• Autor
    Odp.
  • aga33
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

W Krakowie moja kuzynka wstawiała sobie jedynkę w Centrum Zakopianka i ma rewelacyjny użmiech, z tego co mówiła mają bardzo profesjonalne podejżcie do pacjentów.

niuniasek
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Ja znam to miejsce, nawet synek mojego kuzyna nie protestuje aż tak, jak to dzieci potrafią. To nie jest zwykłe centrum, to centrum europejskie.

niuniasek
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Arekmotyl ma rację, nie ma co ryzykować. lepiej odważnie zadawać pytanie. Ja jestem pewna mojego lekarza i dobrze się tam czuję (oczywiżcie, na miarę tego, co muszę sobie w szczęce zrobić) 😉

kowalowa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja miałam sporo problemów z moimi zębami ale oddałam się w ręce profesjonalistów i jest tylko do przodu. Najbardziej ciesze się, że wyleczyłam paradentozę, muszę jeszcze naprawić co neico i uzupełnić ubytek:( Lecze sie w Studio SE na Batorego. Gabinet pierwsza klasa, nowoczesny sprzęt, komputery, mili lekarze, przystepne ceny no i leczenie skuteczne,przynajmniej w moim przypadku – to chyba najważniejsze

ola87
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Rozwadowski przyjmuje w Galerii Usmiechu, zapomnialam dodac

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Ja polecam w ScanMedzie pania dr Wójcicką. Bardzo dobra dentystka, do tego miła i sympatyczna.

carooo
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 148
    • Zapaleniec

A mam takie pytanie w temacie ząbków 🙂
    Gdzie robicie zdjęcie rtg ? Możecie polecić jakież miejsca ? Tylko takie z dobrym sprzętem – bo raz się już nacięłam, że zdjęcie było nieczytelne 😕

carooo
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 148
    • Zapaleniec

Ok, dzięki za namiary. Jeżli wszystko jest tak jak piszą na stronce to faktycznie dobre miejsce. Najbardziej mi zależy na czasie obecnie, więc mam nadzieję, że to prawda, że na zdjęcie czeka się tak krótko.

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

a co powiecie na temat Galerii Użmiechu ze Starwiżlnej ?? szukam dobrego dentysty, sporo pozytywnych słów słyszałam o tym miejscu, ale jeszcze od was chciałabym się dowiedzieć czegoż więcej 🙂 jeżli znacie dzielcie się wrażeniami 🙂

adalbert
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Witam

Dosc sporo kasy zostawilem w Galerii Użmiechu wiec moge cos o niej powiedziec. Pierwsze wrazenie bardzo pozytywne . Panie w rejestracji bardzo mile ( az za bardzo). Ladny gabinet i mial atmosfera pan dr R ma dobre opinie i jak widac na roznych portalach sledzi co sie o nim i Galerii Usmiechu pisze . Zabiegi nie bola .. bo jak maja bolec skoro sa pod znieczuleniem?? za ktore sie placi wszystko jedno czy jest to powazne leczenie kanalowe czy mala dziurka znieczulenie jest mocno polecane ( przeciez to kolejne 30pln do kasy) . Na wlasne zyczenie sprawdzalem bez znieczulenia mimo iz mialo bolec nie bolalo. Nie wiem jak kiedys ale obecnie Galeria to nic innego jak biznes i ceny x2 lub nawet x3 nie sa niczym dziwnym. Co do jakosci uslug wypowiem sie z jakis czas na chwile obecna wypunktuje co jest na + a co na – sami ocenicie czy chcecie ich odwiedzic/odwiedzac
    – mila atmosfera
    – kartka z zyczeniami urodzinowymi
    – telefon z przypomnieniem o terminie wizyty
    – dosc delikatne obchodzenie sie z klientem na fotelu

– teoretycznie jeden cennik ale kwalifikacja np wielkosci ubytku zalezy od widzi mi sie danego lekarza przepraszam dentysci to podobno nie lekarze…niektorzy ewidentnie widza duze ubytki
    – dosc czesto po leczeniu kanalowym pasjent dostaje do podpisania papier sciagajacy z nich odpowiedzialnosc za to leczenie (o czym wczesniej sie nie mowi ani slowa)
    – ceny za poszczegolne zabiegi wysokie ze wskazaniem na bardzo wysokie:: wypelnienie ubytku >200 pln , rwanie zeba >300 ( takie raczej proste 15-20min) do tego wizyta kontolna oczywiscie platna dodam ze wizyta z uzasadnionymi podejrzeniami ze cos jest „nie tak”, usuwanie kamienia niby standartowo 100 ale sie okazuje ze ciezki przypadek i 2 wizyty sa potrzebne wiec 200, leczenia kanalowe zeba 3 kanalowego z wypelnieniem ok 2000 na pytanie o leczenie kanalowe odpowiedz jest ok 900-1200 pozniej sie okazuje ze wypelnienia i inne cuda o ktorych zwykly czlowiek nic nie wie
    – po pewnym czasie nawet ten kto zaczyna tam chodzic z nastawieniem : „Sa polecani dosc drodzy wiec pewnie dobrzy” zaczyna widziec jak na kazdym kroku doi sie od niego kase a skoro mozna poczytac sobie o problemach pana dr R ze swoimi bylymi pracownikami ktorzy mu psuja opinie to pewnie poszlo albo o kase albo pracownicy tej galerii robili „slabo” ząbki klientow …i tu pytanie czy klienci sie o tym dowiaduja?? jesli tak jest

decydujcie sami ja odradzam za cene przynajmniej 30% ( w niektorych przypadkach nawet 50% )nizsza mozna zrobic pewnie nie gozej jak nie lepiej ….

Qushi
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Witam,

Zgadzam się z przedmówcą, iż ten stomatolog jedzie troszkę na opinii, a twarz z reklamy to od razu 50% cen w góre. Sztuczną uprzejmożć czuć na odległożć więc byłam, sprawdziłam skoro tak wszyscy zachwalają ale żałowałam. Trzy zęby miałam źle zrobione. Mówiłam lekarzowi że jest za wysoko ale trwierdził ze tylko mnie sie tak wydaje, dopóki nie zaczelo bolec. Trafiłam przez totalny przypadek do Aestehtica Dermadent do Pani doktor Szajnar i normalnie cud nad Wisłą. Zrobili zdjęcie na miejscu, którego podgląd był od razu w gabinecie. Pani doktor musiała prawdzić czy nie ma zapalenia, ale na szczęscie nie było i zęby zostały uratowane. Po dwóch dniach ból przeszedł i wszystko jest ok, a cenowo połowa tego co w Galerii Użmiechu. Dlatego drodzy użytkownicy tego portalu jak tylko jest wam po drodze do Aesthetici to spokojnie możecie skorzystać z ich usług.

Pozdrawiam
    jupi (mój biały zdrowy użmiech)

mar922
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Centrum nieboli na Ruczaju najlepsi od lat, pracuje tam kilkunastu lekarzy, każdy zajmuje się czymż innym, traktują leczenie zębów jako LECZENIE, a nie łatanie dziur… Gabinet dla wymagających, polecam.

Qushi
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Tak Tak…. Centrum Zdrowego Użmiechu na Ruczaju, jest dla wymagających cierpliwożci do latania za swoim lekarzem, rotacja personelu niesamowita. Kiedyż mojego chłopaka skierowano do ortodonty tam i co juz nie pracuje (dr J. Łyszczarz), potem do chirurga i co juz nie pracuje (dr R. Łyszczarz), jak juz odbył dwie wizyty i chciał się umówić na kontrole po 6 miesiącach zgadnijcie co usłyszał Pani dr już nie pracuje!!!!! Jakaż masakra!!! Dlatego wole miejsca gdzie lekarze nie rotują.Skorzystał z mojej Pani doktor Szajnar z Aesthetica Dermadent i jest bardzo zadowolony. Troszke mamy do niego daleko, ale przynajmniej od ponad dwóch lat nie usłyszeliżmy JUZ NIE PRACUJE. Może i tamten gabinet ma lub miał specjalistów, ale dentysta to nie cukierek, nie ważne jaki byle by był, dentysta musi być dobry i dostępny dla ciebie.
    jupi

Marika250
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

A ja nie polecę żadnego centrum tylko mały prywatny gabinet na ul. Grogi 6 w Krakowie, gdzie przyjmuje Pani stomatolog Tułecka. Kto się panicznie boi dentysty powinien tam włażnie się udać i w końcu przestanie się bać! Pani stomatolog jest tak łagodną kobietą, a zarazem profesjonalnym dentystą, że leczenie zębów nie wydaje się być już takie straszne. Najlepsza dentystka jaką poznałam do tej pory!

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Nie wiem czy słyszałyscie o klinice stomatologicznej dentist. Przyjmuje tam miedzy innymi dr Żarow, które moim zdaniem jesli chodzi o Kraków jest jednym z lepszych stomatologów.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " dobry dentysta w Krakowie – kto zna?"

Przewiń na górę