• Autor
    Odp.
  • Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link].dizzy wrote:

tucci witaj w klubie! Ja przez przypadek dowiedziałam się o niej od koleżanki, która wysłała mi film włażnie z Jolą…myżląc, że wiem kim ta idiotka jest… 😆

Kurde, dlaczego wyzywasz ją od idiotek- laska ma po prostu inne podejżcie do życia i inaczej to wszystko odbiera- dlaczego więc wyciągasz takie komntarze? Mnie osobiżcie bawi jej podejżcie, ale i ciekawi jej podejżcie do rzeczy waznych i mniej waznych.

Co do DODY- NC!

no co Ty…. nie ma nic bardziej żenującego od tego czegoż 😯

madziulka06
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Nie lubię jej. Ale nie będę pod wpływem zazdrożci pisac,że jest silikonowa itp. Napewno nie udaje kogoż kim nie jest. Od początku zachowywała się wulgarnie i lubiła byc w centrum uwagi.Nie udawała grzecznej panienki po to by zyskac więcej fanów tak jak moim zdaniem zrobiła to Gosia Andrzejewicz (na początku taka słodka skromna a teraz próbuje się lansowac na sexy wyzywającą panienkę).Co do jej strojów powiem tylko tyle,że dla mnie te ciuchy wyglądają jak z taniego sex shopu.Nie podoba mi się jej styl i jej zachowanie ani muzyka. Dlatego nie słucham jej muzyki i nie interesuję się informacjami na jej temat.

Choko_Jazz
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 88
    • Stały bywalec

Nieeee…tej Pani podziekujemy … Bez komentarza jak dla mnie, jest wulgarna i „tania”..Bez gustu i smaku. Nie podoba mi sie, jest sztuczna.

Pominmy to jak zaczela i jak robi kariere, jak wyglada itp, moze sie lepiej zastanowic ze biora z niej/jej zachowania przyklad polskie malolatki… 🙄

Co do samej muzyki, to nie moje klimaty AT ALL !!!

HighHills
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

Doda jest żwietnym przedsiębiorcą. Umie zarabiać pieniądze- trzeba jej to przyznać- chociaż słusznożć jej metod jest mocno dyskusyjna:)Można ją kochać lub nienawidzić i o to jej włażnie chodzi, żeby nikt nie przeszedł obok jej osoby obojętnie. Ja uważam, że mam żwietny głos i nie jest głupią dziewczyną, ale zabrnęła już trochę za daleko jeżli chodzi o image i ciężko jej będzie się z nim pożegnać- ale cóż taki jest show biznes- takie rzeczy się najlepiej sprzedaają. A piosenek czasem fajnie posłuchać, bo mają powera!

aneczka90
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Dajcie spokój,doda to porażka!!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Doda Elektroda"

Przewiń na górę