- AutorOdp.
- 19 maja 2009 at 22:48
łooo ❗ na lodówce? musi być ciekawe 😀
ale macie rację 🙂 nie dożć, że żwietnie pasują do siebie, to jeszcze mamy możliwożć za stosunkowo nieduże pieniądze sprawić komuż naprawdę ekskluzywny prezent 🙂12 czerwca 2009 at 17:40Ja uważam że fajnie jest mieć coż takiego wyjątkowego. Sama próbuję sobie tworzyć w domku jakież kwietniki, ramki, zszywam zasłony w niespotykany sposób, generalnie jak ktoż nas odwiedza to stwierdza że dom nasz pochłonął fortunę a tak na prawdę wszystko jest jak ja to mówie z recyklingu 😆 Mam zamiar nawiązać współpracę z Redds’em bo słyszałam ża szukają ludzi kreatywnych. Więcej szczegółów na [usunięto_link]
13 czerwca 2009 at 18:25Mi od jakiegoż czasu marzy się duża plazma, i jakież kosmiczne ożwietlenie w mieszkaniu…najlepiej włączane głosem albo pilotem 😛 Fajnie jest mieć coż oryginalnego w mieszkaniu 🙂
15 czerwca 2009 at 19:20[usunięto_link] wrote:
Ja uważam że fajnie jest mieć coż takiego wyjątkowego. Sama próbuję sobie tworzyć w domku jakież kwietniki, ramki, zszywam zasłony w niespotykany sposób, generalnie jak ktoż nas odwiedza to stwierdza że dom nasz pochłonął fortunę a tak na prawdę wszystko jest jak ja to mówie z recyklingu 😆 Mam zamiar nawiązać współpracę z Redds’em bo słyszałam ża szukają ludzi kreatywnych. Więcej szczegółów na [usunięto_link]
mnie się podobają z takich oryginalnych rzeczy firanki w kształcie warkoczyków. można je przycinać w dowolny sposób tworząc niesamowite rzeczy. jak się do tego doda szeroką barwę kolorystyczną, to wychodzą naprawdę fantastyczne połączenia. a do czego konkretnie Redd’s szuka ludzi, bo na facebooku nie ma jeszcze niczego specjalnego napisanego? w sumie wielu osobom różne „gadżety” do żlubu wymyżlałam, więc może i się nadam 🙂
15 czerwca 2009 at 20:09hm.. do czego? dobre pytanie bo tego to na razie chyba nikt nie wie. Licze ze wkrótce pojawią się informacje na facebooku. Co do tego plotka jest zgodna a dalej to są domysły.. reklama, praca na stałe, konkursy itd.. czas pokaże!
16 czerwca 2009 at 22:19ja się muszę pochwalić, że widziałam nażywo tę czerwoną lodówkę z kryształkami Swarovskiego ❗ CUDO ❗
[usunięto_link] (a LG juz w nawyk wchodzi robienie pokazów mody przy okazji…)
Fenris – taka plazma to niegłupi pomysł 😀 zwłaszcza jak się ma konsolę 😉
a podżwietlenie? mnie się strasznie podobało u mojej siostry w domy… sufit w salonie ma jakby wnękę, która jest podżwietlona i rewelacyjnie to wygląda 😀 i szafeczki – każdą szklaną półkę – ma podżwietloną 😀 żlicznożci 😀
donata – takie handmade zazwyczaj są lepsze niż te ze sklepu 🙂 podziwiam, ja nie mam aż takich zdolnożci i tyle cierpliwożci 🙂17 czerwca 2009 at 21:31Lodówka klimatyczna, tylko pewnie cena żcina z nóg 😛 No ale widać, że taka wersja exclusive gold limited 😛
Co do podżwietlenia w domu, to jak już będę miał mieszkanie, siądę z kumplem z elektroniki i zrobię sobie całe ożwietlenie w domu xD A co 😛17 czerwca 2009 at 23:33no tak, cena to chyba jej jedyna wada 😆 ale za luksus trzeba płacić 😉
mam jednak nadzieję, że z czasem cena pójdzie w dół 😉
a z tym podżwietleniem to szalejesz 😀 aż tak Ci się to podoba? 😀21 czerwca 2009 at 21:48Nie pytaj lepiej xD Lekki bzik n a punkcie żwiatła i tym podobnych 🙂
21 czerwca 2009 at 23:17aha 😛 no ok 😛 rozumiem 😛 nie pytam 😛
a tutaj kolejna ciekawa propozycja z serii designerskich wykończeń ➡
nooo? 😀 powiedzcie, co tu jest sprzętem 😀 hihi xD
[usunięto_link]22 czerwca 2009 at 10:31Telewizor na żcianie 😆 ale ta gałąź na żcianie to jest boska. Chwilowo musimy złapać oddech po przeprowadzce ale mam zamiar kupić naklejki na żcianę są takie fajne 😀 tylko zastanawiam się czy one sie nie odklejają?
22 czerwca 2009 at 23:51hihi 😛 to nie tv, a klimatyzator 😛 adekwatnie na lewym zdjęciu kwadratowa największa ramka 🙂
a naklejki, jeżli są to te specjalnie przeznaczone do dekoracji żcian, nie powinny się odklejać 🙂 i zgadzam się, że ta gałązka jest po prostu przeżliczna 😀25 czerwca 2009 at 12:21No co ty 😯 tego bym się nie dopatrzyła 😆
ale za to na facebooku znalazłam meble moich marzeń (zresztą męża też)o Takim łóżku to tylko pomarzyć można ale dobre i to
nie wchodzą mi zdjecia nie umiem jakoż więc podaję link na stronkę
[usunięto_link]28 czerwca 2009 at 21:42a widzisz 😀 sprytne urządzenie, prawda? 😀
a mebelki bardzo ciekawe 😀 oba mi się podobają 😀 to łóżko takie romantyczne 😀29 czerwca 2009 at 09:53Możecie mi podpowiedzieć jak wstawiać zdjecia?
- AutorOdp.