- Ten temat ma 62 odpowiedzi, 41 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 18 lat, 1 miesiąc temu przez
ForceRecon.
- AutorWpisy
- 17 czerwca 2007 o 05:18 #59160
@xyz wrote:
wczoraj postanowilam (moze mi sie uda wytrwac ) ze musze sie zaakceptowac taka jaka jestem. tzn nadal bede oszukiwac spoleczenstwo super hiper ekstra powiekszajacymi stanikami ale no wiecie o co chodzi…
no wlasnie. zapomnialam o tym postanowieniu z zaakceptowaniem swoich wymiarow. poszlam kupic sobie biustonosz. znow kupilam ekstra wypchany. a te w moich rozmiarach byly takie sliczne to nie nie – musialam kupic oklepany wypchany.
no ale moge z dekoldem chodzic bo w takim staniku widac ze cos tam jednak jest 🙂
17 czerwca 2007 o 07:23 #59161Ja mam bardzo małe piersi, nosze 70 B, niekiedy jakies wieksze A. Ale mam też bardzo wąskie biodra więc wiem, ze moja bu dowa jest prawdiłowa. W ogole to jestem takim troszke narycyzem i swojej urody i wdzięków jestem bardzo pewna. Dlatego też nie wstydzę się odsłaniać piersi. Nosze dekolty prezrózne i nie mam absolutnie kompleksów.
Myslę też, ze kobieta, która ma małe piersi, zawsze je zasłania i widocznie się ich wstydzi wydaje się mniej atrakcyjna. Ja swoich sie nie wstydzę i chodzę z głebokimi dekoltami.20 czerwca 2007 o 20:49 #59162Ja tam nie mam co pokazywać. Póki nosiłam plasterki antykoncepcyjne, to mój biust (jeżli można to tak w ogóle okreżlić 😉 jeszcze jakoż wyglądał, a od momentu kiedy przestałam znika z każdym dniem =/
Ale trudno.
Oczywiżcie chcialabym mieć większe piersi i wtedy na pewno w jakiż umiarkowany sposób bym je eksponowała. Ale jak nie mam to co zrobić? 🙂
Lubię dekolty, a staniki super push up (xyz 🙂 jeszcze bardziej, wtedy chociaż w niektórych modelach bluzek czy sukienek wyglądam do przyjęcia.
No ale nie można mieć wszystkiego 🙂
A małe jest podobno piękne.ściskam mocno :*
22 czerwca 2007 o 13:51 #59163Ja prawie wszystkie bluzeczki mam z malym lub wiekszym dekoldem. Mam miseczke c wiec mam co pokazac ale nie lubie jak widac za bardzo. Nie przepadam za sweterkami.
6 lipca 2007 o 15:17 #59164dekold trzeba miec dobrany do biustu, zle dobrany wyglada paskudnie i najladniejsze piersi moga w nim stracic na uroku
10 lipca 2007 o 23:55 #59165dekolt z ladnym pushupem ! mmm az chce sie dotknąć 😀
20 lipca 2007 o 17:36 #59166Ja nosze bluski z dużym dekoldem bo lubiem mój biust eksponować nie mam kąpleksów więc mam się czym chwalić. Jak widze jakąż sexowną bluzeczkę z ładnym dekoldem to pokusa jest tak silna,że na drugi dzionek muszę ją kupić. 😀 😀 😀 😀
21 lipca 2007 o 13:58 #59167Mowi sie lubie, a nie lubiem i tak sie pisze i co to sa kapleksy?
Slownik ortograficzny do reki!!!21 lipca 2007 o 16:07 #59168Ja jeszcze do niedawna lubiłam pokazywać, bo miałam co, ale po schudnięciu to jest już tak przeciętnie z tą miseczką u mnie, więc nie w każdym dekoldzie mój biust wyglądałby hm… ponętnie ;/
21 lipca 2007 o 20:40 #59169ja tam raczej dekoldów nie noszę… wole zakryc te duze cycki bo i bez tego przyciagają męskie oczy 👿 👿 👿 a czasami nawet i damskie 👿 👿 👿 .
15 sierpnia 2007 o 20:59 #59170Do szkoly sympatyczny t-shirt bez dekoldow. Nie lubie wyzywajacych dekoldow z ktorych wrecz sie biust wylewa na zewnatrz. moim zdaniem to odniecheca do patrzenia. Bluzka musi byc ladna, moze byc dekold, tylko zeby ten dekold nie byl przesadzony.
15 sierpnia 2007 o 21:17 #59171Ja mam dożć duże piersi.. a bluzeczki z dekoltem lubię.. tzn nie może to być aż taki ogromny że piersi mi mogą wyskoczyć.. takie w miarę 😛
8 września 2007 o 09:33 #59172@Nela wrote:
Mowi sie lubie, a nie lubiem i tak sie pisze i co to sa kapleksy?
Slownik ortograficzny do reki!!!a tego, ze pisze sie DEKOLT a nie DEKOLD nikt nie zauwazyl? 😆
ja mam piersi w srednim rozmiarze. dekolt nosze prawie codziennie. wiedomo, ze nie wulgarny, do pepka. ale owszem-spory. push upow nie toleruje. jestem z siebie ogolnie zadowolona.
8 września 2007 o 11:43 #59173Ja nie przepadam za dekoltami, mam nieduży biust i trudno mi zrobić rowek/kreskę między piersiami, są raczej daleko od siebie. Jestem wąska pod biustem, mam zawsze problem ze znalezieniem rozmiaru 70 C. Ale bardzo lubię swój biust ;p
9 września 2007 o 13:37 #59174@parvati wrote:
@Nela wrote:
Mowi sie lubie, a nie lubiem i tak sie pisze i co to sa kapleksy?
Slownik ortograficzny do reki!!!a tego, ze pisze sie DEKOLT a nie DEKOLD nikt nie zauwazyl? 😆
ja mam piersi w srednim rozmiarze. dekolt nosze prawie codziennie. wiedomo, ze nie wulgarny, do pepka. ale owszem-spory. push upow nie toleruje. jestem z siebie ogolnie zadowolona.
Mysle. ze wszyscy zauwazyli, ale moze im to nie przeszkadza?
Ja nie chcialam juz wymieniac wszystkich bledow….. - AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.