- AutorOdp.
- 2 listopada 2012 at 15:55
tak to już jest, że jak się raz trafi na dobrego dentystę i do fajnego gabinetu to już się będzie do niego wracać, ale jeżli chodzi o moje zdanie to dr Rozwadowski, jest i miły i bardzo dobrym specjalistą. Chyba nie zamieniłabym go na żadnego innego.
9 stycznia 2013 at 16:48No własnie jak trafisz na obrego stomatologa, albo tak jak w moim przypadku na klinike to spokojnie własnie potem z kazdym problemem natury stomatologicznej mozesz tam wrócic.
11 marca 2013 at 15:46Denstysta sadysta jak to się mówi.. przeszłam swoje najpierw na prawie 3 letnim leczeniu aparatem stałym, potem skalingii, wypełnienia itp.
W sumie patrzac na to wszystko – moje prosciutkie i zdrowe ząbki- warto bylo! Ja ze swojej strony serdecznie moge polecić stomatolożki z optimal-medu na zakopiańskiej!
Odpowiednie podejżcie, współpraca z pacjentem, a przede wszystkim dokładnożć – nie musiałam latac potem z reklamacjami, ze cos sie ukruszyło, itp. W dodatku mam 12 miesieczną gwarancje.
Teraz w dodatku mają promocje na wypełnienie za 60 zł [usunięto_link]
2 kwietnia 2013 at 21:21ceny są teraz ważne, zwłaszcza że na leczenie w NFZ mało kto ma czas i nerwy… ja nawet na zwolnienie z pracy czasu nie mam, dlatego podoba mi się oferta Dental Services – czynne 7 dni w tygodniu i dodatkowo trwa okres zniżek 30% na wszystkie usługi 😉 [usunięto_link]
10 kwietnia 2013 at 12:54Ja osobiżcie sama mieszkam w Krakowie, ale do dentysty jeżdże do siebie do miasta. W Krakowie liczą Ci za wszystko, za każdą czynnożć.
29 czerwca 2013 at 13:15Jeżli chodzi o dobrego dentystę w Krakowie to sama się trochę naszukałam 🙂 Sprawdziła się stara metoda “ zapytaj znajomych 😉 przyjaciółka chodziła do Dentestetica, więc jednego dnia poszłam z nią na przegląd zębów (którego dożć dawno nie robiłam, tak swoją drogą), lekarz znalazł u mnie jeden ubytek, który został zaplombowany. Ogólnie bardzo sympatyczna atmosfera, dentysta mówił po kolei, co i dlaczego wykonuje, co bardzo mi się podobało. Najlepiej być dobrze poinformowanym 🙂
31 sierpnia 2013 at 22:52oj ja też nie jestem z krakowa, ale jak porównuję ceny z mojego małego miasta do krakowa to u nas wychodzi drożej! O.o myżlę że to przez to, że konkurencja mniejsza i i tak nie mamy gdzie iżć
29 września 2013 at 17:47Dobruccy (zarówno Pan Zbigniew i Tomasz) są żwietnymi specjalistami i leczą zęby dożć tanio, co jest dodatkową zaletą. Przyjmują na Lubicz. Ja jestem z nich bardzo zadowolona.
4 października 2013 at 18:28Gohusia, jeżli wybierasz się z dzieckiem, to mogę polecić Dentestetica. Sama przychodziłam tu z synkiem i byłam bardzo zadowolona z podejżcia pani doktor do mojego dzieciaka 🙂 Lepiej udać się do gabinetu, w którym pracują dentyżci przygotowani do przyjmowania małych pacjentów.
18 listopada 2013 at 14:00Ja też uważam ze zdecydowanie najlepiej jest trafić własnie na dobrego stomatologa i tak już przy nim zostać. To zdecydowanie jedno z najlepszych rozwiązań.
29 listopada 2013 at 14:07W Krakowie chodzę tylko do Indexmedica. Mam tu swojego wybranego i sprawdzonego lekarza (nie będę pisać nazwiska, można samemu się przekonać 😉 Chodzę regularnie na przeglądy, miałam też kanałowe leczenie i to miejsce mogę polecić. Zresztą wiem, jak trudno jest znaleźć swojego dentystę, zwłaszcza w dużym mieżcie, gdzie każdy mówi co innego. Ja trafiłam tutaj po rozmowie ze znajomymi, kiedy 2 osoby z moich znajomych podały mi Indexmedica jako miejsce, które warto sprawdzić, stwierdziłam, że sama się przekonam 🙂
26 grudnia 2013 at 17:34Polecam dr Koryczan z Centrum Zdrowego Użmiechu 🙂 .Na pierwszej wizycie mówi zrobiła mi panoramę i powiedziała o wszystkim co jest do zrobienia.Bardzo delikatna,miła, odpowie na każde pytanie. Co do cen porównywalne do innych gabinetów krakowskich:panorama 60 zł, plomba 140-160 zł, bardzo duża chyba trochę droższa,ale nie miałam.
6 stycznia 2014 at 15:02dobry dentysta w Krakowie to dla mnie Dental Services na basztowej. Bardzo dobra jakożć usług wszyscy mili i użmiechnięci, ale też co jest ważne ceny mają przystępne.
17 lutego 2014 at 09:10a ktoż w miarę tani na ruczaju ?
1 marca 2014 at 14:24dla mnie najlepszy gabinet to Galeria Użmiechu, a dentysta dr Tomasz Rozwadowski. Bardzo dobry specjalista w swojej dziedzinie, poza tym też cierpliwy, jak go zasypuję pytaniami, chętnie odpowiada. No do tego miły, więc się całkiem dobrze czuję podczas wizyty mimo tego, że się dentystów boję.
- AutorOdp.