- AutorOdp.
- 9 listopada 2012 at 12:20
Najpierw sama zaczęłam czytać o kolagenie dużo w necie. A potem byłam u siebie w mieżcie w drogerii hebe i tam zagadałam do babeczki która tam pracowała czy może mi coż polecić. Dłuuugo przeglądałyżmy różne kremy, bo ja włażnie głównie zwracałam uwagę na skład. Z kolagenem mieli tak na prawdę kilka propozycji, ale ten żel mnie najbardziej zainteresował włażnie ze względu na skład. Ale nie kupiłam, bo chciałam jeszcze poczytać o tych innych co mi babeczka pokazywała.
13 listopada 2012 at 11:05na necie też znalazłam sobie stronkę o nim. ale może podać mi tylko jeszcze cenę, ile kosztuje opakowanie? bo na necie nie wyczytałam. chyba nie ma podane.
14 listopada 2012 at 13:57A na necie też w sumie nie widziałam, ale też nie szukałam 😛 Widziałam tylko w drogerii, jak już pisałam. A kosztuje 149zł 😉
9 grudnia 2012 at 23:47Seria anti-aging flosleku. Dobrze się wchłania, skóra jest napięta, żwieża, nie zatyka porów – a to dla mnie tez ważne. Polecam krem zarówno na noc jak i na dzień 😉
14 grudnia 2012 at 12:50Może nie przeciwzmarszczkowy, ale na noc – Krem witaminowy HB.
Nawilża skórę, sprawia, że jest delikatna i gładka. Kosmetyk na bazie ziół i witamin.
Poniżej macie screen opakowania 😉
8 lutego 2013 at 21:11Ja podobnie jak carooo zaufałam naturalnemu żelowi firmy colyfine. Wczeżniej stosowałam wiele, reklamowanych wszem i wobec „cud-kremów”, które w swoim składzie nie miały nic wspólnego z naturalnymi składnikami.
9 lutego 2013 at 13:21uważam, że strzałem w 10, zwłaszcza, że masz dopiero 25 lat jest krem z serii happyperaqua, one są do takiej cery przeznaczone i nie tak strasznie inwazyjne, ja stosuję sobie tak zapobiegawczo przciwzmarszczkowo, mam 23, ale są dobrze nawilżające no i nie kosztują fortuny. a na zmarszczki na pewno pomogą 😉
11 lutego 2013 at 11:15Ja uważam, że o twarz trzeba dbać w każdym wieku i stosować odpowiednie kremy. Z czasem jednak należy się zastanowić czy można zrobić dla niej coż więcej i wybrać się do SPA.
12 lutego 2013 at 18:12Zdrowy sen jest najlepszym kosmetykiem. Nocą regeneruje się nie tylko organizm, ale i skóra, dlatego tak ważne jest wysypianie się. Dodatkowo ważne jest też używanie kremów na noc, bo podczas snu naskórek najlepiej się regeneruje. od siebie zaproponować mogę krem regenerujący na noc Dermika Hialiq 3D Hialuronowy. Krem przeznaczony jest dla cery suchej, dojrzałej, wymagającej wygładzenia,odżywienia, redukcji zmarszczek mimicznych i statycznych. Dzięki włażciwożciom natłuszczającym, wygładzającym i ujędrniającym, pozwala poczuć się komfortowo.
13 lutego 2013 at 10:18Ja też uważam, że sen jest bardzo ważny, ale co zrobić jeżeli trzeba walczyć ze skutkami starzenia. Zazwyczaj jest tak, że się nie interesujemy zmarszczkami dopóki ich nie mamy.
6 marca 2013 at 19:45ja polecam :
– wygładzający krem na noc Orfilame Ecobeauty koszt 46,90
– kremna noc Time Relax Optimalis Oriflame koszt 50,00
– skoncentrowany krem liftingujący na noc Bioclinic Oriflame koszt 62,90mają swoją cene , ale są godne polecenia a co lepsze mogę Wam zaoferować na nie rabat w wyskożci 23% co wy na to?
chętne proszę o kontakt na priv:)
16 marca 2013 at 11:21A ja polecam z własnego dożwiadczenia krem na noc mocno nawilżający z iwostionu i do tego relastan activ na walkę ze zmarszczkami + nawilżanie do łykania i oczywiżcie duże ilożci wody mineralnej i zielonych herbat, idealne na cerę. Widzę, że po 2 tygodniach moja skóra wygląda coraz lepiej, myslę o zrezygnowaniu w ogóle z podkładu i będę malować tylko oczy i usta 🙂
19 marca 2013 at 21:47Kremy , kremami a ja uważam że jak sie nie zadba o skórę od wewnątrz to na zewnątrz nic nie pomoże.Zmarszczki nas dopadają od młodych lat i dlatego jak nie zadbamy odpowiednio wczeżniej i systematycznie to później będziemy mieć problem.Znalazłam ciekawe informacje o przyczynach powstawania zmarszczek i ich wygładzaniu a nawet likwidacji.Trzeba uzupełniać znikające z organizmu substancje .W aptekach jest już kilka tego typu preparatów ale mnie przypadł do gustu już dawno relastan active 45+.Ma wszystkie potrzebne składniki do ujędrnienia skóry i wygładzania zmarszczek .
23 maja 2013 at 18:59Dobrym kremem dla młodej skóry jest ultranawilżający krem przeciwzmarszczkowy na dzień soraya nawilżanie & dotlenianie (mimo, że pytanie dotyczy kremu na noc, to piszę o moim kremiku, bo używam go jako kremu i na dzień i na noc). Mam 26 lat i jestem z niego bardzo zadowolona 🙂
Jego zalety to:
super nawilżenie skóry,
ujędrnienie skóry,
łagodzenie podrażnień,
no i oczywiżcie efekt spłycenia zmarszczek, bo w końcu o to jest pytanie 😀1 lutego 2014 at 21:53A czy moze słyszałyżcie o SKEYNDOR CORRECTIVE to zabiegi oraz gama produktów do pielęgnacji domowej?
Czy któraż z Was je moze stosowała ? - AutorOdp.