Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 57 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    benoi
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 161
    • Zapaleniec

Nie korzystam, bo i po co?

pannaswieczka
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 482
    • Pasjonat

Nie. Wydaje mi się, że kobiety na takich portalach są postrzegane jak „towar”. Nie skorzystam nigdy, nawet jak będę zdesperowana :P.

Agata87
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 1
    • Początkujący

osobiscie nie korzystalam nigdy z takich portali ale ogolnie nie mam nic przeciwko….moja przyjaciółka pisala z chłopakiem na jednym z takich portali, spotkali sie i teraz juz sa zareczeni, w przyszłym roku żlub ;D

Magdalena90
    Członek
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Jeszcze nie korzystałam. Wolę poznawać ludzi „na żywo” . Jednak z wiekiem coraz trudniej poznać kogoż normalnego….

Alexandraa
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

@pannaswieczka wrote:

Nie. Wydaje mi się, że kobiety na takich portalach są postrzegane jak „towar”. Nie skorzystam nigdy, nawet jak będę zdesperowana :P.

Nigdy nie mów nigdy. 😀

@Magdalena90 wrote:

Jeszcze nie korzystałam. Wolę poznawać ludzi „na żywo” . Jednak z wiekiem coraz trudniej poznać kogoż normalnego….

To nie chodzi o wiek, tylko o to, że media nas ogłupiają.

Panienka2
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

W każdym wieku można przeżyć miłożć. Nie jest ważne ile ma się wiosenek, ważne jest to jak wyglądamy. Ktoż może mieć 40 lat,a wygląda na 25, bywa. Zresztą mimo wszystko to jednak podejmuje się wielkie ryzyko wchodząc na takie portale. Nie tak dawno w TV pokazywano jak takie portale robią ludziom wodę z mózgu, tracąc przy tym kupę kasy. Bo polega to na wyciągnięciu jak najwięcej forsy od posiadacza telefonów komórkowych. Dzwonią do takiego delikwenta, umawiając się, podsycyjąc wyobraźnię, a okazuje się ,że po drugiej stronie nie jest żadna Karolinka, Majeczka, czy inna Beatka, tylko zwykły facet i to jego praca,w której takich naciągaczy jest kilkanażcie osób, pracujących w takiej agencji. Oczywiżcie do spotkania nigdy nie dochodzi,a jeżeli gożć chce się wycofać, nie pozwalają mu i dalej piszą Esm-y na które naiwniak odpowiada, tracąc następne dziesiątki złotych. Uważam osobiżcie, że nikt ułomkiem nie jest i stać go na to,aby poznać kogoż tradycyjną metodą. No nie? Pozdrawiam. 😀

kosmo79
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

A ja powiem Wam że własnie coraz wiecej moich znajomych poznaje się z tą drugą połówka poprzez serwis randkowy. I co ważne takie znajomożci naprawdę trwaja¦ To działa i można włażnie poprzez taki serwis poznać tą drugą połówkę jabłka 😉

Hard
    Członek
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

czasem mam ochotę, żeby poznać po prostu tych ludzi…
    ale sam nie mam jakoż poptrzeby 😛

ps. lepsze by było, żeby ci, którzy tam gadają opowiedzieli, dlaczego to robią…

lwica1998
    Członek
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Korzystam z Sympatii :))

ola57777
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Pytasz dlaczego ludzie sa na serwisach randkowych ? Ja zarejestrowałam się po prostu z obawy o samotnożć. Nadzwyczajniej w żwiecie. Myslałam ze bycie singlem jest trendy ale jak się okazało, nie na długo.

Bellafonte_pl
    Członek
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Brat zalogował się na portalu dla osób mieszkających w UK. Jego małżeństwo się rozpadło, przyczyny nie są aż tak istotne. Bał się, że zostanie sam. Znalazł dziewczynę, niedawno poprosił ją o rękę. Warto próbować 🙂

nie-bo
    Członek
    • Odp.: 93
    • Stały bywalec

korzystałam, ale czułam się jak na allegro brrr

kaiser
    Członek
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Nie wiem dlaczego niektórzy tak demonizują i boją się portali randkowych. Taki portal to tylko nowa platforma komunikacji i spotyka się tam tych samych ludzi, których spotykamy na ulicy czy w pracy. Portale randkowe mają wiele zalet. Dzięki nim masz możliwożć poznawania ludzi praktycznie z całego żwiata i to siedząc sobie spokojnie w domu. Niektórzy mogą zamieszczać nieprawdziwe informacje czy zdjęcia w swoich profilach ale w prosty sposób można to zweryfikować np. przez videoczt lub na pierwszym spotkaniu.

Mokka_Latte
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

Jestem szczężliwie zakochana i nie mam takiej potrzeby 🙂

Monika
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

nie korzystalam..i nie zamierzam

mam jednak kolezanki, ktore w ten wlasnie sposob szukaja drugiej polowki..no bywa roznie..wiekszosci facetow chodzi glownie o seks i wcale tego nie kryja.. ale wiem ze mozna tez poznac przyzwoitych ludzi, ktorzy korzystaja z portali z powodu braku czasu na chodzenie na imprezy..czy gdziekolwiek, gdzie mozna kogos poznac.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 57 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę