- AutorOdp.
- 13 sierpnia 2010 at 14:00
Ja używam serii AA cosmetics i uwżam że są całkiem niezłe. Już od jakiegos czasu z nich korzystam i jestem zadowolona 🙂
13 sierpnia 2010 at 17:17[usunięto_link] wrote:
Ja używam serii AA cosmetics i uwżam że są całkiem niezłe. Już od jakiegos czasu z nich korzystam i jestem zadowolona 🙂
No włażnie używałam i wydawało mi się że nie wchłania się wystarczająco głęboko. Jak sie nazywa ten którego używasz?
19 sierpnia 2011 at 18:04Czy Wasi faceci korzystają z kremów przeciwzmarszczkowych? Mój ma przeciwzmarszczkowy krem po goleniu GUAM UOMO. Ostatnio bardzo angażuje się w swój wygląd, ale… krem przeciwzmarszczkowy? Hmm… Nie zauważyłam u niego zmarszczek. Możliwe, że przesadza?
23 sierpnia 2011 at 15:10Nie pomogłyżcie 🙁
Wracając jednak do tematu – przeciwzmarszczkowy krem na noc GUAM Microcellulaire. Lepszego kosmetyki przeciwzmarszczkowego w naszych drogeriach nie znajdziecie. W sumie to możecie mieć nawet problem ze znalezieniem go w tradycyjnych drogeriach. Polecam szukanie w sieci 😉1 grudnia 2011 at 22:16Polecam przytyć, nie ma nic lepszego na zmarszczki 😉
16 grudnia 2011 at 09:41Dobre. Babki raczej chcą schudnąć niż nabierać kilogramów. Poza tym jak masz ich za wiele to też są zmarszczki tylko inne. 😉
A ile jesteżcie w stanie wydać na kosmetyki przeciwzmarszczkowe? Pytam, bo się rozejrzałam po półkach i wszystko co tylko w opisie albo w nazwie ma coż wspólnego ze zmarszkami od razu jest droższe. Ja teraz mam fajną rzecz serum z Botani, miałam stosować tylko pod oczy ale tak fajnie nawilża skórę, że aplikuję to na całą twarz. Nie ma super kompleksów anty starzeniowych w składzie tylko naturalne składniki odżywiające skórę.trinity to może podpowiedz kilka domowych sposobów?
17 stycznia 2012 at 17:23Taki krem musisz dobrac do swojej skóry
21 sierpnia 2012 at 11:44Co do kremów przeciwzmarszczkowych na noc, to ja przekonałam się do kremu Siquens. Dobrze niweluje oznaki zmęczenia, zmarszczki nie są aż tak widoczne jak wczeżniej no i cera zdecydowanie się poprawiła.
24 października 2012 at 12:46No włażnie, w temacie kremów ktoż napisał, że pełno tego w sklepach co za problem wybrać. A ja włażnie mam na odwrót. Czuję się tą ilożcią szczerze mówiąc przytłoczona hehe 😀 Wchodzę do takiego sklepu i widzę tego mnóstwo..i czym się sugerować?
No dobra, na początek ceną. Nie chcę wydać na krem majątek, ale też nie chcę żeby był najtańszy bo kojarzy mi się wtedy z małą skutecznożcią. No to ten wybór mam już za sobą – krem ze żredniej półki cenowej, hmm no i co dalej…?
Nie wierzę w te wszystkie reklamy w tv, mam wrażenie, że im bardziej reklamowany produkt tym droższy a mniej skuteczny…Czym się sugerujecie przy wyborze takiego kremu?
26 października 2012 at 09:30Ja np patrzę na skład. Dla mnie im mniej tego w kremie tym lepiej. I jakoż nie mam specjalnie dużo kasy żeby wydawać na kremy które służą niestety krótko i zaraz trzeba kupować kolejne. Dlatego unikam znanych nagłożnionych marek.
26 października 2012 at 13:05jakiż czas temu trafiłam na naprawdę rewelacyjny krem przeciwzmarszczkowy na noc z linii freezeframe – night creme. rozluźnia zmarszczki w czasie snu i wstajesz z piękną, gładką twarzą 🙂 wypróbowałam i polecam 🙂
29 października 2012 at 13:42„wstajesz z piękną gładką twarzą”
😆
No włażnie w bajki tego typu to ja już dawno nie wierzę, niestety. Nie ma czegoż co przez noc wyprostuje nam zmarszczki i będziemy piękne i gładkie !5 listopada 2012 at 14:09Ja też ZAWSZE sugeruję się składem odkąd wczytałam u jednej z dziewczyn na blogu jak to w składzie kremu był składnik który ogólnie jest szkodliwy – więc krem nie nadawał się do użytku! oczywiżcie mało kto o tym wie, bo nie znamy się na tych wszystkich nazwach itd. Dla mnie mniej znaczy więcej w tym wypadku. A obecnie przerzuciłam się na kolagen.
6 listopada 2012 at 15:34Poczytałam trochę o kolagenie, bo szczerze mówiąc nie za bardzo wiedziałam z czym to się je 😛
Niektóre ze znalezionych sporo kosztują niestety. ale mam pytanie czy któraż z Was używała tego co w fotce? znacie ten żel? najbardziej włażciwie zdziwiła mnie włażnie prostota składu. Z tego co wyczytałam ma w sobie włażnie kolagen, wodę, kwas mlekowy i jeszcze jeden jakiż składnik. Choć z drugiej strony nie uważacie, że to trochę mało ? Ja się na składach kremu kompletnie nie znam.8 listopada 2012 at 12:36No to włażnie dobrze, że mało w składzie! Nie znam tego kremu. Gdzie go wyczaiłaż? Albo zacznij używać, a potem podzielisz się wrażeniami 😛
- AutorOdp.