- AutorOdp.
- 25 maja 2007 at 18:46
dziewczyny lubicie dekold kiedy troszkę widac piersi czy zywkle staracie sie je zakrywac
ja oosbiscie nie bardzo lubie ich pokazywac ale ostatnio cos kupiłam sobie bluzeczke gdzie je troszke widac w minimalnym stopniu a jka jest u Was?
25 maja 2007 at 19:28ja lubie w krztalcie litery V wsumie to jakos nie patrze na takie cosik.. jak mi sie cos podoba i jak sie w tym dobrze czuje to biore 🙂
25 maja 2007 at 19:43widac piersi… hmmm najpierw trzeba miec kawalek cycka do pokazania.
mi zostalo oszukiwac spoleczenstwo stanikami push ap super hiper ekstra poduszki maja ktore pod bluzka prezentuja sie fajnie (tylko okropnie w nich cieplo)wiem ze jak sie ma male piersi a chcesz zeby bylo widac ze jednak cos tam masz to powinno nosic sie bluzki marszczone pomiedzy piersiami, albo zlapany jakas klamerka jest w tym miejscy material
ja gdybym miala wieksze piersi to by dodalo mi odwag i dowartosciowalo by mnie napewno i bym pokazywala ciut cycka 🙂
no ale wracajmy do rzeczywistosci. nie pokazuje bo male to takie ze az wstyd
25 maja 2007 at 22:42Ja również nie mam dużych piersi a mimo to lubie nosic nieco większe dekoldy.Oczywiscie nie az TAKIE duże,bo uważam,że wygląda to wulgarnie.Krępuje mnie tylko,kiedy w rozmowie ze mną facet nie patrzy mi w oczy tylko błądzi wzrokiem od mojej szyi aż po dekold… 😳
26 maja 2007 at 07:55Ja mam uniwersalny rozmiar i lubię dekolty ale oczywiżcie nie takie duże. Wystarczy że czuję się w nich wygodnie i nie czuję wzroku facetów na moim biużcie bo to ohydne uczucie. 😕
26 maja 2007 at 10:44ja ostatnio kupiłam sobie bluzeczke i jak kupowałam to dekoldzik był maly ale jak przeszlam sie raz to sie powiekszył i msuiałam go troszke zszyc :PP
27 maja 2007 at 09:10Lubię pokazać troszkę ciała 😉 Noszę półokrągłe niezbyt duże dekolty, mój chłopak je uwielbia 😀
27 maja 2007 at 20:04[usunięto_link] wrote:
widac piersi… hmmm najpierw trzeba miec kawalek cycka
ja gdybym miala wieksze piersi to by dodalo mi odwag i dowartosciowalo by mnie napewno i bym pokazywala ciut cycka 🙂
no ale wracajmy do rzeczywistosci. nie pokazuje bo male to takie ze az wstyd
lubie twoje bezposrednie podejscie do sprawy :D:D:D
ja tez nie mam za wiele do pokazania wiec bluzke z dekoldem mam tylko jedna27 maja 2007 at 20:42Ja też nie pokazuje, bo też tak niezbyt mam co …
28 maja 2007 at 05:43haaa a moj maz powiedzial mi wczoraj tak jak bylismy w supermarkecie. zobacz ta dziewucha nie ma wogole cyckow a lansyje sie jakby conajmniej duze C miala.
i faktycznie plasciutka dziewucha a w sukience dekold taki ze prawie brodawki jej bylo widac.
wczoraj postanowilam (moze mi sie uda wytrwac ) ze musze sie zaakceptowac taka jaka jestem. tzn nadal bede oszukiwac spoleczenstwo super hiper ekstra powiekszajacymi stanikami ale no wiecie o co chodzi…a sklonil mnie do tego artykol ktory przeczytalam na onecie.ze jesli my pokochamy swoje cialo to i nasz partner je pokocha.
28 maja 2007 at 14:04ja nie przepadam za takimi dekoldami wole cos umiarkowanego:)po domu nosze nawet z dosc duzym dekoldem bluzki ale jak mam wyjsc wole ubrac cos w dobrym stylu …i nie paradowac z cyckami
28 maja 2007 at 15:02Masz rację xyz trzeba pokochać swoje ciało 🙂
1 czerwca 2007 at 04:57Ja mam troche większy biust… wiec gdy mam nawet mały dekold to go widać :/ Także bardzo rzadko zakładam włażnie takie bluzeczki, żeby uniknąć tych gapiących się facetów…
16 czerwca 2007 at 09:24Ja nie mam zbyt dużego biustu, ale bluzeczki z dekoltami lubię 🙂 dobrze się w nich czuję 🙂
16 czerwca 2007 at 10:32Ja lubię dekoldziki ale w miarę a widzę dziewczyny które mają co pokazać i noszą takie dekoldy, że im sutki widać 🙄
- AutorOdp.