• Autor
    Odp.
  • zuza23
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 93
    • Stały bywalec

mam roczną córkę 😉

evciak
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja mam prawie 4 miesięcznego synka Maciusia, który włażnie ucina sobie popołudniową drzemkę a mama liczy godziny do końca dnia dzisiejszego, by chandra się skończyła. Dopadła mnie rano i za nic opużcić mnie nie chce 😥

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

evciak – Maciusie sa boskie, chandra minie, a Macius szybko urosnie, zanim sie obejrzysz bedzie ci latal do sklepu po drobne zakupy. Moj Macius chodzi do przedszkola ale czasem tak sobie na niego patrze i jak go slucham to sie zastanawiam kiedy ten szkrab tak szybko wyrosl, czas leci, choc pamietam jak sie ciagnie gdy sie jest z malenstwem caly czas w domu.

evciak
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

witam się żrodkowo- tygodniowo 😀
    oj to prawda Maciusie to słodkie chłopaczki 😀 w sumie to szybko mi te 4 miesiące zleciały, powinnam wrócić do pracy- macierzyński się już skończył, ale nie ma mowy, nie zostawię go z żadna nianią na dzień dzisiejszy 😀 😀 poza tym żwięta już tuż, tuż…

Olinka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

a ja mam 4,5 miesięczną córcię i drugą 6-letnią 😉

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

hej mamusie a ja dostałam taki link do testowania nowego produktu NIVEA Spray do nosa Niva Baby!!!
    ja niestety mama nie jestem ale porozsylalam ten link do kolezanek i do was oczywiscie:):):)

[usunięto_link]

oprocz testowania produktu , sa rowiniez konkursy z nagrodami dla maluszków!!!!

seqoya
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

czeżc dziewczyny 🙂
    mam troje dzieci synka 3,5roku,roczną córeczkę i miesieczna córeczkę 🙂

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

oo to zajrzyj na ten link ktory napisalam bo tam sa konkursy dla mlodych mam:) mozna otrzymac kosmetyki do testowania i konkursy z nagrodami:)

lalacruz
    Member
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

oo to zajrzyj na ten link ktory napisalam bo tam sa konkursy dla mlodych mam:) mozna otrzymac kosmetyki do testowania i konkursy z nagrodami:)

No i przegapiłam konkurs. Szkoda.

Mam jedną córeczkę, urodziłam ją 26.06.2007.

Karolinka to moja największa miłożć.

kimmuriel
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 150
    • Zapaleniec

A ja muszę jeszcze poczekać na sswoje pociechy.

barola
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Witam, mam 11 miesięczną córcię, która jest całym moim życiem.

Moja_Larysia
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Ja mam córeczkę. Ma prawie 2,5 roczku 😀

Jest naszym Największym Skarbem na świecie 😀

Nadiia21
    Member
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

hmmm ja też nie mam jeszcze dzieciaczków ale hmmm odzywa sie we mnie instynkt już caraz czężciej…sądze że gdybym nawet przypadkiem zaszła w ciąże byłabym przeszczeżliwa :P:P:P

swego czasu byłam opiekunką do dziecka i wspominam ten czas jak najbardziej pozytywnie…zdarza mi sie że wspominając zatęsknie za tym maluszkiem i hmmm może to żmieszne ale łezka się w oczku zakręci…

Tricky
    Member
    • Odp.: 22
    • Bywalec

mamy mamy dzieci. co prawda na razie jedno ale marzy nam się drugie…. tylko to trudna decyzja jest, może za rok?

Alhana
    Member
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Mam jednego synka, który robi tyle zamieszania, co czwórka dzieci.
    Patrząc się obiektywnie, to już chyba nie zdecyduję się na dziecko… tak mi mój Marcelek daje w kożć…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy my mamy dzieci???"

Przewiń na górę