- AutorOdp.
- 14 marca 2007 at 22:12
Czy tylko moja taka niesprawna?
Bo za kazdym razem jak sie zasiedze przy kompie, a siedze dlugo – informatyk w koncu, to na pytanie co na obiad dostaje: zr贸b sobie nudle.
Wiec sie zywie nudlami… A potem sie dziwi ze ciagle tylko nudle jem, nudle kupuje o nudlach nawijam i sobie po sieci w nich gram.
Niedlugo zaczne tworzyc wielka ksiege przepisow na kreatywne nudle obiadowe… 馃檮
I co nudelku ty malutki na to? 馃槢
14 marca 2007 at 22:14wszystko zalezy od ch臋ci
14 marca 2007 at 22:36Ja nie umiem gotowac.Jestem roztargniona i zawsze mi sie wszystko przypala… 馃槙 Wyznaje zasad臋: trzymac sie z dala od kuchni aby inni mieli co je偶c 馃檪
Mo偶e przerzuc sie na inne szybkie jedzenie…bo wko艅cu ilez mo偶na jesc nudle…?15 marca 2007 at 09:24Ja natomiast lubi臋 eksperymentowa膰 w kuchni…..no c贸偶 nie zawsze jest to jadalne… 馃槈 ale sprawia mi to przyjemno偶膰….
A takie obiadki na co dzie艅 to i owszem…robi臋 i nie sprawia mi to trudno偶ci… 馃檪
15 marca 2007 at 16:04Ja r贸wnie偶 lubi臋 gotowa膰 i kombinowanie czego偶 nowego sprawia mi przyjemno偶膰 a jeszcze wieksz膮 jak m贸j facet mnie doceni 馃槅
15 marca 2007 at 21:56To wszystko zale偶y od osoby. Ja np uwielbiam gotowa膰 ale tylko wtedy kiedy nie musz臋 tzn kiedy nikt mnie do tego nie zmusza. A 偶e m贸j ch艂opak nie jest wymagaj膮cy to siedz臋 cz臋sto w kuchni i co偶 nowego wymy偶lam;D Natomiast moja siostra wr臋cz przeciwnie. jak tylko s艂yszy s艂owo kuchnia to wychodzi z domu. Dlatego nie ma 偶adnej zasady kto偶 albo si臋 z tym rodzi albo nie 馃檪
16 marca 2007 at 00:15Ja tam lubie nudle, szybko sie przygotowuje, kilka smak贸w wi臋c si臋 nie nudz膮 i og贸lnie nudle to powinni dawa膰 w zestawach m艂odym parom 8)
16 marca 2007 at 09:58Nie lubie ale umiem dobrze i smacznie
16 marca 2007 at 10:50Ja obiad ugotuje, ale jeszcze nie wszystko umiem – dopiero si臋 ucze 馃槈
16 marca 2007 at 13:27Nudle powinni dawa膰 zw艂aszcza m艂odym parom , w kt贸rych kobieta gotowac nie umie… hehehe, najlepiej te zestawy 4 pakowe z dem贸wkami gier. To 4 obiady dal ch艂opa i jeszcze gierki dostanie do pobawienia si臋 馃槅 馃槢
16 marca 2007 at 20:53heheh te gry jako deser 馃榾 dobry pomys艂 tak jak w tych reklamach Beko na now膮 drog臋 偶ycia prezencik – nudle spada z nieba 馃槈
16 marca 2007 at 20:59ja tam lubie robic cos do jedzenia..
uwielbiam nawet moge powiedziec.. myslalam o kursie zwiazanym z kuchnia ale no nie wiem.
tak samo jak poszlabym na barmana na rok do szkoly 馃槢 tez dla siebie16 marca 2007 at 21:09Kup ksi膮偶k臋 kucharsk膮….to mo偶e z ciekawo偶ci tam zerknie…i mo偶e co偶 ugotuje?
22 marca 2007 at 23:07ja nie gotuje – moj chlopak lepiej to robi i uwielbia gotowac, usmiejesz sie ale kiedy oboje jestesmy zmeczeni to razem wcinamy nudle-nie ma nic piekniejszego: ja,on, nudle i telewizor …. a pozniej nabieramy sily na reszte, trzeba czasem inaczej spojrzec na nudle 馃槈
23 marca 2007 at 13:52ja lubie gotowa膰…obecnie nie pracuje wiec mam troche wiecej czasu i wymyslam rozne potrawy.
- AutorOdp.