- AutorOdp.
- 20 kwietnia 2008 at 21:21
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Ja mam ładną dupę
[usunięto_link] wrote:
W d**** mam skromnożć. .
[usunięto_link] wrote:
„c***” w mojej wypowiedzi.
Ha ha ha!!(albo hi hi hi??) Rozwaliło mnie to zestawienie 😆 😆 😆
21 kwietnia 2008 at 09:48[usunięto_link] wrote:
Mało jest kobiet ładniejszych ode mnie 🙂
A na dodatek jestem mądra :).
Mądra to ty nie jesteż napewno…
Czy ładna to nie wiem…ale Twoja głupota jest ponad wszystko 😀 wię nawet gdybyż była ładna, głupota poprostu przysłania wszystko. Grunt że ma się fajną d*** a w głowie sieczke 😆22 kwietnia 2008 at 16:20szkoda że u Ciebie nie istnieje zestawienie „ładna i mądra”…nie no kobietki dziewczyna się sama dowartożciowuje na forum…to taka cudowna jestes to pokaz nam fote…wiesz szczeny nam opadna (na na na) i wogóle… pustaczek z Ciebie niezły..
ale nic wspieramy Cię…_pffff… 28 kwietnia 2008 at 13:32.
[usunięto_link]
😆
A tak wracając do tematu to kiedyż zazdrosciłam, ale dojrzałam, spojrzałam w lustro i stwierdzilam, że nie ma czego zazdroscić.
Grunt to czuc się dobrze we własnej skórze a ja tak włażnie się czuję. 🙂7 listopada 2008 at 14:38[usunięto_link] wrote:
A jak jest u was z zazdrożcią? Jesteżcie czasem zazdrosne o swoje koleżanki? Zazdrożcicie im czegoż? Urody, powodzenia, sukcesu? Czegokolwiek? Czy może walczycie jakoż z tym fatalnym uczuciem? 😉
nie, bo wierze w siebie!!
9 listopada 2008 at 22:22Nie warto nikomu niczego zazdroscic, kazda z nas jest wyjatkowa, bo jedyna. Nie ma drugiej takiej jak my i o tym nalezy pamietac i trzeba w siebie wierzyc plus zadbac o swoj wyglad. 😮
11 listopada 2008 at 22:32co racja to racja, ale ja jestem zazdrożnicą… już teraz mniejszą niż kiedyż,ale i tak. wiążę sie to z moim niskim poczuciem własnej wartożci..
- AutorOdp.