- AutorOdp.
- 17 listopada 2014 at 13:52
Na nerwy pomagają też tabletki Persen skoro o tym mowa. Mimo wszystko uważam,że i tak w dalszym ciągu jest to półżrodek bo nerwy można uspokoić w inny sposób,np rozładować je po przez aktywnożć fizyczną czy pijąc wspomniane zioła. Mi np włażnie te zabiegi najbardziej pomagają.
21 listopada 2014 at 19:22Z suplementów z melisą to dobry jest Forstres, z tego co się orientowałam to ma największą dawkę melisy wżród tego typu preparatów. Mi pomógł :), lepiej się po nim czułam, nie taka spięta jak zawsze gdy coż stresującego mnie czekało.
2 grudnia 2014 at 11:24Melisa przecież znana jest z tego że delikatnie rozładowuje napięcie, co oczywiżcie nie oznacza że pomoże Ci w naprawdę ciężkich i stresujących sytuacjach. Ona raczej dobrze działa na małe, codzienne troski 🙂
6 stycznia 2015 at 16:00ponoc pomaga.. czasem pije z miodem meliske
21 stycznia 2015 at 20:42Na rozładowanie napięcia polecam sport 😀
22 stycznia 2015 at 16:58Zgadzam się! Sport zdecydowanie pomaga!
23 stycznia 2015 at 14:28Ja mogę pić melisę litrami i nic mi ona nie pomaga. Na nerwy czy stres najlepszym sposobem dla mnie jest porządnie się zmęczyć – jakież bieganie czy zumba.
26 stycznia 2015 at 10:09Jak nie stosujemy na co dzień i nasz organizm niejest uzależniony od niej to pomaga.
4 lutego 2015 at 19:34Mi pomaga. Nie lubię herbaty z melisy, ale cukierki owszem. Oczywiżcie nie zaszkodzi gorąca kąpiel, długi spacer, odrobina ćwiczeń.
16 lutego 2015 at 09:56z własnego dożwiadczenia powiem, że tak! Z pewnożcią melissa uspokaja 🙂
17 lutego 2015 at 12:22Ja wieczorami pijam. Nawet, jeżli działa tylko na zasadzie placebo, to i tak warto:) Lepiej się czuję po jej wypiciu 🙂
28 lutego 2015 at 17:08Ja też piję od czasu do czasu i mam wrażenie, że mnie uspokaja 🙂
10 marca 2015 at 22:24Na mnie melisa nie działa. Dawniej mnie usypiała, ale ostatnio nie bardzo włażnie i nawet zastanawiam się nad wycieczką do apteki po jakież tabletki, bo mam poważne problemy ze snem. To chyba stres… Miała tak któraż z Was?
12 marca 2015 at 10:21Melisa raczej nie działa, a przynajmniej nie na osoby, które się bardzo stresują.
17 marca 2015 at 11:02Mi nie pomogła ani melisa, ani inne ziółka. Męczyłam się tak bardzo długo. Koleżanka dała mi namiary na dobrego [usunięto_link]. Dzięki niemu nauczyłam się panować nad emocjami i przy okazji powychodziło wiele spraw z dzieciństwa, które niestety również rzutowały na to, że byłam tak bardzo nerwowa. Minęły 2 lata od terapii. bardzo się zmieniłam nawet mąż to zauważył. Już nie potrzebuje ziółek.
- AutorOdp.