- AutorOdp.
- 28 grudnia 2010 at 14:15
Kobiety może i zwracają większą uwagę, ale myżlę, że nie jest to dużo większy procent niż mężczyzn 🙂 Może nie interesuje ich jaki jest wzorek koronki lub czy są podwójne ramiączka, ale potrafią czasami bardzo szczegółowo opisać jaką chcieli by zobaczyć bieliznę 🙂 ja korzystam z katalogów bielizny Eldar, ponieważ jest ona w 100% bawełniana i do tego elegancka 🙂
29 grudnia 2010 at 11:22wg mnie elegancja i flirt chodza w parze 🙂
28 lutego 2011 at 13:02Kobieta elegancka , dlatego jest nazywana elegancką, ponieważ nie wstydzi się siebie. Jest dumna i przebojowa. Kobiet eleganckich często boją się mężczyźni co pozwala na utrzymanie przewagi. Oczywiżcie przewagi kobiety nad mężczyzną. Flirt z taką kobietą jest wyrafinowany !! 💡
28 lutego 2011 at 13:05Mężczyźni zwracają moim zdaniem dużą uwagę na bieliznę zarówno swoją jak kobiety. Przecież delikatna koronkowa ale wygodna bielizna zachwycić potrafi obie strony. I do tego też jest stworzona. Podobają mi się propozycje bielizny Chantelle. ❗
13 czerwca 2011 at 22:23Od razu mówię, że nie czytałem żadnego posta w tym temacie… 🙄 pardon!
Otóż uważam, że zarówno elegancja, jak i flirt – są niezbędne w babsko-facetowskich uwikłaniach 😉
nie wyobrażam sobie, by ONA była nieelegancka i zarazem… hmhm… ociupinkę…
nie zwariowana 😀 nie chcąca ze mną poflirtować :- i odwrotnie :haha:21 czerwca 2011 at 12:07Jak dla mnie liczy sie wygoda. Ale czasem lubię założyć seksowną bieliznę, wtedy czuję sie lepiej-bardziej pewna siebie.
26 czerwca 2011 at 20:42Wracam do tematu po latach:) I niestety myżlę, że mój nie zwraca na to w ogóle uwagi. Nieraz coż nowego kupiłam, a ten nawet nie zauważył:) Wczeżniej żciągnął spodnie niż zdążył zauważyć jakie mam gatki, że się tak ordynarnie wyrażę;) A szkoda, bo ja lubię ładną bieliznę i chciałabym czasem usłyszeć jakiż komentarz na jej temat. Że mu się podoba czy coż… No ludzie – cokolwiek;)
12 lipca 2011 at 14:14z drugiej strony małe plusy tego są 🙂 jak coż kupisz nowego nie skojarzy i nie marudzi – moja koleżanka ciągle słyszy ,że wydaje za dużo kasy na ciuchy, jej od razu zauważa że coż kupiła
28 lipca 2011 at 01:03[usunięto_link] wrote:
z drugiej strony małe plusy tego są 🙂 jak coż kupisz nowego nie skojarzy i nie marudzi – moja koleżanka ciągle słyszy ,że wydaje za dużo kasy na ciuchy, jej od razu zauważa że coż kupiła
Ulka, ja zauważam, że moja coż kupiła jupi ale pieprzę to! 👿
wygląda wspaniale jupi18 sierpnia 2011 at 14:34Mój mężczyzna zawsze widzi co mam na sobie. Czasem również sam mi kupuje bieliznę.
Bielizna to podstawa do gry wstępnej.30 sierpnia 2011 at 06:39A czy tutaj tak naprawdę głównie chodzi o mężczyzn, czy o nasze dobre samopoczucie?
Lubię dla siebie czuć się sexownie.24 września 2011 at 12:53Bielizna nie jest az tak wazna. wazne co pod bielizna.
2 października 2011 at 07:23[usunięto_link] wrote:
A czy tutaj tak naprawdę głównie chodzi o mężczyzn, czy o nasze dobre samopoczucie?
no włażnie to jest pytanie~! 😯
nie tylko wobec naszych Dam. ale dla nas, Panowie 🙄[usunięto_link] wrote:
Lubię dla siebie czuć się sexownie.
w sumie, to bardzo się z tego cieszę… że kobieta pragnie się czuć seksownie…
ale zarazam pytam się – dlaczego? 😉nie wiem, czy mi jakaż odmienna płeć na to odpowie…
[usunięto_link] wrote:
Bielizna nie jest az tak wazna. wazne co pod bielizna.
pod bielizną to już otwarta dusza, Hamster…
ale nie sądzisz Stary, że i kamuflaż jest też ważny? 😉
a może to nowy akt twórczy?Hamster, powiedz tak naprawdę, co uważasz ? 👿 Kolo? :-
zresztą…. może to jest poezja? sztuka? coż w rodzaju gulaszu?…
a nie tylko czerwone mięso 😀4 października 2011 at 07:14Może jest to jakiż rodzaj sztuki,ale jeżeli chodzi o ta sexsownożć to zadałeż pytanie dlaczego lubimy się tak czuć. To wynika bardzo często z naszej natury oraz indywidualnego temperamentu. Pamiętaj,że kobiety zawsze podkreżlają swoje atuty,a przynajmniej powinny.
11 października 2011 at 23:43To zależy od mężczyzny i chyba jest bardziej osobowożciowe niż płciowe 🙂 Ja jestem ze swojej zadowolona 😉
- AutorOdp.