- AutorOdp.
- 29 listopada 2009 at 17:57
[usunięto_link] wrote:
Z nowinek to LG pokazał 15 calowy przezroczysty monitor OLED 🙂 Wygląda bardzo fascynująco 😛
Obraz wyraźny az chce sie dotknąć i sprawdzic dokąd biegnie ta perspektywa… Ciekawe ile kosztuje to cudeńko?
29 listopada 2009 at 22:12[usunięto_link] wrote:
To ja nieco bardziej kobieco zapodam:) Otóż [usunięto_link] 🙂 (…)
Dlaczego bardziej kobieco? Ja lubię gotować 😛 A szczególnie do dobrze przystosowanych do tego kuchniach 😛 A okap żwietny…bo czarny 8)
wernona, wątpię, żeby to było na sprzedaż. Raczej to pokaz tego, co można osiągnąć 😛 Ważne, że cienki i robi wrażenie. A takie LCD o grubożci 4-5 cm super musi wyglądać 🙂
30 listopada 2009 at 20:03Mmm 😀 No proszę proszę 😉 Cóż za wyjątek od reguły 😛
Ale monitorek faktycznie robi wrażenie 😀 Ciekawe kiedy będą takie w sprzedaży 😈30 listopada 2009 at 22:00OLED na rynek w Polsce ma wejżć za rok, w jakimż artykule czytałem, że LG planuje zalać rynek bardzo cienkimi telewizorami. Inne firmy chyba dalej będą starały się ulepszyć LCD / LED. Ale ja i tak czekam, aż pojawią się OLED o dużej przekątnej 😈
18 grudnia 2009 at 11:47Wracając do AGD, to co myżlicie o takiej chłodziarce do wina [usunięto_link] Planujemy założyć sobie taka malutka kolekcje wina i myżlimy o czymż solidnym, dobrej marki. Wydaje mi się, że ta już jest taka bardziej porządna:)
20 grudnia 2009 at 18:41no nietuzinkowa ta chłodziarka ma swój urok 🙂 a do tego jeżli juz zamierzacie zrobić sobie kolekcje win to zajrzyj tu [usunięto_link]
piękne dodatki znanych projektantów będziesz miała w czym wybierać 🙂20 grudnia 2009 at 20:39[usunięto_link] może coż takiego?
23 grudnia 2009 at 08:21świetne są takie designerskie sprzęty AGD. Niby nic, a może wiele zmienić ja mam dla was dożć inny i odmienny czajnik [usunięto_link] prawda, że żwietny???
27 grudnia 2009 at 15:55Wiem, że dobre wino nie powinno byc schladzane w lodówce, ale cóz jak ja takie lubie…Dla koneserów sa specjalne półki na wina w lodówce i barek, żeby nie trzeba było otwierać całej lodówki.
28 grudnia 2009 at 23:36Najcieńszy LCD – 2,6 mm – [usunięto_link]
29 grudnia 2009 at 20:02Taki monitorek przydałby się w kuchni… 😉
30 grudnia 2009 at 00:08Ostatnio gdzież obiło mi się o uszy, że LG pokazywało telewizorek, który można było młotkiem traktować i nic ;P Coż takiego do lodówki + warstwa niebrudząca i co jeszcze chcieć 😛
19 stycznia 2010 at 00:06Chyba LG gdzież na zachodzie sprzedaje lodówki z wbudowanym tv…pewnie nasz polski rynek nie potrzebuje tego typu usług. 😕
25 stycznia 2010 at 22:39Jakie cienkie! Szok… Ciekawe kiedy będą w sprzedaży? 😀
A co do tego niezniszczalnego… nawet jakby mi ktoż dał gwarancję na piżmie, że można walnąć w jakiż taki cud techniki, to by mi chyba i tak odwagi nie starczyło, bo to po prostu aż żal się zamierzyć 😛29 stycznia 2010 at 16:41ja bym sie chyba bała takie coż dotknąć, żeby nie uszkodzić 😉
a barek w lodówce jest super, chciałabym taki 🙂 ale wtedy lodówkę musiałabym mieć w sypialni, ewentualnie w salonie 😉
kiedyż widziałam takie fajne zdjecie z otwartym barkiem… nie mogę znaleźć, ale tu też ładnie 🙂
- AutorOdp.