• Autor
    Odp.
  • mir123bych
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 44
    • Bywalec

Lol to już zwykły aerobik nie wystarcza?? To tak samo jak moja siostra balet na wodzie:D nie wiem czym to od normalnego pływania się różni chyba nazwą tylko;p

mir123bych
    Member
    • Bywalec

no ja samochodem jezdze wiec mi się na bank nie zaliczy to:D ale spacery rzecz jasna na pewno 😉

fortunata_fofa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

aqva aerobik nie tylko nazwą się różni od pływania. Podczas tych zajęć się w ogóle nie pływa tylko wykonuje ćwiczenia jak na zwykłym aerobiku tylko, że zamiast na sali jest się na basenie.

mir123bych
    Member
    • Bywalec

stoi się przed basenem i nie wchodzi się do wody?? No głupota:D czego to Polacy nie wymyżlą dla kasy ehhhh

fortunata_fofa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

dla żcisłożci wchodzi się do basenu. Widać, że jesteż facetem bo w ogóle nie znasz się na formach aerobiku dla kobiet.

mir123bych
    Member
    • Bywalec

heh wydało się jestem mężczyzną!! avatar mnie wydał;–)

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

taaak czego to kobeita nie zorbi byle byc piekną 😉

awgusta
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 365
    • Pasjonat

a ja zawsze kupuje soki Fortuny 🙂 szczegolnie z pomarancza. sa rewelacyjne 😀

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

szukam jakiegoż napoju z witaminami, nie odżywiam sie zbyt zdrowo i wiem, że moja dieta nie zaspokaja moich potrzeb na witaminy… możecie coż polecić? w sokach sa raczej po 2-3 witaminy, a ja mam na myżli coż z kompletem, lub chociażby z tym, co najpotrzebniejsze…

amelia78
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

nie ma jak woda cytrynowa 😛

Dorota123
    Participant
    • Maniak

znalazłam ostatnio nowego Plusssz Up’a, kupiłam jedną butelkę na próbę i w sumie jest ok 😉 przyjemny smak, sporo witamin i minerałów, chyba zacznę go pić…

Dorota123
    Participant
    • Maniak

najbardziej smakował mi cytrynowy z magnezem, a ten z guaraną jest dożć słodki, ale dla mnie to akurat bez różnicy, bo kalorii ma niewiele 😉 w składzie ma guaranę, L-karnitynę, magnez i 9 witamin (niacyna, wit. C, E, D3, B6, B12, kwas foliowy, kwas pantotenowy,
    biotyna).

Dorota123
    Participant
    • Maniak

i co? próbowałaż? jestem ciekawa wrażeń 😛

Dorota123
    Participant
    • Maniak

no racja 🙂 schłodzony orzeźwia, ja zresztą wszystko schładzam, no może poza kawą 😉

w tym filmiku są wstawki ze zdjęciami jednego z moich ulubionych fotografów, Błażeja Żuławskiego 🙂

Dorota123
    Participant
    • Maniak

przez to, że został ambasadorem plusssza coraz wiecej o nim słychać… wystarczy wklepać nazwisko w google i można zobaczyć

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy wiemy co pijemy?"

Przewiń na górę