• Autor
    Odp.
  • H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Niedawno kupowałam książkę w jednej z księgarni i miałam do wyboru czy chcę się rejestrować czy nie. I to mi się podoba, najgorzej jak muszę się zarejestrować by móc kupić.

Desirebutik_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Jak najbardziej warto,dodatkowo rejestrując się na stronie danego sklepu mamy szereg promocji i rabatów,,to wg mnie bardzo fajna sprawa.

kulturamasowa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

ja tak robię i jestem zadowolony. Jednak radzę korzystać z zaufanych sprzedawców, a nie w „ciemnych zaułkach” internetu 😉

chatanoga
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

W sklepach nie kupuję z lenistwa. Odrzuca mnie myżl, że mam się rejestrować tylko po to żeby kupić np lampkę.
    Robię zakupy na allego.

Mam podobnie. Zamiast sklepu jakiejż branży, wole portal aukcyjny arena.pl. jest więcej w jednym miejscu no i taniej.

jadwinia
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Warto 🙂 zarejestrowanie nic nie kosztuje, a jeszcze można zyskać 😉 ostatnio się zarejestrowałam na Stilago 😉 (piszę już o nim w którymż temacie 😉 bo uważam, że warto się nim zainteresować. Oferuje w końcu europejski marki, nawet 70 % taniej.

marta1985
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja również uważam, że warto przede wszystkim zawsze mamy możliwożć zwrotu lub wymiany co nie zawsze jest możliwe w sklepach stacjonarnych i zdecydowanie większy wybór no i ceny są niższe

H_ulka
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Warto 🙂 zarejestrowanie nic nie kosztuje, a jeszcze można zyskać 😉 ostatnio się zarejestrowałam na Stilago 😉 (piszę już o nim w którymż temacie 😉 bo uważam, że warto się nim zainteresować. Oferuje w końcu europejski marki, nawet 70 % taniej.

Możesz mi wyjażnić, czemu te wszystkie outlety są tak zamknięte? Nie mogę nic sprawdzić, póki nie podam @.

krecona30
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

nie wiem czy rejestrować, ale kupuję. Szczerze powiedziawszy to rejestrowanie mnie zniechęca do zakupów, taka opcja zawsze powinna być dostępna bez takiej koniecznożci!!!

H_ulka
    Member
    • Pasjonat

Mnie tak samo, w ogóle jeżli mam cokolwiek wypełnić to odechciewa mi się zakupów. Laski a mam pytanie, bo ostatnio moje zakupy to głównie włażnie w sklepach online, czy któraż zamawiała ciuszki C&A przez sklep internetowy? Ja to łasa się stałam na te darmowe dostawy, normalnie mi tyłek urożnie bo mi się chodzić po sklepach już nie chce. Nosić, przeciskać się, a weź pani… 🙂

martula11
    Member
    • Odp.: 36
    • Bywalec

ja kupuje tylko online 🙂 gdzie sie da ;p

H_ulka
    Member
    • Pasjonat

Aż tak hardkorowa to nie jestem, owszem kupuję sporo online ale nie wszystko. Zdarza się, coraz rzadziej ale jednak nadal, że z pozoru atrakcyjnie cenowo rzecz, jest tańsza np. na wyprzedaży. A pytałam o ten konkretny c-and-abo jest kilka fajnych kurtek, które są w zasięgu mojego portfela. :))
    Poza tym, udało mi się dorwać buciory w góry za 50% niższą cenę. Jupi!

julietta
    Participant
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Jasne ze warto, juz dawno temu zarejestrowalam sie na e-ziko i regularnie robie tam zakupy- zwlaszcza gdy obczaje fajne promocje 🙂

eliza104
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 109
    • Zapaleniec

Ostatnimi czasy rzadko kiedy kupuję coż w sklepach stacjonarnych. Nawet kosmetyki zaczęłam zamawiać w edrogeriach.

malutka581
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Oczywiżcie, że warto. Ja często muszę pomagać przy prowadzeniu firmy mężowi. Ostatnio szukałam opon do wózka widłowego.Trochę mi to czasu zajęło, ale dotarłam do firmy
    Prestige Tyres, sprawdziłam ofertę i przekazałam mężowi.Oczywiżcie szukam tez rzeczy bardziej przyziemnych jak kosmetyki czy zabawki dla synka.

Ooo25
    Member
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Pewnie, że warto. Znaczenie sklepów stacjonarnych jest coraz mniejsze. Teraz prawie wszyscy kupują przez Internet, bo jest taniej i wygodniej.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy warto kupować i rejestrować się w sklepach internetowch?"

Przewiń na górę