- AutorOdp.
- 16 maja 2012 at 17:03
Niedawno kupowałam książkę w jednej z księgarni i miałam do wyboru czy chcę się rejestrować czy nie. I to mi się podoba, najgorzej jak muszę się zarejestrować by móc kupić.
31 maja 2012 at 18:55Jak najbardziej warto,dodatkowo rejestrując się na stronie danego sklepu mamy szereg promocji i rabatów,,to wg mnie bardzo fajna sprawa.
1 czerwca 2012 at 12:01ja tak robię i jestem zadowolony. Jednak radzę korzystać z zaufanych sprzedawców, a nie w „ciemnych zaułkach” internetu 😉
14 czerwca 2012 at 00:42[usunięto_link] wrote:
W sklepach nie kupuję z lenistwa. Odrzuca mnie myżl, że mam się rejestrować tylko po to żeby kupić np lampkę.
Robię zakupy na allego.Mam podobnie. Zamiast sklepu jakiejż branży, wole portal aukcyjny arena.pl. jest więcej w jednym miejscu no i taniej.
21 sierpnia 2012 at 20:20Warto 🙂 zarejestrowanie nic nie kosztuje, a jeszcze można zyskać 😉 ostatnio się zarejestrowałam na Stilago 😉 (piszę już o nim w którymż temacie 😉 bo uważam, że warto się nim zainteresować. Oferuje w końcu europejski marki, nawet 70 % taniej.
16 października 2012 at 09:16Ja również uważam, że warto przede wszystkim zawsze mamy możliwożć zwrotu lub wymiany co nie zawsze jest możliwe w sklepach stacjonarnych i zdecydowanie większy wybór no i ceny są niższe
16 października 2012 at 12:12[usunięto_link] wrote:
Warto 🙂 zarejestrowanie nic nie kosztuje, a jeszcze można zyskać 😉 ostatnio się zarejestrowałam na Stilago 😉 (piszę już o nim w którymż temacie 😉 bo uważam, że warto się nim zainteresować. Oferuje w końcu europejski marki, nawet 70 % taniej.
Możesz mi wyjażnić, czemu te wszystkie outlety są tak zamknięte? Nie mogę nic sprawdzić, póki nie podam @.
23 października 2012 at 13:53nie wiem czy rejestrować, ale kupuję. Szczerze powiedziawszy to rejestrowanie mnie zniechęca do zakupów, taka opcja zawsze powinna być dostępna bez takiej koniecznożci!!!
8 listopada 2012 at 15:08Mnie tak samo, w ogóle jeżli mam cokolwiek wypełnić to odechciewa mi się zakupów. Laski a mam pytanie, bo ostatnio moje zakupy to głównie włażnie w sklepach online, czy któraż zamawiała ciuszki C&A przez sklep internetowy? Ja to łasa się stałam na te darmowe dostawy, normalnie mi tyłek urożnie bo mi się chodzić po sklepach już nie chce. Nosić, przeciskać się, a weź pani… 🙂
10 listopada 2012 at 09:37ja kupuje tylko online 🙂 gdzie sie da ;p
12 listopada 2012 at 12:56Aż tak hardkorowa to nie jestem, owszem kupuję sporo online ale nie wszystko. Zdarza się, coraz rzadziej ale jednak nadal, że z pozoru atrakcyjnie cenowo rzecz, jest tańsza np. na wyprzedaży. A pytałam o ten konkretny c-and-abo jest kilka fajnych kurtek, które są w zasięgu mojego portfela. :))
Poza tym, udało mi się dorwać buciory w góry za 50% niższą cenę. Jupi!3 września 2015 at 20:18Jasne ze warto, juz dawno temu zarejestrowalam sie na e-ziko i regularnie robie tam zakupy- zwlaszcza gdy obczaje fajne promocje 🙂
5 września 2015 at 15:10Ostatnimi czasy rzadko kiedy kupuję coż w sklepach stacjonarnych. Nawet kosmetyki zaczęłam zamawiać w edrogeriach.
7 września 2015 at 05:28Oczywiżcie, że warto. Ja często muszę pomagać przy prowadzeniu firmy mężowi. Ostatnio szukałam opon do wózka widłowego.Trochę mi to czasu zajęło, ale dotarłam do firmy
Prestige Tyres, sprawdziłam ofertę i przekazałam mężowi.Oczywiżcie szukam tez rzeczy bardziej przyziemnych jak kosmetyki czy zabawki dla synka.7 września 2015 at 13:30Pewnie, że warto. Znaczenie sklepów stacjonarnych jest coraz mniejsze. Teraz prawie wszyscy kupują przez Internet, bo jest taniej i wygodniej.
- AutorOdp.