Czy wsp贸艂czesne kobiety nie umieja gotowa膰

• Autor
    Odp.
  • nudle-invejder
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Czy tylko moja taka niesprawna?

Bo za kazdym razem jak sie zasiedze przy kompie, a siedze dlugo – informatyk w koncu, to na pytanie co na obiad dostaje: zr贸b sobie nudle.

Wiec sie zywie nudlami… A potem sie dziwi ze ciagle tylko nudle jem, nudle kupuje o nudlach nawijam i sobie po sieci w nich gram.

Niedlugo zaczne tworzyc wielka ksiege przepisow na kreatywne nudle obiadowe… 馃檮

I co nudelku ty malutki na to? 馃槢

mia1980
    Member
    • Temat贸w: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

wszystko zalezy od ch臋ci

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ja nie umiem gotowac.Jestem roztargniona i zawsze mi sie wszystko przypala… 馃槙 Wyznaje zasad臋: trzymac sie z dala od kuchni aby inni mieli co je偶c 馃檪
    Mo偶e przerzuc sie na inne szybkie jedzenie…bo wko艅cu ilez mo偶na jesc nudle…?

igla
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

Ja natomiast lubi臋 eksperymentowa膰 w kuchni…..no c贸偶 nie zawsze jest to jadalne… 馃槈 ale sprawia mi to przyjemno偶膰….

A takie obiadki na co dzie艅 to i owszem…robi臋 i nie sprawia mi to trudno偶ci… 馃檪

kajdaaa
    Member
    • Temat贸w: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Ja r贸wnie偶 lubi臋 gotowa膰 i kombinowanie czego偶 nowego sprawia mi przyjemno偶膰 a jeszcze wieksz膮 jak m贸j facet mnie doceni 馃槅

Meru
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

To wszystko zale偶y od osoby. Ja np uwielbiam gotowa膰 ale tylko wtedy kiedy nie musz臋 tzn kiedy nikt mnie do tego nie zmusza. A 偶e m贸j ch艂opak nie jest wymagaj膮cy to siedz臋 cz臋sto w kuchni i co偶 nowego wymy偶lam;D Natomiast moja siostra wr臋cz przeciwnie. jak tylko s艂yszy s艂owo kuchnia to wychodzi z domu. Dlatego nie ma 偶adnej zasady kto偶 albo si臋 z tym rodzi albo nie 馃檪

maluchna
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 51
    • Sta艂y bywalec

Ja tam lubie nudle, szybko sie przygotowuje, kilka smak贸w wi臋c si臋 nie nudz膮 i og贸lnie nudle to powinni dawa膰 w zestawach m艂odym parom 8)

Figa
    Keymaster
    • Temat贸w: 59
    • Odp.: 880
    • Zas艂u偶ony

Nie lubie ale umiem dobrze i smacznie

j_lo19
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 117
    • Zapaleniec

Ja obiad ugotuje, ale jeszcze nie wszystko umiem – dopiero si臋 ucze 馃槈

nudle-invejder
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Nudle powinni dawa膰 zw艂aszcza m艂odym parom , w kt贸rych kobieta gotowac nie umie… hehehe, najlepiej te zestawy 4 pakowe z dem贸wkami gier. To 4 obiady dal ch艂opa i jeszcze gierki dostanie do pobawienia si臋 馃槅 馃槢

Meru
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

heheh te gry jako deser 馃榾 dobry pomys艂 tak jak w tych reklamach Beko na now膮 drog臋 偶ycia prezencik – nudle spada z nieba 馃槈

eta
    Member
    • Temat贸w: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

ja tam lubie robic cos do jedzenia..
    uwielbiam nawet moge powiedziec.. myslalam o kursie zwiazanym z kuchnia ale no nie wiem.
    tak samo jak poszlabym na barmana na rok do szkoly 馃槢 tez dla siebie

igla
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

Kup ksi膮偶k臋 kucharsk膮….to mo偶e z ciekawo偶ci tam zerknie…i mo偶e co偶 ugotuje?

Tuska
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

ja nie gotuje – moj chlopak lepiej to robi i uwielbia gotowac, usmiejesz sie ale kiedy oboje jestesmy zmeczeni to razem wcinamy nudle-nie ma nic piekniejszego: ja,on, nudle i telewizor …. a pozniej nabieramy sily na reszte, trzeba czasem inaczej spojrzec na nudle 馃槈

Caro22
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 15
    • Bywalec

ja lubie gotowa膰…obecnie nie pracuje wiec mam troche wiecej czasu i wymyslam rozne potrawy.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Czy wsp贸艂czesne kobiety nie umieja gotowa膰"

Przewi艅 na g贸r臋