• Autor
    Odp.
  • Divay
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

zazdrożć? nie

czasem po prostu w gorszych dniach mam mniejsze poczucie własnej wartożci
    czuje sie „brzydka” a bynajmniej mniej atrakcyjna niż zwykle
    tak jest przeważnie przed miesiączką u mnie
    ale szybko przechodzi

do sukcesu dochodzimy sami nie ma powodu do zazdrożci
    przecież każdy prasuje na swój własny

Nadiia21
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

[usunięto_link] 🙂:cry:

To widze że mamy ten sam problem…ja włażnie walcze z brzuszkiem…niestety mam nadwagę brzuszną:(:( ii zawsze jak mi cos rosnie to jest to wlasnie brzuszek:(:(:( ehh ehhh:(:(:(

Nadiia21
    Member
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

hmmm czasem zdarza mi sie zazdrosicić innym dziewczynom tego że np moga ubrac to na co maja ochote aa ja coż musze wybrac sobie rzeczy w ktorych wygladam dobrze:( bo jak pisałam wczesniej Brzuszek jest tego powodem…to jego wina hahaha :P:P:P

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

[usunięto_link] 🙂:cry:

haha skad ja to znam :)) też tego im zazdroszczę bo wiem ile mnie kosztuje to zeby nie tyć :/// DEM :))

a ogólnie to taaak jestem zazdrosna 😛 bo DLACZEGO KTOś MA MIEĆ LEPIEJ ODE MNIE? ale to zazdrożć zdrowa pobudzająca mnie do działania zeby osiągnąć to co było powodem zazdrosći 😛 hmm nie licze tu facetów 😛

tylko np. Ale ma zajebiaszcze nogiiiii……….. no i piłuje te przysiady rowerek no i… 🙂 nie ma powodu nie ma zazdrożci 🙂 nie umiem inaczej ubrać tego w słowa 😛

VanillaSky
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

tak bardzo ogólnie zazdroszczę urody kobietom południa: oliwkowej cery i ciemnobrązowych włosów.

czokolate
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

a ja czasem zazdroszczę kobietom że wiedzą czego chcą bo ja narazie nie wiem 🙂 uroda? codziennie słyszę komplementy i jakoż nie zazdroszczę 🙂

Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

ja nie zazdroszcze ale mi czesto zazdroszą tego tamtego …denerwujące…;/ a w związku jak mi ktoż nie daję powodów to nie zazdroszcze;p

masazysta
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 56
    • Stały bywalec

Mam tu fajny serial a propo zadrożci [usunięto_link]

twojaczarnulka
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

A jak jest u was z zazdrożcią? Jesteżcie czasem zazdrosne o swoje koleżanki? Zazdrożcicie im czegoż? Urody, powodzenia, sukcesu? Czegokolwiek? Czy może walczycie jakoż z tym fatalnym uczuciem? 😉

Mało jest kobiet ładniejszych ode mnie 🙂

A na dodatek jestem mądra 🙂

Więc nie mam czego zazdrożcić 🙂

Polecam powyższe 🙂

.

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

A jak jest u was z zazdrożcią? Jesteżcie czasem zazdrosne o swoje koleżanki? Zazdrożcicie im czegoż? Urody, powodzenia, sukcesu? Czegokolwiek? Czy może walczycie jakoż z tym fatalnym uczuciem? 😉

Polecam powyższe 🙂

.

zapomnialas napisac jeszcze ze skromna do tego wszystkiego jestes 😉

twojaczarnulka
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Polecam powyższe 🙂

.

W d**** mam skromnożć.

Jestem szczera i mówię prawdę, a to jest „chyba” najważniejsze.

Nie napiszę że mam krótkie nogi skoro sądłuuuugie „aż do ziemi”, nie napiszę że mam małe oczy i płaski tyłek bo to jest po prostu nie prawda.

Za to prawdą jest to co napisałam.

Masz problem z mówieniem prawdy?

Bo ja nie.

Aaaaa no i jeszcze jedno: prawdę albo się mówi albo nie, nie można „CZASAMI” być prawdomównym.

.

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Polecam powyższe 🙂

.

W d**** mam skromnożć.

Jestem szczera i mówię prawdę, a to jest „chyba” najważniejsze.

Nie napiszę że mam krótkie nogi skoro sądłuuuugie „aż do ziemi”, nie napiszę że mam małe oczy i płaski tyłek bo to jest po prostu nie prawda.

Za to prawdą jest to co napisałam.

Masz problem z mówieniem prawdy?

Bo ja nie.

Aaaaa no i jeszcze jedno: prawdę albo się mówi albo nie, nie można „CZASAMI” być prawdomównym.

.

Kwestia tego czy jest na tym żwiecie ktoż ładniejszy od Ciebie czy nie nie jest sprawą prawdy lub jej braku – to Twoja subiektywna ocena. Ciekawe jakie masz kryteria wypowiadając takie zdanie. Mi chodzi tylko o to, że w moim przekonaniu nawet najżliczniejsza i najmądrzejsza dziewczyna dużo traci gdy wywyższa się ponad innych i ma się za siódmy cud żwiata. generalnie troche to żmiesznie brzmi jak dziewczyna pisze: „mało jest kobiet ładniejszych ode mnie” – bez względu na to czy ktoż to mówi na żywo czy na necie. Mi osobiżcie by nigdy coż takiego przez usta nie przeszło. Ale zauważyłam że ostatnio panuje taka moda na BYCIE PEWNYM SIEBIE i wielu ludzi już zaczęło zdecydowanie przesadzać

twojaczarnulka
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Kwestia tego czy jest na tym żwiecie ktoż ładniejszy od Ciebie czy nie nie jest sprawą prawdy lub jej braku – to Twoja subiektywna ocena.

Ależ oczywiżcie, że tak 🙂 – ocena jest subiektywna. Zgadzamy się z Tobą w tym miejscu w 100% – to jest moja ocena ❗

Natomiast niezaprzeczalną „prawdą” jest to jak wyglądam.

Dodając do tego dzisiejsze „kanony urody” (długie, zgrabne nogi, talia jak u osy, lżniące zdrowe i długie włosy, idealne uzębienie, „twardy – wysportowany” tyłek, ogólnie wysportowana sylwetka…) no cóż, nie da się powiedzieć inaczej, jestem ładna.

Nie bardzo rozumiem co Ci się w tej wypowiedzi nie spodobało?

Przecież fakty są jakie są.

[usunięto_link] wrote:

Ciekawe jakie masz kryteria wypowiadając takie zdanie.

Dzisiejsze kanony urody.

Nooo może nie tak do końca, nie jestem wieszakiem, ważę tyle ile waży każdy zdrowy człowiek.

[usunięto_link] wrote:

Mi chodzi tylko o to, że w moim przekonaniu nawet najżliczniejsza i najmądrzejsza dziewczyna dużo traci gdy wywyższa się ponad innych i ma się za siódmy cud żwiata.

Oooo nie, nie, nie, siódmym cudem żwiata to ja nie jestem.

Może dlatego że nie jestem jeszcze tak stara 🙂 no i nie mam takiej sławy hihihi

A tak poważnie, mówienie o sobie w taki sposób który nie tylko nie dodaje, ale i nie odejmuje to nie jest wywyższanie się.

[usunięto_link] wrote:

generalnie troche to żmiesznie brzmi jak dziewczyna pisze: „mało jest kobiet ładniejszych ode mnie” – bez względu na to czy ktoż to mówi na żywo czy na necie.

Wiem, wiem, najlepiej jest kiedy się mówi: nie mam krzywych nóg, mam wszystkie zęby i „nie mam pojęcia dlaczego faceci tak mnie pożerają wzrokiem”…

Aaaaa może Tobie nie chodzi wcale o to co siepisze tylko jak?

hmmmm tchnie to obłudą 8)

[usunięto_link] wrote:

Mi osobiżcie by nigdy coż takiego przez usta nie przeszło. Ale zauważyłam że ostatnio panuje taka moda na BYCIE PEWNYM SIEBIE i wielu ludzi już zaczęło zdecydowanie przesadzać

Moda? hmmm

Ja nazywam to szczerożcią.

Z resztą, może mówimy o zupełnie różnych postawach.
    Na żywo, gwarantuję Ci, że nawet gdybyż była ostatnim kocmołuchem, nie poczułabyż się przy mnie źle z mojej winy.

Włażnie dlatego że pomimo trzeźwej oceny nie czuję się wcale lepsza.

Ładniejsze nie znaczy lepsze, a na pewno nie zawsze to oznacza 🙂

.[/b]

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

do twojaczarnulka:

super!! jestes ZAJEBISCIE (wiem ze lubisz to slowo!!) ladna!!
    na bank bym do ciebie podbil
    oczywiscie po kilku minutach rozmowy w mej glowie pojawilaby sie jakze ciekawa mysl: „oho – fajna sztuka na jedno pukniecie” ale oczywiscie szacuneczek za pewnosc siebie!! jak sie nie ma nic ciekawego do zaprezentowania to trzeba to nadrabiac pewnoscia siebie

twojaczarnulka
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

do twojaczarnulka:

super!! jestes ZAJEBISCIE (wiem ze lubisz to slowo!!) ladna!!
    na bank bym do ciebie podbil
    oczywiscie po kilku minutach rozmowy w mej glowie pojawilaby sie jakze ciekawa mysl: „oho – fajna sztuka na jedno pukniecie”

hihihihihihihi

Tak naprawdę, gdybyż mi się spodobał, musiałbyż uważać: obaj moi mężowie w opisanej sytuacji pomyżleli dokładnie to co Ty „zacytowałeż” hihihihihihi

[usunięto_link] wrote:

ale oczywiscie szacuneczek za pewnosc siebie!! jak sie nie ma nic ciekawego do zaprezentowania to trzeba to nadrabiac pewnoscia siebie

Cóż, dowalasz mi bo boisz się kobiet pewnych siebie?

hihihihi to jakim cudem byż do takiej wystartował?

Jak chcesz dowalać to też pomyżl, żebyż nie miał takich wpadek hihihihi

.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " CZY ZAZDROśCICIE INNYM ATRAKCYJNOśCI?"

Przewiń na górę