• Autor
    Odp.
  • patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

jasne donata:

potrzebujesz: [img]link%20do%20zdjęcia[/img]
    link do zdjęcia pobierasz klikając prawym przyciskiem myszki ➡ kopiuj adres obrazka
    i włażciwie nie wiem, co zrobiłaż źle…
    pamiętaj również, by funkcja „Wyłącz BBCode w tym pożcie” w edytorze odpowiedzi, pod okienkiem, nie była zaznaczona.
    spróbuj jeszcze raz 🙂
    jeja… jest tak gorąco, że teraz to taki klimatyzator to spełnienie moich marzeń xD

reddy
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

jeżli ktoż ma ochotę na odrobinę designerskiej roboty to już wiadomo w końcu o co chodzi z konkursem redd’sa – mianowicie chodzi o przedstawienie swojej wizji żwiata redd’s. Można jak najbardziej przedstawić przecież wszystko jako AGD! A jak jeszcze można wygrać wycieczkę do Mediolanu, to chyba warto spróbować swoich sił 😉 szczegóły na facebooku redd’sa oraz wkrótce na [usunięto_link]

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

a co myżlicie o własnym projektowaniu mebli i sprzętów? Wiadomo, że wyjdzie drożej, ale chyba warto. Ja osobiżcie od dożć dawno zbieram się za zaprojektowanie własnej obudowy do komputera(jakby nie patrzeć czężć wystroju domu). Mimo wszystko nada to chyba trochę oryginalnożci wystrojowi 🙂

patunia28
    Member
    • Zasłużony

no bardzo ciekawy pomysł 🙂 ja również lubię ozdabiać swój pokój, choć o obudowie komputera raczej nie myżlałam…
    wiem, że można kupić takie fajne naklejki, np. na lodówkę przykleić, albo na żcianę – potrafią nadać oryginalnego wyglądu 😀
    choć zawsze można też kupić już oryginalnie wyglądający mebelek, czy sprzęt 😀
    choćby jak ten klimatyzator, który wczeżniej pokazałam – no musicie przyznać, że jest to wyjątkowo oryginalne rozwiązanie włażciwie banalnej rzeczy 🙂

katia
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 227
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

a co myżlicie o własnym projektowaniu mebli i sprzętów? Wiadomo, że wyjdzie drożej, ale chyba warto. Ja osobiżcie od dożć dawno zbieram się za zaprojektowanie własnej obudowy do komputera(jakby nie patrzeć czężć wystroju domu). Mimo wszystko nada to chyba trochę oryginalnożci wystrojowi 🙂

Robiłam wielokrotnie projekty mebli, co prawda nie dla siebie, ale na pewno nie jest to mały wydatek. Oczywiżcie jeżli zaplanujesz to z kiepskich materiałów, to może koszty nie będą duże, ale z reguły koszty są nieporównywalne do tego ile byż zapłaciła za meble w zwykłym sklepie (tym bardziej jeżli chodzi np o jakaż ikee). Sprawa oczywiżcie jest odrazu prostsza jeżli masz kogoż znajomego kto zrealizuje Twój projekt.
    Natomiast jeżli chodzi o jakież sprzęty domowe, to raczej marne szanse na to aby ktoż Ci w ogole Twoj projekt zrealizował.

donata30
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 34
    • Bywalec

No włażnie żebym miala kogoż kto by realizował moje projekty.. to jest chyba najwiekszy problem. Póki co skupiam się teraz na tym komkursie Reddsa, zawsze marzyłam o wycieczce do Mediolanu 😀 Możecie na mnie zagłosować 😛 dam znać jak już coż stworzę.

ahimsa
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

ja też w nim biorę udział:D Donata chyba lepiej tak nie rozpowiadać bo widzę że dziewczyny też mają dobre pomysły i sprawiają wrażenie kreatywnych. Konkurencja!
    A te naklejki to żwietna sprawa, mam już zaklejoną żcianę nad łóżkiem ładnym motywem z liliami a teraz planuję 'odżwieżyć’ lodówkę, myżlicie że farba akrylowa się nadaję na taki sprzęt?

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Ja włażnie zamierzam zaprojektować sobie meble do salonu i może do przedpokoju, zobaczę jak mi wyjdzie salon. Mam już złota rączkę, więc niedługo przejdę do wykonania.
    A co do design’erskich wyposażeń to np. w Pałacu Kultury na wystawie koreańskiej można było zobaczyć taki sprzęt do kuchni: [usunięto_link] ładny i elegancki 😆

triss
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

fajnie jest miec designerskie elementy w mieszkaniu, tylko najfajnie jest kiedy spelniaja one swoja funkcje. Jesli tak nie jest, to na co nam ten design?Ja jednak stawiam na uzytecznosc w polaczeniu ze stylem.

triss
    Member
    • Bywalec

a przy okazji.
    Tutaj [usunięto_link] odbywa sie konkurs na najpiekniejsze lazienki kuchnie i salony. Mozna podpatrzec kto co jak urzadzil.

patunia28
    Member
    • Zasłużony

triss – akurat ta lodówka, do której się odwołuje wernona jest w pełni funkcjonalna 🙂 Jeżli nie wierzysz na słowo [usunięto_link] Równieżwidziałam ją na żywo i się w niej zakochałam…

triss
    Member
    • Bywalec

to super. Najlepsze rozwiązanie. Designerskie i funkcjonalne w jednym. Ale nie oszukujmy sie, ale nie ma takich rzeczy wiele i trzeba umiec je wyszukac.

Fenris
    Member
    • Zasłużony

Nie ma wiele, ale powstaje coraz więcej 🙂 A to dobrze, bo ja nie chciał bym mieć takiej nudnej, przeciętnej kuchni, albo pokoju.

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Szczerze? Nie zapłaciłabym za coż grubych pieniędzy, tylko dlatego, że ładnie wygląda. Jakbym chciała coż pięknego i totalnie niepraktycznego, to bym zainwestowała w sztukę – rzeźby, obrazy itp. Sprzęt, zwłaszcza RTV AGD musi być funkcjonalny. Ale z drugiej strony mamy potrzebę, by również był piękny 🙂 Mam wrażenie, że producenci w końcu odkryli tę wewnętrzną potrzebę swoich klientów 😉

Fenris
    Member
    • Zasłużony

Trzeba mieć nadzieję, że produkty designerskie staną się normalką i firmy dla pozyskania klientów zaczną obniżać ich ceny 🙂 Szczególnie, że funkcjonalnożć i ładny wygląda się nie wykluczają 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Designerskie agd?"

Przewiń na górę