• Autor
    Odp.
  • Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Więc jestem żałosna! Myslę, że na moim miejscu miałybyżcie podobny dylemat. To nie takie proste powiedzieć facetowi „żegnaj” jak spędziło się z nim tyle WSPANIAŁYCH lat.

nie mialabym. Nie lubie sobie marnowac zycia.

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Więc jestem żałosna! Myslę, że na moim miejscu miałybyżcie podobny dylemat. To nie takie proste powiedzieć facetowi „żegnaj” jak spędziło się z nim tyle WSPANIAŁYCH lat.

nie mialabym. Nie lubie sobie marnowac zycia.

Ano włażnie.

Poza tym 5 lat – to dużo? Ludzie rozstają się i po 23 latach małżeństwa… Poza tym jesteż młoda i wszystko przed Tobą.

No ale żebyżmy się dobrze zrozumiały – jeżli chcesz mu wybaczyć to osobiżcie nie widzę w tym nic złego, Twoje życie, Twoja decyzja. A przede wszystkim Twoje RYZYKO. Jeżli się zdecydujesz to szczerze życzę by Wam się udało.

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Tak napewno były wspaniałe skoro Cie bił… ja powiedziałabym od razy żegnaj palancie!!!!!!!!!!!

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

tak, jestes zalosna i zaslugujesz na kazde nastepne przyslowiowe podbite oko. bo to jest twoj wybor.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

ja bym poprosila kolegow z podstawowy, ktorym srednio udalo sie w zyciu i nosza ochoczo dresy, zeby mu skopali d***. kupilabym im za to kratke piwa.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

ja bym poprosila kolegow z podstawowy, ktorym srednio udalo sie w zyciu i nosza ochoczo dresy, zeby mu skopali d***. kupilabym im za to kratke piwa.

oj damskim bokserom przydaloby sie takie spotkanie z paroma kolesiami:)

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

agresja sie szerzy.. a tak niedawno slyszalam, ze nie wolno nikogo uderzyc. no tak, mozna sie kims wysluzyc 😆

co do tematu:
    Ines, sluchaj. Dziewczyny mowia- odejdz, jestes zalosna.. Ja cie rozumiem. Mnie nigdy facet nie uderzyl, ale gdybym byla z nim tyle czasu, co ty ze swoim i bym go kochala, nie potrafilabym odejsc. Gdyby bil mnie notorycznie- musialabym. Ale jeden czy dwa incydenty spowodowane tym, ze dopowadzilas go do furii- jest wybaczalne. Jesli zdarzylo sie to kilka razy, moze warto sie (go) leczyc na nerwice? Nie popieram kolezanek- milosc to nie jest cos, co skresla sie z dnia na dzien. Bo ktos popelnil „niewybaczalny” bląd.
    I pewnie zaraz uslysze lawiny slow na temat swojej wypowiedzi- trudno. takie jest moje zdanie.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Nie toleruje podnoszenia reki na kobietę..tak więc ja pożegnałabym sie i odeszła,bo zwyczajnie takie sytuacje mnie przerażają.I żadna miłosc nie zmieniłaby mojej decyzji…

Assha
    Member
    • Maniak

są przypadki, w ktorych kobieta zmusza (swiadomie badz mniej) faceta do popelnienia bledu. i ja to rozumiem. nie mowie o „biciu”, ale czasem, gdy kobieta np ciagle czyms rzuca w niego, bluzga, histeryzuje- mogą pużcic nerwy.

a filmy? co filmy robia z ludzmi? np ja nie raz widze, jak kobieta ZASLUZENIE dostaje w twarz (no niestety)

jestem przeciw agresji, ale.. nie wszystkie przypadki sa takie same i trzeba o tym pamietac. czlowiek to nie przedmiot, tak samo jak nie mozna go bic, skreslac tez sie nie powinno..

Assha
    Member
    • Maniak

to teraz brakuje mi tu wpisu szaraka o tym, ze gdy kobieta „uderzy” mezczyzne- teoterycznie „nic” sie nie stanie, natomiast jak zrobi to facet- bye bye..

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Nie wywołuj wilka z lasu 😆

Assha
    Member
    • Maniak

hahaha dobrze powiedziane 🙂

czokolate
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

gdyby mnie facet uderzył to chociaż nie wiem jakby przepraszał byłby skreżlony… nie cierpię takich typków.

Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

jest tak poniósł raz podniesie i drugi chociaż nie ważne jakby żałował…a facet który podnosi rękę na kobietę jest słabym człowiekiem bo uderzy gdy nie potrafi już nic powiedzieć…
    ja nigdy bym nie wybaczyła…

aszita
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

przeczytaj moj post odnosnie tego tematu… chlopak mnie upokorzal tak sie zczyn temat.. przekonasz sie czy to takie latwe… ja wybczylam… mimo tego bolu i zawiedzenia…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy można wybaczyć???"

Przewiń na górę