- AutorOdp.
- 31 maja 2015 at 19:40
Zdarzyło mi się kilka razy brać nervomix z melisą na uspokojenie, to po kilku dniach stosowania uspokoiły mi się nerwy. Tak z dnia na dzień to może nie podziałać. Parzona melisa u mnie nie działa zbytnio.
31 maja 2015 at 20:11Mi bardzo pomaga spacer, chwila medytacji, wyciszenia. Od razu jakoż się w głowie wszystko układa lepiej 🙂
16 czerwca 2015 at 13:22Melisa znana jest z tego, że działa uspokajająco, ale jest wiele innych podobnych żrodków, np. lawenda, lipa, kozłek lekarski, kwiat czarnego bzu, czy żeń-szeń. Tym, którym nie pomaga melisa i inne tego typu produkty, mogą wybrukować dostępne bez recepty leki uspokajające – najpopularniejsze to Nervosol (w formie płynnej) i Persen (w tabletkach).
1 lipca 2015 at 20:30Nervosol mnie strasznie usypia, od razu. Wolę jednak nervomix control, nie ogłupia i mogę spokojnie kontynuować pracę po zażyciu. Poza tym zazywa się go dyskretniej niż krople, zwłaszcza w pracy.
5 lipca 2015 at 08:37ja robiłam podejżcie do melisy, ale była dla mnie zdecydowanie za słaba, więc sięgnęłam po suplementy, kupiłam nervomix bo stres mnie nie opuszczał ostatnio przez zmianę pracy, a mnie każda drobnostka bardzo denerwowała.
7 lipca 2015 at 11:00Dołączam się do tych co biorę Nervomix. Działa szybko, łagodnie, dostępny bez recepty. Mnie poleciła teżciowa, a ona prowadzi raczej zdrowy tryb życia. Ziółka, ekologiczne jedzenie i sport. Więc to chyba najlepsza rekomendacja.
8 lipca 2015 at 12:09Mi np melisa bardzo pomaga, nie mogę brać żadnych prochów bo mnie przytępiają strasznie…
8 lipca 2015 at 16:10ja lubie pic melise niezaleznie od tego czy pomaga na nerwy czy nie.. ma dobry smak i jest zdrowsza niz kawa czy herbata
13 lipca 2015 at 07:37Melisa pomaga na stres, ale dobrym rozwiązaniem są też leki ziołowe jak np. wspomniany na forum nervomix.
22 lipca 2015 at 16:43Ja piję melisę gdy się denerwuję przed jakimż wydarzeniem. Jak jak mam napięte terminy w pracy melisa nie wystarcza i trzeba wziążć coż mocniejszego.
23 lipca 2015 at 05:48Moim zdaniem jest to bardzo dobry, skuteczny sposób na ukojenie nerwów.
24 lipca 2015 at 08:17Melisę mogę wiadrami i nic, najwyżej mnie użpi. Ale w tabletkach nervomixu działa dobrze. A z jakim stresem się zmagacie?
11 sierpnia 2015 at 08:53Melisa przede wszystkim wycisza oraz uspokaja,wiec odpowiedź brzmi Tak,pomaga na skołatane nerwy i stres,jednak pamiętajmy że to zioła i pomogą tylko w okreżlonym dniu,nie cały czas non stop.
14 sierpnia 2015 at 15:08Piję melisę codziennie na noc[usunięto_link] Myżlę, że w pewnym sensie działa uspokajająco gdyż nie budzę się w nocy oraz jestem spokojna[usunięto_link] Lepsze picie zdrowych ziółek niż branie tabletek na uspokojenie[usunięto_link] 😉
- AutorOdp.