• Autor
    Odp.
  • DorotaB
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Mam jedno dziecko z wyboru – córka 16 lat. Czy to był trafny wybór? Zaczynam mieć wątpliwożci.
    Kiedy był czas na drugie dziecko było tzw. dorabianie się. Póżniej niechęć (mówiąc delikatnie) córki do rodzeństwa. Mąż nie chciał, ja zresztą też. W tej chwili jest ostatni dzwonek na urodzenie. Stałam się jednak zbyt wygodna – nocne wstawanie już nie dla mnie!
    Jeżeli Chcecie mieć (kolejne) dziecko nie ma na co czekać:zawsze są raty do spłacenia, dom do remontu… tylko do sypialni!!!
    Powodzenia.

Berdysz
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

Mam córkę, ma 7 lat. Włażnie poszła do 1 klasy….
    Kto ma ten wie co to za uczucie 😀

dziewucha
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 181
    • Zapaleniec

mam syna prawie 9 lat 😀
    jestem bardzo szczężliwą mamą 😀

Topaz
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

Witam, mam dwie córeczki: 4,5 i 2 lata a za miesiąc będę jeszcze miała synka.
    Jak się okazało, bycie mamą jest czymż co umiem robić najlepiej i co sprawia mi najwięcej przyjemnożci.

Pozdrawiam

kwiatuszek268
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ja mogłam mówic o dzieciach. Ale stało sie. 🙁 Nie ma jej 🙁 Nic już nie ma:(

zuza22
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 143
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Ja mogłam mówic o dzieciach. Ale stało sie. 🙁 Nie ma jej 🙁 Nic już nie ma:(

Tak,to prawda…….Jeżeli nie ma dziecka to nic juz nie ma….
    Ja mam 10-letnia córkę i nawet sobie nie wyobrazam ze mogloby jej coż………
    Chyba każda matka i nie matka Cię przytula………

Nadiia21
    Member
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

hmmm ja też nie mam jeszcze dzieciaczków ale hmmm odzywa sie we mnie instynkt już caraz czężciej…sądze że gdybym nawet przypadkiem zaszła w ciąże byłabym przeszczeżliwa :P:P:P

swego czasu byłam opiekunką do dziecka i wspominam ten czas jak najbardziej pozytywnie…zdarza mi sie że wspominając zatęsknie za tym maluszkiem i hmmm może to żmieszne ale łezka się w oczku zakręci…

hmmm no to odnoszę się teraz do mojego ostatniego posta hehehe jestem w ciąży ( 20 tydzień) i już nie długo też napiszę że mam synka lub córcie…
    hehehe JESTEM SZCZEśLIWA!!!!!!!!!!

awgusta
    Member
    • Odp.: 365
    • Pasjonat

Nadiia21 gratuluje 🙂 nie zapomnij sie nam pochwalic kogo nosisz teraz w brzuszku 😆
    ps jak twoje samopoczucue?

Nadiia21
    Member
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

wczoraj włażnie byłam u lekarza i hmmm noszę w sobie żliczną mała dziewczynkę 🙂 😳 a samopoczucie?? hmmm rewelacja to juz 24 i pół tygodnia, przytyłam 3,5 kg 🙁 heh ale czuje się dobrze i raczej jestem pełna energii chociaż zdarzają się dni typowego leniuchowania 😛 Dziękuje tak w ogóle za zainteresowanie, bardzo mi miło :):):)

anabella
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja mam dwóch synów. O Filipku już pisałam, ma 6 lat i choruje na autyzm. Młodszy Staż jest takim jego starszym – młodszym bratem, teraz w lutym skoczy 3 lata. Marzy mi się jeszcze córka, ale troszkę się boję, bo nie wiadomo dokładnie skąd ten autyzm się bierze, może to geny. Nie wiem, czy odważę się zaryzykować.

Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

ja nie mam. Ale bardzo chce mieć… i będę miała… tak chce dwójkę chłopca i dziewczynkę… 🙂

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

mam 18-miesięcznego synka, marzy mi się jeszcze córeczka 🙂

Agniesia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja mam coreczke Wiktorie ktora ma prawie 20 miesiecy 😀 [/u]

Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

Zazdroszczę Wam 😳

moris
    Member
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Ja dzici jeszcze nie posiadam…i raczej przez najbliższe 4 lata się nie zdecyduje.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy my mamy dzieci???"

Przewiń na górę