- AutorOdp.
- 27 marca 2007 at 12:32
u mnie nie ma rozroznienia lato zima ale dbam zawsze aby bielizna pasowala kolorystycznie do calego stroju nie wiem moze to jakies zboczenie!!??tez tak macie??
27 marca 2007 at 17:37Ja włażciwie to nie patrze na kolor ale na wygodę i na to żeby majtek nie było widać przez spodnie czy jakiż inny strój, bo to trochę głupio wygląda. 😉
24 lutego 2008 at 16:11Też wole wygodny strój. Wole nsić normalne rzeczy i się nie wstydzić jak wyjde na ulice
9 marca 2008 at 18:58Jejku…ja nie zwracam uwagi na bielizne wogóle… jak zauważę fason to już jest sukces 🙂 Może dlatego,że bielizna nie jest pierwsza rzeczą jaka rzuca mi sie w oczy,kiedy patrzę na kogoż 😉
11 marca 2008 at 11:56No ja to bardzo zwracam uwagę na bieliznę. Mój facet tez. Ma wybrane z mojej kolekci, które mu się podobają. nie raz pisze do niego, jakie stringi ( bo głównie takie nosze) mam jutro założyć, kiedy mamy zobaczyć się. Jego to podnieca i mnie też. Na pewno ta strefa dla kochanków jest bardzo ważna.
27 marca 2008 at 23:52no pewnie ze zwracaja uwage!!!!!! przynajmniej ja takie mam doswiadczenia 😉
28 marca 2008 at 06:53mój facet na to zwraca uwagę ;]
bardzo lubi kiedy mam na sobie duuuużo koronki 🙂
dla mnie to bez znaczenia6 czerwca 2008 at 22:20kilka sprawdzonych sposobów na zainteresowanie sobą faceta 🙂
[usunięto_link]
9 czerwca 2008 at 13:24[usunięto_link] wrote:
…. na to żeby majtek nie było widać przez spodnie czy jakiż inny strój, bo to trochę głupio wygląda. 😉
Zgadzam się w zupełnożci z Tobą. Jeżli chodzi o mnie to zwracam uwagę na bieliznę swojej kobiety, lecz licze się z jej zdaniem. Jeżli ma ochote na szorty to nosi szorty a jeżli na stringi to stringi:) … no dobra czasami zdarza mi się zwrócić uwagę na to zeby czężciej ubierała stringi 🙂 Ale jak wiemy ten krój majtek nie jest najbardziej higieniczny więc t do mnie przemawia za tym, żebym na jej tyłeczku widział jakież fajne szorty:)
25 lipca 2008 at 19:21[usunięto_link] wrote:
Ja włażciwie to nie patrze na kolor ale na wygodę i na to żeby majtek nie było widać przez spodnie czy jakiż inny strój, bo to trochę głupio wygląda. 😉
to jak nie patrzysz na kolor, możesz włażnie skończyć w białych spodniach z przeżwitującymi spod spodu czerwonymi albo zielonymi majtkami 🙂
14 grudnia 2008 at 21:06Kobieta powinna zakładać to w czym czuje się najlepiej, ale tu warunek – musi mieć trochę smaku w ubiorze, jeżeli go za dużo nie ma to powinna zrobić mały pokaz mody przed facetem – on na pewno dobierze cos odpowiedniego… ale tutaj też może być warunek… hmmm…. chyba filozofuje 😕
2 stycznia 2009 at 11:35moj facet zwraca uwage na ubranie, na bielizne i ma bzika na punkcie butow…sam mi nawet czesto wybiera, musza byc wysokie i sexy:)
30 września 2009 at 09:50Generalnie noszę wygodną dla mnie bieliznę, zwracam uwagę na kolor i fason bo lubię mieć coż ładnego na sobie o czym wiem tylko ja, ewentualnie mój facet 🙂
Jeżeli chodzi o seksowną bieliznę, także mam taką i zakładam ją kiedy wiem że mogę tym sprawić przyjemnożć swojemu mężczyźnie – lubię jak mu się oczy żwiecą jak mam coż ładnego na sobie.Bielizna jest bardzo ważna, dzięki niej kobieta czuje się lepiej, może się dowartożciować, itd. Nie tylko musi być taka ładna bielizna noszona żeby przyjemnożć facetowi sprawić ale dla siebie samej!
11 listopada 2009 at 12:29Ja na co dzień zakładam koronkową bieliznę, bo faktycznie czuję się lepiej, ale nie lubię bardzo ekstrawaganckich wzorów. Mężczyźni bez wątpienia są wzrokowcami, ale oni zwracają głownie uwagę na to, co seksowne, ale niekoniecznie eleganckie. Jednak z myżlą o moim facecie kupiłam sobie taki komplecik: [usunięto_link]. Jemu bardzo się podoba, a ja czuję się komfortowo, czyli mamy układ idealny:)
7 grudnia 2010 at 12:54Nie znam tego sklepu…
Oczywiżcie, że mężczyźni zwracają uwagę na naszą bieliznę. Nie raz tego dożwiadczyłam , kiedy mój chłopak powiedział komplement pod adresem mojej bielizny. Od tego czasu zawsze staram się mieć na sobie coż seksownego i eleganckiego. Niestety mało firm zadowala mój gust. Ostatnio jednak bardzo pozytywne wrażenie zrobiła na mnie bielizna Krisline. Aż zakupiłam sobie komplecik 🙂 - AutorOdp.