- AutorOdp.
- 16 grudnia 2005 at 14:23
@zlakolysanka wrote:
1. herbata z cytryną
2. wapno
3. rutinoskorbin
4. syropI NIC! Nie pomaga… ;(((
ja zamiast rutinoscorbinu biore ascorutical ale też niewiele pomaga. od 2 tyg jestem przeziębiona
22 grudnia 2005 at 22:38No mnie teraz tez polozylo, a ze czuwal przy mnie moj chopak;) to i do komputera nie moglam podejsc!!!!
Przez Swieta tez bedzie dosc ubogo, bo on nie specjalnie lubi fora, czaty itd.22 grudnia 2005 at 22:38No mnie teraz tez polozylo, a ze czuwal przy mnie moj chopak;) to i do komputera nie moglam podejsc!!!!
Przez Swieta tez bedzie dosc ubogo, bo on nie specjalnie lubi fora, czaty itd.23 grudnia 2005 at 12:07Chyba mało kto zasiadzie przy kompie przez te 3 dni…bo to tak troszkę… mało uroczo. W koncu to żwięta rodzinne. Ja spróbuję się tu pojawić ale nie wiem kiedy 😕
Może dlatego lepiej juz dzisiaj złoże Wam wszystki życzenia
Wesołych świąt! Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gożciem, co niesie szczężcie!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych świąt!
A w święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki żwierkowe Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych świąt!
A z Gwiazdką! –
Pod żwieczek łuną jasną
Życzcie sobie – najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczężcia23 grudnia 2005 at 12:07Chyba mało kto zasiadzie przy kompie przez te 3 dni…bo to tak troszkę… mało uroczo. W koncu to żwięta rodzinne. Ja spróbuję się tu pojawić ale nie wiem kiedy 😕
Może dlatego lepiej juz dzisiaj złoże Wam wszystki życzenia
Wesołych świąt! Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gożciem, co niesie szczężcie!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych świąt!
A w święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki żwierkowe Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych świąt!
A z Gwiazdką! –
Pod żwieczek łuną jasną
Życzcie sobie – najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczężcia25 grudnia 2005 at 12:37🙂
25 grudnia 2005 at 12:37🙂
26 grudnia 2005 at 16:08talencja Witaj cieplutko i milutko 😀
26 grudnia 2005 at 16:08talencja Witaj cieplutko i milutko 😀
26 grudnia 2005 at 22:04Nie zdążyłem przed świętami, ale pred Nowym ROkiem się wyrobie. Tak czy siak zycze dobrego roku !!!!!!
26 grudnia 2005 at 22:04Nie zdążyłem przed świętami, ale pred Nowym ROkiem się wyrobie. Tak czy siak zycze dobrego roku !!!!!!
26 grudnia 2005 at 22:05Acha i zapomnialem dodac ze to „dobre” niech kazdy tłumaczy wg swojego uznania, tak zeby wam babeczki bylo dobrze i radożnie pod kazdym wzgledem
26 grudnia 2005 at 22:05Acha i zapomnialem dodac ze to „dobre” niech kazdy tłumaczy wg swojego uznania, tak zeby wam babeczki bylo dobrze i radożnie pod kazdym wzgledem
27 grudnia 2005 at 13:51oj tak tak berek 😳 😉
27 grudnia 2005 at 13:51oj tak tak berek 😳 😉
- AutorOdp.