• Autor
    Odp.
  • mhmm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 682
    • Zasłużony

Alhana , daj spokoj.To tylko niektorzy faceci wmawiaja nam , ze jestesmy glupie.Ale my nie jestesmy w ciemie bite ,nawet jesli im sie tak wydaje

jeszcze dodaj, że nie wolno generalizować.[/quote]

Jadore
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Alhana , daj spokoj.To tylko niektorzy faceci wmawiaja nam , ze jestesmy glupie.Ale my nie jestesmy w ciemie bite ,nawet jesli im sie tak wydaje

jeszcze dodaj, że nie wolno generalizować.

[/quote]Twoja infantylnosc mnie rozbraja 😀 Cale szczescie , ze nie znam cie osobiscie.
    Moze wysil w koncu swoj intelekt i napisz w koncu cos konkretnego , bo jak narazie chrzanisz jak potluczony.
    Moze zacznij od definicji glupoty , a pozniej podaj przyklady na to , ze kobiety sa glupie i uzasadnienia , dlaczego tak uwazasz.

Fakt , padlo takie stwierdzenie , ze kobiety sa glupie , bo zadaja glupie pytania.A kto jak nie facet zadal tak glupie pytanie zakladajac ten watek ?

Proponuje rowniez , zebys zaczal sie wyrazac bardziej komunikatywnie i do rzeczy. Widze , ze bardzo chcesz wyjsc z twarza z calej tej dyskusji , ale efekt tego jest taki , ze wszyscy uciekli z tego watku.I wcale sie nie dziwie.

mhmm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 682
    • Zasłużony

Moze wysil w koncu swoj intelekt i napisz w koncu cos konkretnego , bo jak narazie chrzanisz jak potluczony.

jak na razie to Ty nie odniosłaż się konkretnie do wątku, natomiast próbujesz komuż wmówić, że jest głupi i zakompleksiony, a Ty mądra – jeżli taki jest Twój sposób na przekonywanie do swoich racji, to nikt nie będzie z Tobą dyskutował :).

żeby zobaczyć moje przykłady – cofnij się o dwie strony.

A kto jak nie facet zadal tak glupie pytanie zakladajac ten watek ?

to nie jest głupie pytanie, tylko pytanie które swoją treżcią zakłada, że kobiety są głupie. czyli pytanie trafne tak samo jak pytanie „co ci się nie podoba w kobietach” – zakładające, że coż mi się w nich nie podoba.

najmarniejszy
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Mi się wydaje, że głupota nie ma związku z płcią. To sprawa indywidualna poszczególnych osobników 🙂

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Mi się wydaje, że głupota nie ma związku z płcią. To sprawa indywidualna poszczególnych osobników 🙂

Brawo! 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dlaczego kobiety są głupie?"

Przewiń na górę