Wyświetlanie 4 wpisów - od 46 do 49 (z 49 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    sultanka
    Członek
    • Tematów: 11
    • Odp.: 280
    • Zapaleniec

nie do końca syropy, bardziej koncentraty z których robi się napoje. Składu syropów szczerze mówiąc nie zagłębiałam.

polin
    Członek
    • Tematów: 12
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

@Burzamozgow wrote:

Podobno pragnienie najlepiej gasi ciepła herbata. Ja jednak nie mogę nigdy przekonać się do wypicia ciepłego jak jest mi gorąco, tym bardziej nie mam sumienia robić tego dziecku 🙂

to prawda, sprawdzone, ale fakt, nie kazdy ma na to ochote.
    w koncu to sposob z uplanych krajow, a wiec oni z praktyki wiedza co jest skuteczne.

Hard
    Członek
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

@polin wrote:

@Burzamozgow wrote:

Podobno pragnienie najlepiej gasi ciepła herbata. Ja jednak nie mogę nigdy przekonać się do wypicia ciepłego jak jest mi gorąco, tym bardziej nie mam sumienia robić tego dziecku 🙂

to prawda, sprawdzone, ale fakt, nie kazdy ma na to ochote.
    w koncu to sposob z uplanych krajow, a wiec oni z praktyki wiedza co jest skuteczne.

o jezus, dziewczyny, nie panikujcie 😈

mojeje córce dałbym po prostu jabłko i już! 🙄

zin
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 182
    • Zapaleniec

A ja proponuję całkowita rezygnację ze wszystkich chemicznych napojów – nie bardzo widzę sens w raczeniu dziecka wodami smakowymi i trzysta razy przetworzonymi sokami. Nie lepiej dać dziecku wodę mineralną niegazowaną lub naturalny sok owocowy/warzywny? A oprócz kanapek (im bardziej kolorowe, tym dziecko bardziej głodne) można dawać owoce (banany, jabłka, gruszki, żliwki itd.), warzywa, np. maleńkie marcheweczki, orzechy, pestki, suszone owoce.

Wyświetlanie 4 wpisów - od 46 do 49 (z 49 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę