• Autor
    Odp.
  • xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

wczoraj postanowilam (moze mi sie uda wytrwac ) ze musze sie zaakceptowac taka jaka jestem. tzn nadal bede oszukiwac spoleczenstwo super hiper ekstra powiekszajacymi stanikami ale no wiecie o co chodzi…

no wlasnie. zapomnialam o tym postanowieniu z zaakceptowaniem swoich wymiarow. poszlam kupic sobie biustonosz. znow kupilam ekstra wypchany. a te w moich rozmiarach byly takie sliczne to nie nie – musialam kupic oklepany wypchany.

no ale moge z dekoldem chodzic bo w takim staniku widac ze cos tam jednak jest 🙂

lola
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

Ja mam bardzo małe piersi, nosze 70 B, niekiedy jakies wieksze A. Ale mam też bardzo wąskie biodra więc wiem, ze moja bu dowa jest prawdiłowa. W ogole to jestem takim troszke narycyzem i swojej urody i wdzięków jestem bardzo pewna. Dlatego też nie wstydzę się odsłaniać piersi. Nosze dekolty prezrózne i nie mam absolutnie kompleksów.
    Myslę też, ze kobieta, która ma małe piersi, zawsze je zasłania i widocznie się ich wstydzi wydaje się mniej atrakcyjna. Ja swoich sie nie wstydzę i chodzę z głebokimi dekoltami.

adis
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Ja tam nie mam co pokazywać. Póki nosiłam plasterki antykoncepcyjne, to mój biust (jeżli można to tak w ogóle okreżlić 😉 jeszcze jakoż wyglądał, a od momentu kiedy przestałam znika z każdym dniem =/
    Ale trudno.
    Oczywiżcie chcialabym mieć większe piersi i wtedy na pewno w jakiż umiarkowany sposób bym je eksponowała. Ale jak nie mam to co zrobić? 🙂
    Lubię dekolty, a staniki super push up (xyz 🙂 jeszcze bardziej, wtedy chociaż w niektórych modelach bluzek czy sukienek wyglądam do przyjęcia.
    No ale nie można mieć wszystkiego 🙂
    A małe jest podobno piękne.

ściskam mocno :*

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Ja prawie wszystkie bluzeczki mam z malym lub wiekszym dekoldem. Mam miseczke c wiec mam co pokazac ale nie lubie jak widac za bardzo. Nie przepadam za sweterkami.

Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

dekold trzeba miec dobrany do biustu, zle dobrany wyglada paskudnie i najladniejsze piersi moga w nim stracic na uroku

edric
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 14
    • Bywalec

dekolt z ladnym pushupem ! mmm az chce sie dotknąć 😀

Asia 85
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Ja nosze bluski z dużym dekoldem bo lubiem mój biust eksponować nie mam kąpleksów więc mam się czym chwalić. Jak widze jakąż sexowną bluzeczkę z ładnym dekoldem to pokusa jest tak silna,że na drugi dzionek muszę ją kupić. 😀 😀 😀 😀

Nela
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 390
    • Pasjonat

Mowi sie lubie, a nie lubiem i tak sie pisze i co to sa kapleksy?
    Slownik ortograficzny do reki!!!

LaPalma
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 72
    • Stały bywalec

Ja jeszcze do niedawna lubiłam pokazywać, bo miałam co, ale po schudnięciu to jest już tak przeciętnie z tą miseczką u mnie, więc nie w każdym dekoldzie mój biust wyglądałby hm… ponętnie ;/

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

ja tam raczej dekoldów nie noszę… wole zakryc te duze cycki bo i bez tego przyciagają męskie oczy 👿 👿 👿 a czasami nawet i damskie 👿 👿 👿 .

Demdi
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Do szkoly sympatyczny t-shirt bez dekoldow. Nie lubie wyzywajacych dekoldow z ktorych wrecz sie biust wylewa na zewnatrz. moim zdaniem to odniecheca do patrzenia. Bluzka musi byc ladna, moze byc dekold, tylko zeby ten dekold nie byl przesadzony.

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

Ja mam dożć duże piersi.. a bluzeczki z dekoltem lubię.. tzn nie może to być aż taki ogromny że piersi mi mogą wyskoczyć.. takie w miarę 😛

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

a tego, ze pisze sie DEKOLT a nie DEKOLD nikt nie zauwazyl? 😆

ja mam piersi w srednim rozmiarze. dekolt nosze prawie codziennie. wiedomo, ze nie wulgarny, do pepka. ale owszem-spory. push upow nie toleruje. jestem z siebie ogolnie zadowolona.

lizzy
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Ja nie przepadam za dekoltami, mam nieduży biust i trudno mi zrobić rowek/kreskę między piersiami, są raczej daleko od siebie. Jestem wąska pod biustem, mam zawsze problem ze znalezieniem rozmiaru 70 C. Ale bardzo lubię swój biust ;p

Nela
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 390
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

a tego, ze pisze sie DEKOLT a nie DEKOLD nikt nie zauwazyl? 😆

ja mam piersi w srednim rozmiarze. dekolt nosze prawie codziennie. wiedomo, ze nie wulgarny, do pepka. ale owszem-spory. push upow nie toleruje. jestem z siebie ogolnie zadowolona.

Mysle. ze wszyscy zauwazyli, ale moze im to nie przeszkadza?
    Ja nie chcialam juz wymieniac wszystkich bledow…..

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " czy lubicie dekoldzik?"

Przewiń na górę