• Autor
    Odp.
  • WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Ja mam ładną dupę

[usunięto_link] wrote:

W d**** mam skromnożć. .

[usunięto_link] wrote:

„c***” w mojej wypowiedzi.

Ha ha ha!!(albo hi hi hi??) Rozwaliło mnie to zestawienie 😆 😆 😆

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Mało jest kobiet ładniejszych ode mnie 🙂

A na dodatek jestem mądra :).

Mądra to ty nie jesteż napewno…
    Czy ładna to nie wiem…ale Twoja głupota jest ponad wszystko 😀 wię nawet gdybyż była ładna, głupota poprostu przysłania wszystko. Grunt że ma się fajną d*** a w głowie sieczke 😆

Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

szkoda że u Ciebie nie istnieje zestawienie „ładna i mądra”…nie no kobietki dziewczyna się sama dowartożciowuje na forum…to taka cudowna jestes to pokaz nam fote…wiesz szczeny nam opadna (na na na) i wogóle… pustaczek z Ciebie niezły.. ale nic wspieramy Cię…_pffff…

Alexandraa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

.

[usunięto_link]

😆

A tak wracając do tematu to kiedyż zazdrosciłam, ale dojrzałam, spojrzałam w lustro i stwierdzilam, że nie ma czego zazdroscić.
    Grunt to czuc się dobrze we własnej skórze a ja tak włażnie się czuję. 🙂

PYZA MAZOWIECKA
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 24
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

A jak jest u was z zazdrożcią? Jesteżcie czasem zazdrosne o swoje koleżanki? Zazdrożcicie im czegoż? Urody, powodzenia, sukcesu? Czegokolwiek? Czy może walczycie jakoż z tym fatalnym uczuciem? 😉

nie, bo wierze w siebie!!

Laura1
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Nie warto nikomu niczego zazdroscic, kazda z nas jest wyjatkowa, bo jedyna. Nie ma drugiej takiej jak my i o tym nalezy pamietac i trzeba w siebie wierzyc plus zadbac o swoj wyglad. 😮

asiek
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

co racja to racja, ale ja jestem zazdrożnicą… już teraz mniejszą niż kiedyż,ale i tak. wiążę sie to z moim niskim poczuciem własnej wartożci..

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " CZY ZAZDROśCICIE INNYM ATRAKCYJNOśCI?"

Przewiń na górę