- Ten temat ma 54 odpowiedzi, 28 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 3 miesiące temu przez
iwyl.
- AutorWpisy
- 1 maja 2008 o 14:05 #118758
@Ines wrote:
Więc jestem żałosna! Myslę, że na moim miejscu miałybyżcie podobny dylemat. To nie takie proste powiedzieć facetowi „żegnaj” jak spędziło się z nim tyle WSPANIAŁYCH lat.
nie mialabym. Nie lubie sobie marnowac zycia.
1 maja 2008 o 15:08 #118759@Zielonooka wrote:
@Ines wrote:
Więc jestem żałosna! Myslę, że na moim miejscu miałybyżcie podobny dylemat. To nie takie proste powiedzieć facetowi „żegnaj” jak spędziło się z nim tyle WSPANIAŁYCH lat.
nie mialabym. Nie lubie sobie marnowac zycia.
Ano włażnie.
Poza tym 5 lat – to dużo? Ludzie rozstają się i po 23 latach małżeństwa… Poza tym jesteż młoda i wszystko przed Tobą.
No ale żebyżmy się dobrze zrozumiały – jeżli chcesz mu wybaczyć to osobiżcie nie widzę w tym nic złego, Twoje życie, Twoja decyzja. A przede wszystkim Twoje RYZYKO. Jeżli się zdecydujesz to szczerze życzę by Wam się udało.
1 maja 2008 o 15:10 #118760Tak napewno były wspaniałe skoro Cie bił… ja powiedziałabym od razy żegnaj palancie!!!!!!!!!!!
1 maja 2008 o 15:43 #118761tak, jestes zalosna i zaslugujesz na kazde nastepne przyslowiowe podbite oko. bo to jest twoj wybor.
1 maja 2008 o 16:34 #118762ja bym poprosila kolegow z podstawowy, ktorym srednio udalo sie w zyciu i nosza ochoczo dresy, zeby mu skopali d***. kupilabym im za to kratke piwa.
1 maja 2008 o 16:37 #118763@parvati wrote:
ja bym poprosila kolegow z podstawowy, ktorym srednio udalo sie w zyciu i nosza ochoczo dresy, zeby mu skopali d***. kupilabym im za to kratke piwa.
oj damskim bokserom przydaloby sie takie spotkanie z paroma kolesiami:)
1 maja 2008 o 18:44 #118764@parvati wrote:
ja bym poprosila kolegow z podstawowy, ktorym srednio udalo sie w zyciu i nosza ochoczo dresy, zeby mu skopali d***. kupilabym im za to kratke piwa.
agresja sie szerzy.. a tak niedawno slyszalam, ze nie wolno nikogo uderzyc. no tak, mozna sie kims wysluzyc 😆
co do tematu:
Ines, sluchaj. Dziewczyny mowia- odejdz, jestes zalosna.. Ja cie rozumiem. Mnie nigdy facet nie uderzyl, ale gdybym byla z nim tyle czasu, co ty ze swoim i bym go kochala, nie potrafilabym odejsc. Gdyby bil mnie notorycznie- musialabym. Ale jeden czy dwa incydenty spowodowane tym, ze dopowadzilas go do furii- jest wybaczalne. Jesli zdarzylo sie to kilka razy, moze warto sie (go) leczyc na nerwice? Nie popieram kolezanek- milosc to nie jest cos, co skresla sie z dnia na dzien. Bo ktos popelnil „niewybaczalny” bląd.
I pewnie zaraz uslysze lawiny slow na temat swojej wypowiedzi- trudno. takie jest moje zdanie.1 maja 2008 o 18:54 #118765Nie toleruje podnoszenia reki na kobietę..tak więc ja pożegnałabym sie i odeszła,bo zwyczajnie takie sytuacje mnie przerażają.I żadna miłosc nie zmieniłaby mojej decyzji…
1 maja 2008 o 19:10 #118766są przypadki, w ktorych kobieta zmusza (swiadomie badz mniej) faceta do popelnienia bledu. i ja to rozumiem. nie mowie o „biciu”, ale czasem, gdy kobieta np ciagle czyms rzuca w niego, bluzga, histeryzuje- mogą pużcic nerwy.
a filmy? co filmy robia z ludzmi? np ja nie raz widze, jak kobieta ZASLUZENIE dostaje w twarz (no niestety)
jestem przeciw agresji, ale.. nie wszystkie przypadki sa takie same i trzeba o tym pamietac. czlowiek to nie przedmiot, tak samo jak nie mozna go bic, skreslac tez sie nie powinno..
1 maja 2008 o 19:38 #118767to teraz brakuje mi tu wpisu szaraka o tym, ze gdy kobieta „uderzy” mezczyzne- teoterycznie „nic” sie nie stanie, natomiast jak zrobi to facet- bye bye..
1 maja 2008 o 21:13 #118768Nie wywołuj wilka z lasu 😆
1 maja 2008 o 21:39 #118769hahaha dobrze powiedziane 🙂
3 maja 2008 o 13:09 #118770gdyby mnie facet uderzył to chociaż nie wiem jakby przepraszał byłby skreżlony… nie cierpię takich typków.
3 maja 2008 o 13:17 #118771jest tak poniósł raz podniesie i drugi chociaż nie ważne jakby żałował…a facet który podnosi rękę na kobietę jest słabym człowiekiem bo uderzy gdy nie potrafi już nic powiedzieć…
ja nigdy bym nie wybaczyła…3 maja 2008 o 13:42 #118772przeczytaj moj post odnosnie tego tematu… chlopak mnie upokorzal tak sie zczyn temat.. przekonasz sie czy to takie latwe… ja wybczylam… mimo tego bolu i zawiedzenia…
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.