- AutorOdp.
- 1 lutego 2008 at 09:25
[usunięto_link] wrote:
Ależ zaprzeczę, bo co Ty możesz o mnie wiedzieć? Tak jak Warngirl pisała: nie przekonasz nas i już.
Wiem, że jesteż pusta jak bambus.
1 lutego 2008 at 09:27[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Po co ta dyskusja, transwestyci istnieli, istnieja i beda istniec…..natury sie nie zmieni. Niech nosi co chce… 😀
Piszesz nie na temat. Nie rozmawiamy o transwestytach.
Oj, Maciej, ja napisalam na temat i nie mam nic przeciwko transwestytom. Nos sobie szpilki, ale nie probuj nikogo przekonywac…..zwlaszcza , ze pisze nie na temat. Transwestyci kochaja szpilki….inni mezczyzni nigdy ich nie zaloza. Koniec tematu. 😀 😀 😀
Jesteż debilką do kwadratu. Tyle ci powiem. Albo chamską jędzą. Dostałabyż ode mnie w ryj, gdybym cię spotkał.
1 lutego 2008 at 09:43WOW, pokaz kultury i dobrego wychowania. Uderzył byż kobietę? Taki smiały to tylko w necie jesteż? hahaha Panu już podziękujemy.
1 lutego 2008 at 10:22O sie facet zdenerwowal bo sie nikomu szpilki w meskim wydaniu nie podobaja…. Jak dla mnie to mozesz sobie jeszcze tipsy przykleic, brwi wyregulowac a i tak bedziesz tym samym bezczelnym profilem z forum. Co Ty chcesz nam udowodnic?? A moze raczej sobie? Podobaja Ci sie te szpilki to nos. Potrzebna ci do czego ta aprobata?? My zdania nie azmienimy ty tez nie. A te twoje wyzwiska…. Przedszkole albo zwykly brak argumentow 😕
1 lutego 2008 at 10:51Nie,nie jestem kretynką.To,że Ty masz jakież chore upodobania,to nie znaczy,że inni to zaakceptują,zrozum to wreszcie ❗ Z prawdziwym mężczyzną nie masz nic wspólnego,bo prawdziwy facet nie obraziłby kobiet,nie uderzyłby ich i przede wszystkim nie założyłby butów na szpilce.Temat jest skończony,a poza obelgami nie masz już nic do powiedzenia,gdyż chyba skończyły Ci sie argumenty.Nie przekonasz mnie,że jesteż normalny i nie wmówisz mi,że jestem mało kobieca.
A jesli chcesz sie wypowiadać na tym forum,to najpierw naucz sie trochę kultury i podstaw dyskutowania,bo masz z tym duży problem ❗1 lutego 2008 at 11:24dla facetow spodnice moga byc wygodniejsze bo pewnie im jajek nie gniota haha rmaciej proponuje zmiane plci na zdjeciach i tak widac ze nosisz jakies swiecace spodnie co mi wygladaja na babskie
1 lutego 2008 at 13:22[usunięto_link] wrote:
Nie,nie jestem kretynką.To,że Ty masz jakież chore upodobania,to nie znaczy,że inni to zaakceptują,zrozum to wreszcie ❗ Z prawdziwym mężczyzną nie masz nic wspólnego,bo prawdziwy facet nie obraziłby kobiet,nie uderzyłby ich i przede wszystkim nie założyłby butów na szpilce.Temat jest skończony,a poza obelgami nie masz już nic do powiedzenia,gdyż chyba skończyły Ci sie argumenty.Nie przekonasz mnie,że jesteż normalny i nie wmówisz mi,że jestem mało kobieca.
A jesli chcesz sie wypowiadać na tym forum,to najpierw naucz sie trochę kultury i podstaw dyskutowania,bo masz z tym duży problem ❗to ja się pod tym podpiszę i dodam tylko: jak dla mnie temat do zamknięcia… teksty o obijaniu ryja chyba są trochę nie na miejscu… 😕
1 lutego 2008 at 13:52Zamykam temat..
- AutorOdp.
The topic ‘Facet w SZPILKACH’ is closed to new replies.