesz sie martwic powstającymi mięsniami, choc i tak to trwa długo. poza tym 'niewidoczne’ krzesełko i trwanie w tej pozycji i bieganie na dłuzsze dystansy.
- AutorOdp.