- AutorOdp.
- 7 kwietnia 2008 at 23:26
szukam dobrego dentysty w Krakowie
leczyłam się długi czas u pani doktor, którą znam jeszcze z czasu studiów – dobra kobieta ale ostatnio zepsuła mi zęba i nie chcę do niej wracać
potrzebuję dobrego specjalistę od kosmetyki dentystycznej oraz kogoż, kto umie załatać dziury
🙂8 kwietnia 2008 at 18:15moj brat teraz gdzies chodzil i sobie chwalił.. ja tez chyba tam pojde 🙂
8 kwietnia 2008 at 22:04gdzież to znaczy gdzie?
11 kwietnia 2008 at 16:54na ujastku 🙂
15 kwietnia 2008 at 09:33polecam AGMADENT na Dobrego Pasterza – mają dobre, szwajcarskie żrodki i żwietnych lekarzy
16 kwietnia 2008 at 18:25to drogi gabinet?
18 kwietnia 2008 at 10:42to raczej oferta ze żredniej półki cenowej – bywają tańsze w Krakowie – sprawdź ich stornę internetową
[usunięto_link]Ale to najlepsza oferta jeżli chodzi o jakożć – chodzę do nich od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Na pewno znajdziesz tańszych ale nie wiem czy warto. Mają żwietne żrodki szwajcarskich firm i dogodne godziny otwarcia. Ja się leczę u pani doktor Agaty Machowskiej – to żwietna specjalistka. Ale inni lekarze tam to sprawdzone osoby
27 maja 2009 at 14:07Jesli szukasz dobrego gabinetu to polecam Stomatologię Cichoń- polecam bo sama szukałam i wiem jak jest. Mają tam nowe wyposażenie, widać że nowoczesny sprzęt , dobre materiały , no i co najważniejsze lekarze tam dobrze leczą. Mnie osobiżcie urzekło tam ich podejżcie do pacjenta, są mili zawsze wysłuchują do końca i przede wszystkim służą szybką pomocą jak coż się wydarzy
27 czerwca 2009 at 17:51Ja znam i mam żwietną dentystke- znajomą, tyle, że przyjmuje normalnie, nie prywatnie. Jesli ktos chce namiar, prosze o priva.
16 lutego 2010 at 14:46ja moge polecic jedynie Galerie Usmiechu – znaja sie na swojej robocie, poza tym gratis masz zabieg SPA podczas zabiegu, wiec jest naprawde mistrzowsko 🙂
22 lutego 2010 at 04:46ja wiem, ze moi znajomi jezdzili do Konina do gabinetu, co sie nazywa Centrodent i bardzo sobie chwalili
22 lutego 2010 at 09:11Pewnie-będzie ktoż jeździł z Krakowa do Konina specjalnie do dentysty jakby u nas mało było dobrych gabinetów 😆
8 września 2010 at 04:28mysle ze wart polecenia jest slynny dr Rozwadowski z Krakowa, leczy gwiazdy
22 października 2010 at 08:39Ostatnio przełamałam swój lęk do dentystów. Jak to się mówi:lepiej późno niż wcale. W Krakowie jest parę naprawdę żwietnych gabinetów dentystycznych, gdzie można leczyć zęby kanałowo przy użyciu mikroskopu, wstawiac implanty itp. Dobra opinię cieszy się alfa dental na ulicy Zwierzynieckiej
21 listopada 2010 at 12:45ja z czystym sumieniem polecę indexmedicę i doktora Gończowskiego. Chodzę tam już od dawna i nigdy mnie ani moich ząbków nie zawiódł 🙂 Zawsze pogodny i skory do pomocy oraz udzielania rad. kompetentny, super lekarz.
- AutorOdp.