• Autor
    Odp.
  • julietta
    Participant
    • Tematów: 2
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

wlasnie tez szukam czegos przeciwzmarszczkowego- szukam kremu na prezent dla mamy, chcialabym zeby to bylo cos odzywczego, przeznaczonego dla skory starszej. mozecie cos polecic?

GoldClinic_pl
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Szukaj w takim razie kremów przeciwzmarszczkowych 40+, co najmniej kilka firm ma je w swojej ofercie. Posiadasz jakiż konkretny budżet na ten cel?

Wiosenka
    Member
    • Tematów: 1
    • Zapaleniec

Dobre i niedrogie sa kremy z serii Oeparol Eliftance. Moja mama stosuje i naprawdę wygląd jej cery sie poprawił. Skóra jest jędrniejsza, bardzo nawilzona. Po prostu zdrowsza! 🙂

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Dobre i niedrogie sa kremy z serii Oeparol Eliftance. Moja mama stosuje i naprawdę wygląd jej cery sie poprawił. Skóra jest jędrniejsza, bardzo nawilzona. Po prostu zdrowsza! 🙂

Moja mama go miała i była bardzo zadowolona z niego

Wiosenka
    Member
    • Tematów: 1
    • Zapaleniec

Bo są naprawde dobre 😉 i co najlepsze, każdy znajdzie tam coż dla siebie. Teraz jest lato, fajne sa pomadki ochronne do ust z filtrami UV 🙂

hortensja
    Participant
    • Tematów: 0
    • Odp.: 43
    • Bywalec

moja mama stosuje różne kremy – ostatni jej nabytek na zmarszczki to Garnier miracle na noc. Ostatnio nawet mnie zaczęła namawiać abym tak profilaktycznie zaczęła stosować – hmm tak się zastanawiam czy moje 33 lata to już ten czas – oglądałam pudełko z tym jej kremem i nie ma tam jakichż ograniczeń wiekowych

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

moja mama stosuje różne kremy – ostatni jej nabytek na zmarszczki to Garnier miracle na noc.

To jest ten nowy krem ? Co teraz reklamują ?
    Moja ma od nich krem BB, może też by jej ten kupić…

Agnes07
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Moja mam bardzo sobie chwali kremy La Milu obecnie też czekam na swój i już nie mogę się doczekać:)

Oliwka87
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Jeżli chodzi o kremy i zabiegi na zmarszczki mimiczne to jest mega dużo sposobów a krem musi mieć odpowiednie składniki a nie mieć tylko napisane ze jest anti-aging i przeciwzmarszczkowy
    Tu możesz sobie o tym więcej poczytać, ja się na tym aż tak dobrze nie znam
    [usunięto_link]

bambi22
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

gdzież tam kiedyż obiło mi się o uszy, a raczej o wzrok, że poleca się niekoniecznie stosowanie jakiż nadzwyczajnych kremów, tylko po prostu krem z witaminą C. Ponoć to własnie witamina C ma tutaj tak duże znaczenie i potrafi zdziałać cuda 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dobry krem przeciwzmarszczkowy na noc"

Przewiń na górę