- AutorOdp.
- 4 stycznia 2008 at 20:41
Lużny strój,jeansy a do tego szpilki,co o tym sądzicie .
4 stycznia 2008 at 21:46W zyciu. Facet ma być facetem, a dla mnie noszenie szpilek przeczy męskożci.
4 stycznia 2008 at 22:03no bez jaj.. hahaha… brak mi slow 🙂
4 stycznia 2008 at 23:01Facet w obcasch ❗ ❗ ❗ ❓ ❓ ❓ No nie żwiat schodzi na psy 😡
4 stycznia 2008 at 23:10Oj, u mnie taki facet nie miałby żadnych szans. 😉
5 stycznia 2008 at 08:24Szpilki to bezsprzeczny atrybut kobiecożci. Facet wyglądałby w nich dla mnie równie żmiesznie jak kobieta z zapuszczonymi wąsami i brodą. Poniekąd wydaje mi się zresztą, że amatorów męskich szpilek nie byłoby zbyt wielu…
5 stycznia 2008 at 09:04Nieeeeeeee…i jeszcze raz nie!
5 stycznia 2008 at 09:46Tak oczywiżcie wyobrażam to sobie. Tylko, że jeszcze obowiązkowo opaska na włosach, do tego tipsy, oczy na niebiesko, usta na czerwono, a w ręku mała torebeczka na puder. Mój ideał… Aż sie rozmarzyłam 😆 😆 😆
5 stycznia 2008 at 10:32Facet w szpilkach.. w życiu ❗ Eee.. 😯
P.S. Jednego takiego na Forum już mieliżmy.. 🙄5 stycznia 2008 at 12:08zalatuje pedalstwem….
5 stycznia 2008 at 12:36projektant szpilek – skad ten pomysl?
5 stycznia 2008 at 14:04Był tu już jeden taki amator szpilek,po tym jak okazaliżmy brak tolerancji dla jego zainteresowanień,słuch po nim zagiał.Chcesz aby Ciebie spotkał podobny los?? 😆
A co do tematu to uważam,że szpilki są atrybutem kobiet.Jak czułby sie facet w takim atrybucie??Nie sądze aby normalny męzczyzna chciał próbować takich experymentów.To niemęskie.Tak samo jak niekobiece jest noszenie luźnych spodni z krokiem w kolanach 🙂5 stycznia 2008 at 14:57Kiedys w internecie wpadlam na zdjecie faceta w szpilkach i za specjalnie to nie wygladaloo nie za specjalnie to za mało poweidzianie wyglądał okroppnie i odrzucająco !!!!!!!!!
7 stycznia 2008 at 19:17Spotkałem się z opinią (od kobiety) że wszystko zależy jakie ten facet miałby nogi,jeżli zgrabne to może chodzić na obcasach 🙂
Odpowiedz była pół żartem pół serio 🙂7 stycznia 2008 at 19:30Ale powiedz mi jak kobieta może czuć się kobieco i w ogóle dobrze przy facecie w szpilkach? Nie sądzisz, że to nie męskie? Nie ma co na siłę robić męskie kobiety i damskich facetów, bo to zaburza jednak porządek 🙂
- AutorOdp.
The topic ‘Facet w SZPILKACH’ is closed to new replies.