- AutorOdp.
- 11 maja 2010 at 08:33
Kocham całą serię tych czajników, bez kitu przeżliczne są, tylko inny model mi się bardziej podoba, z nadrukowanymi kółeczkami a nie kwiatkami 🙂
A wstawiłybyżcie sobie do mieszkania taką witrynę chłodniczą: xxxxxxxxxxxxxxxxx
Mnie się marzy kiedyż w domu z piwnicy zrobić sobie taki pokój rozrywki, gdzie miałabym kino domowe, może stół do bilarda i barek i tam bym sobie walnęła taką witrynę chłodniczą na piwa 😀edit:
jakubek28 maja 2010 at 13:39Oooj, też mi się marzy coż takiego 😀 Jakaż taka duuużaaaa Infinia na żcianie 😀 Do tego konsola i cała szafka gier… Mrrr 😀
16 listopada 2010 at 10:46Jeżeli chodzi o designerskie agd to wydaje mi się, że dobrym przykładem może być ten czajnik: xxxxxxxxxxxx jest on z limitowanej serii, wygląda naprawdę o wiele lepiej niż te tandetne plastikowe czajniki, a taki jeden element w naszej kuchni może o wiele zmienić wystrój pomieszczenia.
edit:
jakubek18 listopada 2010 at 15:55Jest taka firma Savion, która produkuje AGD w dożć niskiej cenie, a mimo to ich produkty są ciekawe, mają ładny projekt i wcale nie muszą być gorsze od tych słynnych projektantów.
12 stycznia 2011 at 17:41sprzęt designerski znajdziecie tanio na aukcjach pogrosiku.eu – ja się zarejestrowałam i dostałam ciekawą ofertę za darmo
9 lutego 2011 at 09:59Mi również podoba się designerskie AGD 😉 W ogóle lubię takie rzeczy – nie tylko AGD 🙂 Ale to chyba przez to, że interesuję się designem w ogóle i zapewne mam przez to nieco „wypaczony” obraz rzeczywistożci ;P Chociaż oczywiżcie „zwykłe” sprzęty bez zbędnego zadęcia czy słynnego nazwiska kupuję znacznie czężciej bo nie „boli” to mojej kieszeni 😉
25 września 2012 at 20:17Ja szukam oryginalnego żelazka na prezent – stylizowane na retro . Jakiż pomysł?
20 grudnia 2012 at 12:08Poszukaj w dobrych sklepach internetowych gdzie teraz z okazji żwiat masz szereg promocji i wyprzedaży. Dla mnie cały sprzet AGD ma być przede wszystkim praktyczny i niezawodny. Design schodzi na drugi plan.
- AutorOdp.