• Autor
    Odp.
  • sultanka
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 280
    • Zapaleniec

nie do końca syropy, bardziej koncentraty z których robi się napoje. Składu syropów szczerze mówiąc nie zagłębiałam.

polin
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

@Burzamozgow wrote:

Podobno pragnienie najlepiej gasi ciepła herbata. Ja jednak nie mogę nigdy przekonać się do wypicia ciepłego jak jest mi gorąco, tym bardziej nie mam sumienia robić tego dziecku 🙂

to prawda, sprawdzone, ale fakt, nie kazdy ma na to ochote.
    w koncu to sposob z uplanych krajow, a wiec oni z praktyki wiedza co jest skuteczne.

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

@Burzamozgow wrote:

Podobno pragnienie najlepiej gasi ciepła herbata. Ja jednak nie mogę nigdy przekonać się do wypicia ciepłego jak jest mi gorąco, tym bardziej nie mam sumienia robić tego dziecku 🙂

to prawda, sprawdzone, ale fakt, nie kazdy ma na to ochote.
    w koncu to sposob z uplanych krajow, a wiec oni z praktyki wiedza co jest skuteczne.

o jezus, dziewczyny, nie panikujcie 😈

mojeje córce dałbym po prostu jabłko i już! 🙄

zin
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 182
    • Zapaleniec

A ja proponuję całkowita rezygnację ze wszystkich chemicznych napojów – nie bardzo widzę sens w raczeniu dziecka wodami smakowymi i trzysta razy przetworzonymi sokami. Nie lepiej dać dziecku wodę mineralną niegazowaną lub naturalny sok owocowy/warzywny? A oprócz kanapek (im bardziej kolorowe, tym dziecko bardziej głodne) można dawać owoce (banany, jabłka, gruszki, żliwki itd.), warzywa, np. maleńkie marcheweczki, orzechy, pestki, suszone owoce.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Drugie żniadanie w szkole"

Przewiń na górę