• Autor
    Odp.
  • korka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

te smakowe są naprawdę fajne 🙂

wiollar
    Member
    • Początkujący

Nie korzystam, nie są może tak bardzo niezdrowe jak zwykłe papierosy, ale na pewno nie należą do najzdrowszych.

hypoxia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 118
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

podobno substancje smoliste i tak mają 😉

Nie wiem skąd bierzesz te informacje, ale chyba z pudelka. 🙂

@Zuziaczek wrote:

chyba koronną zaletą epapierosów jest jednak brak tych wszystkich szkodliwych związków w dymie oraz brak zapachu

Jak weźmiesz smakowy liquid to jest zapach, ale bardzo przyjemny. 😉

lupa
    Member
    • Początkujący

a ja spotkałam się z opinią, że szkodzą podobnie do analogów

sally
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

Jaki jest koszt takiego e-papierosa i płynu na miesiąc?

hypoxia
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Jaki jest koszt takiego e-papierosa i płynu na miesiąc?

Z tego co się orientowałam to za 99zł dostaniesz bardzo dobry e-papieros z baterią, która starczy na ok.2 dni palenia.

@paulajna wrote:

wszelkie informacje o tym, że szkodzi bardziej rozpowszechniane są przez kartele tytoniowe bo dla nich to jedyna szansa na nie tracenie zysków.

Też mi się tak wydaje, przecież chodzi o ogromne pieniądze.

sandy87
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Sąsiad mojego chłopaka ze względów finansowych przerzucił się na e-papierosa i nie pali normalnych fajek w ogóle 🙂 Także da się. Ale czy to zdrowsze to nie wiem… (bo pali więcej, cały czas pociąga, nosi go na szyi na smyczy)

fionka01
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

z tego co czytałam, moga zawierac więcej szkodliwych substancji niż zwykłe papierosy, ale pewnie za kilka lat okaze sie jaka jest parwda

hypoxia
    Member
    • Zapaleniec

@paulajna wrote:

jeżeli nie kupujesz na bazarku czy jakież chińskie nie wiadomo co to nie masz w nim np. metali ciężkich. można poza tym kupić płyny, które mają tylko kilka składników, to chyba lepiej niż kilka tysięcy w zwykłym dymie papierosowym, co nie?

Im mniej tym zdecydowanie lepiej!

@elawrona22 wrote:

Co myżlicie o Nicore? Chciałam kupic mężowi ten: [usunięto_link] ale znajomi mi odradzają tego producenta, że niby gwarancja jest trudna do realizowania. Miał ktoż problem?

Po co chcesz to kupić, skoro twoim znajomi ci to odradzają? Bezsensu, lepiej zdecyduj się na coż sprawdzonego jak np. Foof.

sally
    Member
    • Zapaleniec

Też uważam, że jak masz już wydawać pieniądze to na e-papieros, który jest polecany. Po za tym gwarancja powinna być pewna i wystarczająco długo a nie np. kilku dniowa jak się zdarza na allegro.

hypoxia
    Member
    • Zapaleniec

@Zuziaczek wrote:

hypoxia Ty go masz ?

Od jakiegoż czesu tak. Zapłaciłam mało a jestem bardzo zadowolona. Przede wszystkim z tego, że bateria bardzo długo trzyma.

Rzesy-Sklep_pl
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Mam znajomego który pali e-papierosy i dla mnie osobiżcie dużym plusem jest to,że nie czuć tego specyficznego dymu,zapachu. jeżeli dodatkowo da się przy tym zredukować ilożć nikotyny to tym lepiej,może z czasem w ogóle nałóg ustąpi:)

hypoxia
    Member
    • Zapaleniec

@Zuziaczek wrote:

to fajnie,
    a jak dlugo ?

Staram się nie być przyssana do e-p jak to niektórzy robią, więc co trzeci dzień mi starcza naładowanie baterii.

sally
    Member
    • Zapaleniec

Ostatnio przeczytałam, że jak dołączysz do klubu freepal, to ma się zniżkę na liquidy. Ktoż sprawdzał to?

[usunięto_link] wrote:

Staram się nie być przyssana do e-p jak to niektórzy robią, więc co trzeci dzień mi starcza naładowanie baterii.

A jakie smaki polecasz?

hypoxia
    Member
    • Zapaleniec

@Zuziaczek wrote:

to raczej bardzo wysoki wynik, normalnie e-p tyle wytrzymuja ?

Nie palę jak smok a pojemnożć baterii jest duża, więc mi się udaje. 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " E-papierosy"

Przewiń na górę