- AutorOdp.
- 10 grudnia 2007 at 17:15
mam roczną córkę 😉
11 grudnia 2007 at 13:36Ja mam prawie 4 miesięcznego synka Maciusia, który włażnie ucina sobie popołudniową drzemkę a mama liczy godziny do końca dnia dzisiejszego, by chandra się skończyła. Dopadła mnie rano i za nic opużcić mnie nie chce 😥
12 grudnia 2007 at 09:37evciak – Maciusie sa boskie, chandra minie, a Macius szybko urosnie, zanim sie obejrzysz bedzie ci latal do sklepu po drobne zakupy. Moj Macius chodzi do przedszkola ale czasem tak sobie na niego patrze i jak go slucham to sie zastanawiam kiedy ten szkrab tak szybko wyrosl, czas leci, choc pamietam jak sie ciagnie gdy sie jest z malenstwem caly czas w domu.
12 grudnia 2007 at 10:12witam się żrodkowo- tygodniowo 😀
oj to prawda Maciusie to słodkie chłopaczki 😀 w sumie to szybko mi te 4 miesiące zleciały, powinnam wrócić do pracy- macierzyński się już skończył, ale nie ma mowy, nie zostawię go z żadna nianią na dzień dzisiejszy 😀 😀 poza tym żwięta już tuż, tuż…21 grudnia 2007 at 13:58a ja mam 4,5 miesięczną córcię i drugą 6-letnią 😉
21 grudnia 2007 at 16:40hej mamusie a ja dostałam taki link do testowania nowego produktu NIVEA Spray do nosa Niva Baby!!!
ja niestety mama nie jestem ale porozsylalam ten link do kolezanek i do was oczywiscie:):):)[usunięto_link]
oprocz testowania produktu , sa rowiniez konkursy z nagrodami dla maluszków!!!!
6 stycznia 2008 at 18:51czeżc dziewczyny 🙂
mam troje dzieci synka 3,5roku,roczną córeczkę i miesieczna córeczkę 🙂6 stycznia 2008 at 21:26oo to zajrzyj na ten link ktory napisalam bo tam sa konkursy dla mlodych mam:) mozna otrzymac kosmetyki do testowania i konkursy z nagrodami:)
7 lutego 2008 at 16:05[usunięto_link] wrote:
oo to zajrzyj na ten link ktory napisalam bo tam sa konkursy dla mlodych mam:) mozna otrzymac kosmetyki do testowania i konkursy z nagrodami:)
No i przegapiłam konkurs. Szkoda.
Mam jedną córeczkę, urodziłam ją 26.06.2007.
Karolinka to moja największa miłożć.
7 lutego 2008 at 19:23A ja muszę jeszcze poczekać na sswoje pociechy.
18 marca 2008 at 13:28Witam, mam 11 miesięczną córcię, która jest całym moim życiem.
18 kwietnia 2008 at 19:39Ja mam córeczkę. Ma prawie 2,5 roczku 😀
Jest naszym Największym Skarbem na świecie 😀
6 maja 2008 at 11:52hmmm ja też nie mam jeszcze dzieciaczków ale hmmm odzywa sie we mnie instynkt już caraz czężciej…sądze że gdybym nawet przypadkiem zaszła w ciąże byłabym przeszczeżliwa :P:P:P
swego czasu byłam opiekunką do dziecka i wspominam ten czas jak najbardziej pozytywnie…zdarza mi sie że wspominając zatęsknie za tym maluszkiem i hmmm może to żmieszne ale łezka się w oczku zakręci…
18 czerwca 2008 at 14:06mamy mamy dzieci. co prawda na razie jedno ale marzy nam się drugie…. tylko to trudna decyzja jest, może za rok?
7 lipca 2008 at 09:34Mam jednego synka, który robi tyle zamieszania, co czwórka dzieci.
Patrząc się obiektywnie, to już chyba nie zdecyduję się na dziecko… tak mi mój Marcelek daje w kożć… - AutorOdp.