• Autor
    Odp.
  • aaapaulinkaaa17
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 73
    • Stały bywalec

Mnie wlasnie chodzi o to, ze czasem jest tak, ze laske zachowujaca sie jak idiotka do kwadratu zna caala Polska bez jednego wyjatku, a jakiegos wartosciowego artyste tylko niektorzy.
    Jako przyklad moge podac Marka Grechutę. Jest on wedlug mnie swietnym artysta, a 3/4 mojej klasy nie wie kim on jest 🙁

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

dodatkowo popatrzcie na kogo wzoruje sie dzisiejszza mlodziez????? coz czeka na przyszlosc nieziemska .

spojrzcie na jej koncert przychodzi wiekszosc mlodych nastolatek … a potem „co druga wraca z brzuchem”.

aaapaulinkaaa17
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 73
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

dodatkowo popatrzcie na kogo wzoruje sie dzisiejszza mlodziez????? coz czeka na przyszlosc nieziemska .

spojrzcie na jej koncert przychodzi wiekszosc mlodych nastolatek … a potem „co druga wraca z brzuchem”.

Moja mama sie smaiala kiedys, ze jak wchodzila do mojego gimnazjum to sprawdzala czy nie trafila do burdelu przypadkiem …
    Ubior niektorych lasek jest naprawde ekhm .. smialy 😛

Jovita
    Member
    • Pasjonat

no bo DODA sie tak ubiera i dziewczynki mysla ze to jest cool + zachowanie dody a wiec coz niedlugo bedzie trzeba zmienic statystyki wiekowe i uznac doroslosc od 14 lat … ekhm

nohemi306
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

Coż, ja uważam, że każdy człowiek ma swój styl. A Doda ma włażnie taki. I co w tym złego ❓ To jest jej życie ❗ Większożć lasek zrobiłaby sobie silikony i operacje plastyczne, gdyby tylko mogła 😆 Uważam, ze większożć z Was potępia ją z zazdrożci 😕 Gdyż w takim młodym wieku odniosła sukces 😀

Jovita
    Member
    • Pasjonat

nikt tu nie zazdrosci tylko wypowiada swoje zdanie na jej temat , wkureza mnie to ze jesli o kims wypowiadamy sie zle to od razu znajdzie sie woielki obronca i powie ze to zazdrosc , a tak wogole to istnieja inne okreslenia poza zazdroscia np niechec, obrzydzenie, potepienie, zalosc- i to sa slowa ktore kieruje wiele osob do tej „artystki”.

Sluchaj nie ma co jej zazdroscic (nigdy nie napisalam ze zle spiewa , boglos ma) kazdy moze pojsc na latwizne i zrobis silikon , korekcje powiek czy powiekszysc usta ale po co? robia to osoby ktore maja kompleksy i uwazaja ze nie dokonca sa atrakcyjne !!

doda jest pusta na prawde pokazuje cale swoje intyumne zycie -to co powinno byc swietoscia , a ona do tego TO wykorzystuje. Chcac nie chcac jest artystka i musi sie liczyc z takimi opiniami , ktore sa coraz gorsze.

muzyka- ok(chodzi mi tylko o glos)
    zachowanie-zalosne
    wygl;ad- ponizajacy , tandetny – w sercu plastic fantastic.

Jovita
    Member
    • Pasjonat

taa z tym wysokim IQ to sciema straszna wykupila sobie ten wskaznik , bo podobno ta ilosc niby jej iq to byl wynik Rokity a nie jej i prez pomylke obwieszczono ze to wynik dody! sam rokita sie wypowiedzial u Wojewodzkiego tylko nie chcial mowic wprost ale tak wyszlo z rozmowy

ona nawet matury nie zdala!

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Nie wszyscy musza byc ”slodkopierdzacy”…bardzo dobrze,ze jest ktos taki jak Doda,chocby po to,zebyscie mialy po kim jechac!!
    Mowicie-plastikowa lala?…ok,wasze zdanie,ale ja ciesze sie,ze dziewczyna wyglada jak wyglada,ze nie nosi za wielkich spodni czy dziewiczych sukieneczek,to jej sprawa,a wy sobie pogadajcie!

Jovita
    Member
    • Pasjonat

no przeciez gadamy ekhm

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Onione chyba nie musze nic wyjasniac,sadze,ze doskonale wiesz o co mi chodzilo…!

lalacruz
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Moja mama sie smaiala kiedys, ze jak wchodzila do mojego gimnazjum to sprawdzala czy nie trafila do burdelu przypadkiem …
    Ubior niektorych lasek jest naprawde ekhm .. smialy 😛

Ale smarkule miały miny…………mundurki i koniec z gołymi brzuchami i dekoltem na wierzchu…… 😈

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Doda…hmm dożć oryginalna gwiazdka 🙂 ale jej zachowanie jest żenujące i niepoważne.Jak dla mnie ma beznadziejny pomysł na siebie,który zapewne wkońcu jej sie znudzi.A jej muzyka?lekki pop dla ludzi,którym sie myżleć nie chce,albo upili się i chcą pożpiewać 🙂

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Doda dokładnie wie jak ma ciągnąć za sznureczki do kariery i przede wszystkim umie to wykorzystać. Swoją głupotą pokazuje swoją osobowożć. Sprzedając swoje życie prywatne za pieniądze i sama obok siebie robi dużo szumu. Co do piosenek to lubię posłuchać wybrane kawałki.

rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

za tydzien doda bedzie w programie babiniec zobaczymy co powie „madrego”

asiav01
    Participant
    • Tematów: 0
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Doda nie powie nic mądrego bo w głowie ma jedynie próżnię.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Doda Elektroda"

Przewiń na górę