• Autor
    Odp.
  • [email protected]
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

W przypadku osób nieżmiałych lub może mniej urodziwych myżlę, że ma to jak najbardziej sens.
    Kilka moich znajomych poznała tak swoje drugie połówki, osobiżcie nie spotkałam się nigdy z kimż poznanym w sieci.

Karolcia82
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 151
    • Zapaleniec

swego czasu owszem…ale teraz mam już mieszane uczucia…

fitaminka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Ja nie korzystam bo nie muszę, jestem w stałym związku od kilku lat. Ale w pełni rozumiem osoby, które poszukują tam partnera na poważnie. A dlaczego nie? To kolejna możliwożć poznawania nowych ludzi.

AdusiaM
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Większożć osób w serwisach chce nawiązać normalne relacje partnerskie.A że niektórzy żciemniają,naginają prawdę o sobie to samo zdaża sie w realu.Sa faceci ktorzy chcąc poderwać dziewczynę koloryzują na swój temat.Tak czy inaczej z czasem cała prawda i tak wyjdzie na jaw.Przyznam że jak byłam panienką to też umówiłam sie parę razy prze internet.Faceci byli w porzadku z dwoma z nich do tej pory się kumlujemy.Moja znajoma z kolei poznała swojego juz teraz męża na takim portalu.Jak widać swoja symapatię można ponać również tu.

Melata
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

Moja siostra założyła profil memu tacie, on był sceptycznie do tego nastawiony. Na początku to ona z a niego pisała a potem mu pokazała jakie ma zainteresowanie i się wkrencił 🙂

sambraja
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja przez portal randkowy poznałam mojego teraz już narzeczonego 🙂

zabka25
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Dawno temu byłam zarejestrowana na jednym, ale jakoż mnie to nie kręciło, więc po miesiącu usunęłam konto. Moja koleżanka natomiast poznała tam swojego męża:)

brunecia89
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Kiedyż korzystałam i poznałam kilku naprawdę fajnych facetów z którymi do tej pory utrzymuję kontakt, od kilku lat jestem w stałym związku i nie potrzebuję.

pastelova
    Member
    • Odp.: 44
    • Bywalec

Poznałam męża przez taki serwis, kilka moich koleżanek także znalazła w sieci swoje miłożci. nie widzę w nich niczego złego, choć oczywiżcie trzeba zachować ostrożnożć

monika42
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

ja poznałam męża na sympatii 🙂

Lemonka
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Moja koleżanka pisała kiedyż pracę licencjacką włażnie o portalach randkowych. Pamiętam, że ze statystyk wynikało, że bardzo wiele osób korzysta z takiej formy nawiązywania znajomożci. Wydaje mi się, że dla niektórych ludzi to bardzo dobra forma poznania kogoż, chociaż sama bym tak nie zaryzykowała 😀

Ishtar
    Participant
    • Tematów: 8
    • Odp.: 139
    • Zapaleniec

Nie zdarzyło mi się. 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy korzystacie z portali randkowych??"

Przewiń na górę