• Autor
    Odp.
  • seqoya
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

no jak tranwestyta to ok hehe
    ale normalny facet bez jaj … masakra a nie facet…

AnetkaPlanetka
    Member
    • Odp.: 30
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Spotkałem się z opinią (od kobiety) że wszystko zależy jakie ten facet miałby nogi,jeżli zgrabne to może chodzić na obcasach 🙂
    Odpowiedz była pół żartem pół serio 🙂

Raczej chYba tylko żartem …

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

no nie… to my chyba żeby się przy takim czuć kobieco (pod względem stópek oczywiżcie) wzorem chinek w dawnych czasach zaczęłybyżmy krępować sobie stopy, coby więcej niż 10cm długożci nie miały… obrzydliwe? nie bardziej niż „mężczyzna” w szpilkach… 😕

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

o lol.. 😛

Heroina
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Facet + szpili = bełt ❗

rmaciej1983
    Member
    • Odp.: 111
    • Zapaleniec

Czeżć, damskie szowinistki. Seksizmu wam się zachciewa? To może, *****,wskoczycie wreszcie w te sukienki?! Kto wam pozwolił nosić spodnie, wy babochłopy ******? Może jeszcze krawaty? Glany? Może obetniecie se cycki i zapużcicie brody? Wy macie gary zmywać i obiad robić! W ogóle macie zajmować się domem. Waszym jedynym marzeniem ma być spłodzenie potomstwa. To wasz życiowy cel. Tylko po to jesteżcie!!!

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Jeżli to prowokacja to wybacz,ale nieskuteczna.Nie obchodzą mnie słowa faceta,który chodzi w szpilkach 😆

rmaciej1983
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Jeżli to prowokacja to wybacz,ale nieskuteczna.Nie obchodzą mnie słowa faceta,który chodzi w szpilkach 😆

A mnie kobiety, która robi z siebie pożmiewisko nosząc spodnie. Kobieta powinna być piękna, a nie przebierać się za faceta. ŻAL!!!

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Kobieta jest piekna również w spodniach.Poza tym spodnie dzielą się na damskie i męskie.Nie słyszałam o męskich szpilkach… 😕 😆

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Czeżć, damskie szowinistki. Seksizmu wam się zachciewa? To może, *****,wskoczycie wreszcie w te sukienki?! Kto wam pozwolił nosić spodnie, wy babochłopy ******? Może jeszcze krawaty? Glany? Może obetniecie se cycki i zapużcicie brody? Wy macie gary zmywać i obiad robić! W ogóle macie zajmować się domem. Waszym jedynym marzeniem ma być spłodzenie potomstwa. To wasz życiowy cel. Tylko po to jesteżcie!!!

Ojej 😆 😆 😆
    Ile w Tobie frustracji i nieporadnożci…może czas zacząć się leczyć? 😉

[usunięto_link] wrote:

A mnie kobiety, która robi z siebie pożmiewisko nosząc spodnie. Kobieta powinna być piękna, a nie przebierać się za faceta. ŻAL!!!

Facet w szpilkach też najurokliwszym widokiem nie jest 😆
    Masz jakież grube zaburzenia, nie trać więcej czasu i energii na klepanie głupot, bo wrażenia nie robisz na nikim a i celu swego zapewne nie osiągasz (no chyba, że podnieca Cię sam fakt, że możesz dać upust własnym ograniczeniom)…idź na terapię albo płacz nad sobą samym cicho w kąciku… Zrób ze sobą cokolwiek tylko nie rozżmieszaj nas już, troglodyto…albo wręcz australopitku… 😉

rmaciej1983
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Kobieta jest piekna również w spodniach.Poza tym spodnie dzielą się na damskie i męskie.Nie słyszałam o męskich szpilkach… 😕 😆

Nie słyszałaż o męskich szpilkach, bo jesteż zacofaną wieżniaczką.
    A kobieta w spodniach zawsze była, jest i będzie kaszalotem. Więc jakim prawem krytykujecie wygląd mężczyzn w szpilkach?
    Każdy facet chciałby, żeby jego kobieta ubierała się jak kobieta. A naraz zdziwaczały prawie wszystkie i nie ma w czym wybierać.
    Po co nosicie spodnie? Podnieca was to? Chcecie się poczuć mężczyznami? Nigdy nie dowiecie się jakie to uczucie.
    A facet nie musi dobrze wyglądać. Może sobie nosić wszystko.

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Nie słyszałaż o męskich szpilkach, bo jesteż zacofaną wieżniaczką.
    A kobieta w spodniach zawsze była, jest i będzie kaszalotem. Więc jakim prawem krytykujecie wygląd mężczyzn w szpilkach?
    Każdy facet chciałby, żeby jego kobieta ubierała się jak kobieta. A naraz zdziwaczały prawie wszystkie i nie ma w czym wybierać.

To narawdę da się leczyć…tylko zgłoż się na terapie…

Btw: Kaszalotem, wieżniakiem i tym podobnymi inwektywami możesz traktować tą osobę, którą codziennie widzisz w lustrze. Bo (wartożciowym) facetem to Ty nie jesteż – nie dlatego, że chcesz nosić szpilki, a dlatego, że nie masz w sobie za grosz klasy, wyczucia, gentelmaństwa… Jesteż tylko kolejnym zagubionym w żwiecie własnych niedorzecznych fikcji chłopczykiem, który najwidoczniej nie radzi sobie sam z soba, a co dopiero z życiem i innymi ludźmi…

Idź się popłacz 😉

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

szpileczki tez moze nosic?;p zenujace. po co mam chciec byc mezczyzna? jestem kobieta i czuje sie z tym wyjatkowo dobrze. a czemu nosze spodnie? bo sa wygodne i juz. nie wyzywaj nas od kaszalotow, bo pewnie jestes zakompleksionym facetem za ekranem monitora, ktory tylko w necie jest taki smialy,a w rzeczywistosci boi sie ludzi i w ukryciu nosi szpilki kobiece.

rmaciej1983
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

nie masz w sobie za grosz klasy, wyczucia, gentelmaństwa…

Ale na pewno mam więcej rozumu niż wy wszystkie razem wzięte. Ja bym nie krytykował faceta z długimi włosami, bo sam mam długie.

[usunięto_link] wrote:

szpileczki tez moze nosic?;p zenujace. po co mam chciec byc mezczyzna? jestem kobieta i czuje sie z tym wyjatkowo dobrze. a czemu nosze spodnie? bo sa wygodne i juz. nie wyzywaj nas od kaszalotow, bo pewnie jestes zakompleksionym facetem za ekranem monitora, ktory tylko w necie jest taki smialy,a w rzeczywistosci boi sie ludzi i w ukryciu nosi szpilki kobiece.

Noszę szpilki męskie. Jak czujesz się kobietą, to na ch… ci spodnie? Wyrzuć je. Argument, że są wygodne to tylko wymówka. Nawet gdyby rzeczywiżcie tak było (a nie jest), to nie czujesz się stuprocentową kobietą, skoro je nosisz. Jesteż transwestytką.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

a Ty transwestytą, bo nosisz szpilki? Puknij się w głowę, nie wiesz co jest wymówką a co nie, zwłaszcza, że nikogo z forum nie znasz. Czuję się kobieta i może ponoż spódnicę kiedy za oknem -15 to pogadamy po co mi spodnie. Chyba cos z toba nie tak, skoro wprowadzasz sztuczne podzialy.

The topic ‘Facet w SZPILKACH’ is closed to new replies.

Przewiń na górę