- AutorOdp.
- 14 maja 2014 at 21:08
wlasnie tez szukam czegos przeciwzmarszczkowego- szukam kremu na prezent dla mamy, chcialabym zeby to bylo cos odzywczego, przeznaczonego dla skory starszej. mozecie cos polecic?
15 maja 2014 at 10:34Szukaj w takim razie kremów przeciwzmarszczkowych 40+, co najmniej kilka firm ma je w swojej ofercie. Posiadasz jakiż konkretny budżet na ten cel?
30 czerwca 2015 at 05:50Dobre i niedrogie sa kremy z serii Oeparol Eliftance. Moja mama stosuje i naprawdę wygląd jej cery sie poprawił. Skóra jest jędrniejsza, bardzo nawilzona. Po prostu zdrowsza! 🙂
7 lipca 2015 at 18:12[usunięto_link] wrote:
Dobre i niedrogie sa kremy z serii Oeparol Eliftance. Moja mama stosuje i naprawdę wygląd jej cery sie poprawił. Skóra jest jędrniejsza, bardzo nawilzona. Po prostu zdrowsza! 🙂
Moja mama go miała i była bardzo zadowolona z niego
9 lipca 2015 at 09:24Bo są naprawde dobre 😉 i co najlepsze, każdy znajdzie tam coż dla siebie. Teraz jest lato, fajne sa pomadki ochronne do ust z filtrami UV 🙂
21 lipca 2015 at 16:47moja mama stosuje różne kremy – ostatni jej nabytek na zmarszczki to Garnier miracle na noc. Ostatnio nawet mnie zaczęła namawiać abym tak profilaktycznie zaczęła stosować – hmm tak się zastanawiam czy moje 33 lata to już ten czas – oglądałam pudełko z tym jej kremem i nie ma tam jakichż ograniczeń wiekowych
21 lipca 2015 at 19:52[usunięto_link] wrote:
moja mama stosuje różne kremy – ostatni jej nabytek na zmarszczki to Garnier miracle na noc.
To jest ten nowy krem ? Co teraz reklamują ?
Moja ma od nich krem BB, może też by jej ten kupić…22 lipca 2015 at 16:10Moja mam bardzo sobie chwali kremy La Milu obecnie też czekam na swój i już nie mogę się doczekać:)
26 października 2015 at 14:28Jeżli chodzi o kremy i zabiegi na zmarszczki mimiczne to jest mega dużo sposobów a krem musi mieć odpowiednie składniki a nie mieć tylko napisane ze jest anti-aging i przeciwzmarszczkowy
Tu możesz sobie o tym więcej poczytać, ja się na tym aż tak dobrze nie znam
[usunięto_link]26 października 2016 at 11:11gdzież tam kiedyż obiło mi się o uszy, a raczej o wzrok, że poleca się niekoniecznie stosowanie jakiż nadzwyczajnych kremów, tylko po prostu krem z witaminą C. Ponoć to własnie witamina C ma tutaj tak duże znaczenie i potrafi zdziałać cuda 😉
- AutorOdp.