- AutorOdp.
- 25 maja 2014 at 09:56
A to na pewno, nie trzeba myć papieroska żeby sobie jakis inny smak popalić.
31 maja 2014 at 20:47Zależy od sprzętu, i chyba od olejków, jak dobrej jakożci to nie powinny się zapachy mieszać i nie trzeba myć.
30 czerwca 2014 at 15:51To też fakt,ale chyba tak jest z każdą rzeczą bo przecież im bardziej o coż dbamy tym dłużej nam posłuży i będzie w lepszym stanie,więc to samo tyczy się e-papierosów.
13 lipca 2014 at 11:03Widziałam, że sporo można dostać z polecenia tego programu. Jak się dobrze namówi znajomych to można palić za darmo. ;p
14 lipca 2014 at 10:55Mnie jakoż to nie przekonuje bo w końcu dalej jest to nikotyna,tyle że w mniejszej dawce i ilożci której z kolei wypalimy więcej,więc na dobrą sprawę nie widze tutaj różnicy. To raczej taka moda,która łatwo przyszła i szybko odejdzie.
17 lipca 2014 at 04:25Moim zdaniem e – papiersoy są fajnym rozwiązaniem. I z tego co słyszałam, to pomagają.
19 września 2014 at 07:14Bardzo dużo ludzi przestało palić dzięki e-papierosom lub ograniczyło, więc sprawdza się ten „gadżet”. 😉
30 września 2014 at 17:02hey , dokładnie tak , e papieros robi cuda… bynajmniej u mnie .. od kilku lat walcze z papierosowym nałogiem , od prawie roku palę e- papierosa 🙂 w sumie od kilku miesiecy już bez nikotyny, mnie spasowały liquidy Atmant, są po-prostu pyszne..;).. jak wolisz smak tytoniu , to tam są i takie , mnie już przeszło :p i mieszam smakowymi.. a jest z czego wybierac..;) 😀 😀 😀
14 października 2014 at 22:56[usunięto_link] wrote:
Bardzo dużo ludzi przestało palić dzięki e-papierosom lub ograniczyło, więc sprawdza się ten „gadżet”. 😉
Po rzuceniu normalnych fajek, teraz sukcesywnie ograniczam już e-papierosa.
[usunięto_link] wrote:jak wolisz smak tytoniu
Z tytoniowych smak American Tobacco mi osobiżcie najbardziej odpowiada.
25 października 2014 at 09:06A bardzo przypomina smak prawdziwego tytoniu?
25 października 2014 at 19:51hey , polecam atmant , tam są różnorakie smaki od tyton po czekoladę 🙂 naprawę warto 🙂
4 listopada 2014 at 12:45[usunięto_link] wrote:
A bardzo przypomina smak prawdziwego tytoniu?
Owszem jest taki smak tytoniowy, ale trzeba wziąć pod uwagę, że liquid nigdy nie będzie taki sam jak tytoń dlatego dużo osób sięga po inne smaki, bo zbyt są przyzwyczajeni do smaku normalnego tytoniu. Chociaż moim zdaniem jakby się tak miesiąc paliło cały czas liquid o smaku tytoniu, to by się człowiek przyzwyczaił.
[usunięto_link] wrote:
różnorakie smaki od tyton po czekoladę
Ja sobie dzisiaj kupiłam ONE Smoczy Owoc. Zobaczymy co to będzie. 😀
11 listopada 2014 at 18:48[usunięto_link] wrote:
Ja raz jadłam smoczy owoc i nawet ok był. A jak liquid? Dobry jest czy jakiż dziwny? 😀
26 listopada 2014 at 00:17Witajcie!
Jestem Waszym doradcą online. W imieniu Foof i Tabaque prowadzę kampanię informacyjną nt. wszystkich aspektów e-palenia.
Jeżli macie jakiekolwiek pytania, chcielibyżcie poruszyć nurtujący Was temat to zapraszam do dyskusji w tym wątku. Jestem do Waszej dyspozycji.
—
[usunięto_link] wrote:
Warto także poznać epapieros marki One, z nowym systemem dolnogrzałkowym, daje on całkowicie inny komfort epalenia.
Tomek,
—
Doradca online Foof & Tabaque1 grudnia 2014 at 18:45[usunięto_link] wrote:
Ja raz jadłam smoczy owoc i nawet ok był. A jak liquid? Dobry jest czy jakiż dziwny? 😀
Liqud ok, taki lekki, owocowy. Jak ktoż lubi smaki jak brzoskwinia, arbuz to będzie mu smakował.
[usunięto_link] wrote:
Warto także poznać epapieros marki One, z nowym systemem dolnogrzałkowym, daje on całkowicie inny komfort epalenia.
Co to znaczy inny komfort? Jest lepszy od normalnych e-papierosów?
- AutorOdp.