• Autor
    Odp.
  • black_mamba
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 743
    • Zasłużony

A ja żałuję, że wzięłam w niej udział… taka dyskusja nic nie wnosi0

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Nie ma co żałować……….to nie zaden powód;)

Roxana
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 127
    • Zapaleniec

mythbuster hmmm 2+2 =5 Jest to udowodnione przynajmniej na 4 kartkach o formacie A4.

Greeneye
    Member
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

A wiec buster czy jak Ci tam.
    Nie jestem kobieta, wiec mi ni ezarzucisz, ze bronie wlasnego tylka. Mysle ze sam jestes glupii to niesamowicie. MOglbym naturalnie zalozyc temat z tytulem – dlaczego mythbuster to polglowek, a pozniej strzelic polemike, jaki to prowokator ze mnie by wywolac ciekawa dyskusje.
    Wiekszsoc kobiet jakie znam sa inesawmocie inteligente i na wiekoszci dziedzin wiedzy nie dorastazs im do piet. Nie wspomne juz o pozoimie kulturalnym, sposobie prowadzenia dyskusji, itd itd.
    Mialme ohocte sie wyrzyc i nieco czasu wiec to napisalem. Inaczej bym zwyczjanie zignorowal Cieie i Twoj mary post.

Cieplo pozdrawiam

deliriumt
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

prowokacja przyznaje moglaby byc troche lepiej dopracowana, ale dyskusja na temat relatywizmu i nie tylko jaka z tego wyniknela jest bardzo ciekawa:)
    az sie zarejestrowalam na forum. moze w tym sensie prowokacja nienajgorsza

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Ważne ze wzbudziła jakąż reakcję!!!!!!!! dla nas z pozytywnym skutkiem bo mamy nową forumowiczkę:)

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

😯 to forum jest rozbrajające… szkoda że nie znalam go wczeżniej 😀

AndQ
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

No to tygrysku pisz z nami pisz i pisz ile masz sił w paluszkach:))

farfalla
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 921
    • Zasłużony

takie uogólnianie jak „dlaczego kobiety są głupie” sprowadza nas do tego, że najwidoczniej mythbuster został 'skrzywdzony’ lub w jego mniemaniu upokorzony przez kobietę, która była na tyle mądrzejsza od niego by mu udowodnić nieżwiadomie bądź żwiadomie jakie stereotypowe i przeciętne zdanie potrafi posiadać na jakikolwiek temat, bądź co gorsza pokazała mu, że jest mądrzejsza… a przecież wiemy, że niektórzy mężczyżni reagują alergicznie na mądre kobiety. I zaznaczam ! niektórzy ! Szczerze mówiąc widząc temat zaczęłam się żmiać – kolejny PAN „Jestem extra” – pomyżlałam 😆 😆 😆

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

„Kobiet są głupie” – to brzmi tak,jakby słowa te wypowiadał mały chłopczyk,tupiąc nogą na dodatek.Co to wogóle znaczy?Głupie w sensie mało inteligentne czy głupie,bo naiwne?Czemu każdy mężczyzna uważa siebie za wszystkowiedzacego dominatora? 🙄

Olowek
    Member
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Dziewczyny! Nie bądźcie naiwne. Ten cały mythbuster to gostek który albo pisze jakąż pracę na temat okreżlonego zachowania kobiet na np. konkretny tekst rzucony w eter, lub na temat: jak sprowokować kobiety itp itd, lub też lubuje się we wk…… aniu ludzi a konkretnie kobiet bo jakaż mu tam zalazła za skórę i się mżci, lub też prowokuje żeby potem rechotać z uciechy przed kompem. -!

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

… bo Mythbuster ma niskie poczucie własnej wartożci 😈

mythbuster
    Member
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

A wiec buster czy jak Ci tam.
    Nie jestem kobieta, wiec mi ni ezarzucisz, ze bronie wlasnego tylka. Mysle ze sam jestes glupii to niesamowicie. MOglbym naturalnie zalozyc temat z tytulem – dlaczego mythbuster to polglowek, a pozniej strzelic polemike, jaki to prowokator ze mnie by wywolac ciekawa dyskusje.
    Wiekszsoc kobiet jakie znam sa inesawmocie inteligente i na wiekoszci dziedzin wiedzy nie dorastazs im do piet. Nie wspomne juz o pozoimie kulturalnym, sposobie prowadzenia dyskusji, itd itd.
    Mialme ohocte sie wyrzyc i nieco czasu wiec to napisalem. Inaczej bym zwyczjanie zignorowal Cieie i Twoj mary post.

Cieplo pozdrawiam

Jesteż pewny, że nie jesteż kobietą? Co do kultury. Wiem co znaczy kulturalna polemika, inna kwestia czy chcę taką prowadzić. Zbyt wielu niedoszłym facecikom i jeszcze większej liczbie kobiet wydaje się, że jeżli ktoż nie jest kulturalny w danej sytuacji to znaczy, że ogólnie nie ma za grosz kultury. Błąd. Mam nadzieję, że mogę sobie pozwolić tutaj na bycie naturalnym a nie kulturalnym. Wiedza? Nie rozmieszaj mnie. Chyba „wiedza” na temat stosunków międzyludzkich na podstawie serialu M jak Mydło. No ale skoro Ci imponowały….? To tak samo może żwiadczyć o Tobie jak i o nich. Zresztą, i tak mam wrażenie, że to za trudne do zrozumienia. Nie będę się silił na hipokryzję i nie pozdrowię cieplutko. Niekulturalne? A jak! 😆

mythbuster
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

„Czemu każdy mężczyzna uważa siebie za wszystkowiedzacego dominatora? 🙄

Bo ma takie uwarunkowania genetyczne.

mythbuster
    Member