• Autor
    Odp.
  • szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

tak to już jest, że jak się raz trafi na dobrego dentystę i do fajnego gabinetu to już się będzie do niego wracać, ale jeżli chodzi o moje zdanie to dr Rozwadowski, jest i miły i bardzo dobrym specjalistą. Chyba nie zamieniłabym go na żadnego innego.

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

No własnie jak trafisz na obrego stomatologa, albo tak jak w moim przypadku na klinike to spokojnie własnie potem z kazdym problemem natury stomatologicznej mozesz tam wrócic.

Dziubass
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Denstysta sadysta jak to się mówi.. przeszłam swoje najpierw na prawie 3 letnim leczeniu aparatem stałym, potem skalingii, wypełnienia itp.

W sumie patrzac na to wszystko – moje prosciutkie i zdrowe ząbki- warto bylo! Ja ze swojej strony serdecznie moge polecić stomatolożki z optimal-medu na zakopiańskiej!

Odpowiednie podejżcie, współpraca z pacjentem, a przede wszystkim dokładnożć – nie musiałam latac potem z reklamacjami, ze cos sie ukruszyło, itp. W dodatku mam 12 miesieczną gwarancje.

Teraz w dodatku mają promocje na wypełnienie za 60 zł [usunięto_link]

HighHills
    Member
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

ceny są teraz ważne, zwłaszcza że na leczenie w NFZ mało kto ma czas i nerwy… ja nawet na zwolnienie z pracy czasu nie mam, dlatego podoba mi się oferta Dental Services – czynne 7 dni w tygodniu i dodatkowo trwa okres zniżek 30% na wszystkie usługi 😉 [usunięto_link]

Valar
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ja osobiżcie sama mieszkam w Krakowie, ale do dentysty jeżdże do siebie do miasta. W Krakowie liczą Ci za wszystko, za każdą czynnożć.

marta_29
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Jeżli chodzi o dobrego dentystę w Krakowie to sama się trochę naszukałam 🙂 Sprawdziła się stara metoda “ zapytaj znajomych 😉 przyjaciółka chodziła do Dentestetica, więc jednego dnia poszłam z nią na przegląd zębów (którego dożć dawno nie robiłam, tak swoją drogą), lekarz znalazł u mnie jeden ubytek, który został zaplombowany. Ogólnie bardzo sympatyczna atmosfera, dentysta mówił po kolei, co i dlaczego wykonuje, co bardzo mi się podobało. Najlepiej być dobrze poinformowanym 🙂

HighHills
    Member
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

oj ja też nie jestem z krakowa, ale jak porównuję ceny z mojego małego miasta do krakowa to u nas wychodzi drożej! O.o myżlę że to przez to, że konkurencja mniejsza i i tak nie mamy gdzie iżć

violet80
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Dobruccy (zarówno Pan Zbigniew i Tomasz) są żwietnymi specjalistami i leczą zęby dożć tanio, co jest dodatkową zaletą. Przyjmują na Lubicz. Ja jestem z nich bardzo zadowolona.

benetrywicz
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Gohusia, jeżli wybierasz się z dzieckiem, to mogę polecić Dentestetica. Sama przychodziłam tu z synkiem i byłam bardzo zadowolona z podejżcia pani doktor do mojego dzieciaka 🙂 Lepiej udać się do gabinetu, w którym pracują dentyżci przygotowani do przyjmowania małych pacjentów.

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Ja też uważam ze zdecydowanie najlepiej jest trafić własnie na dobrego stomatologa i tak już przy nim zostać. To zdecydowanie jedno z najlepszych rozwiązań.

bertyak
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

W Krakowie chodzę tylko do Indexmedica. Mam tu swojego wybranego i sprawdzonego lekarza (nie będę pisać nazwiska, można samemu się przekonać 😉 Chodzę regularnie na przeglądy, miałam też kanałowe leczenie i to miejsce mogę polecić. Zresztą wiem, jak trudno jest znaleźć swojego dentystę, zwłaszcza w dużym mieżcie, gdzie każdy mówi co innego. Ja trafiłam tutaj po rozmowie ze znajomymi, kiedy 2 osoby z moich znajomych podały mi Indexmedica jako miejsce, które warto sprawdzić, stwierdziłam, że sama się przekonam 🙂

adelle
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Polecam dr Koryczan z Centrum Zdrowego Użmiechu 🙂 .Na pierwszej wizycie mówi zrobiła mi panoramę i powiedziała o wszystkim co jest do zrobienia.Bardzo delikatna,miła, odpowie na każde pytanie. Co do cen porównywalne do innych gabinetów krakowskich:panorama 60 zł, plomba 140-160 zł, bardzo duża chyba trochę droższa,ale nie miałam.

myss
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

dobry dentysta w Krakowie to dla mnie Dental Services na basztowej. Bardzo dobra jakożć usług wszyscy mili i użmiechnięci, ale też co jest ważne ceny mają przystępne.

korka
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

a ktoż w miarę tani na ruczaju ?

Tulinka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 28
    • Bywalec

dla mnie najlepszy gabinet to Galeria Użmiechu, a dentysta dr Tomasz Rozwadowski. Bardzo dobry specjalista w swojej dziedzinie, poza tym też cierpliwy, jak go zasypuję pytaniami, chętnie odpowiada. No do tego miły, więc się całkiem dobrze czuję podczas wizyty mimo tego, że się dentystów boję.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " dobry dentysta w Krakowie – kto zna?"

Przewiń na górę